0 oy
77 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (348 puan) tarafından

Kızlar bekli bazialriniz normla dicek ama daha önce hić böyle olmamastim şimdi uykudan kalktığımda elerimin şustigini görüyorum ödem tutoyorum neden sizce ya 4 ay önce doğum yaptım 75 kiloyum daha önce hiç böyle olmadı 3 buçuk  yaşında da kızim var 

3 Cevaplar

+1 oy
tarafından

Bol su icmelisjn canım. Ödem oluşmuş olabilir ancak su içerek atabilirsin. Bitki çayı emzirme döneminde yeşil çay onermem ben. Papatya içebilirsin , zencefil içebilirsin ikisini bir demleyip kaslar8n gevşer ağrıların diner ve rahatlatır ben hala yorgunum hala içerim.  Şişkinlik gaz gibi taş bi karına sahipsen hala bi dr a görün bağırsak böbrek bence bi bakılsın bence. Anne olmak sadece doğurmak ile sınırlı değil malesef bi bebek dünyaya gelirken tüm organlarimiz onlara bağlı damarlar sinirlerimiz hasar görüyor 3.4. Aydan sonra başlıyor baskıya çoğu erkekler ne var sanki doğurdun gecti gitti desede geçip gitmiyor öyle kolay kolay sistemik illaki biseyleri kalıyor böyle. Annelik karnında tasimasiyla dogurmasiyla bakmasiyla çok kutsal bisey . 

Ahhh anam ahhh hakkın ödenmez ❤️

(348 puan) tarafından

Aynen öyle valla günlük 3 litre su içiyorum tuz zaten sevmem sadce yemeklere ne girerse o karnım çok siş ama yumuşak sert değil 

-Reklam-
0 oy
(9,081 puan) tarafından

uyku duzeni yeme duzeni kilo  fazlaligi hepsi etken ben gec saatte yiyorsam ellerim oyle sisiyor ki telefnu bile zor tutuyorum bazen sabah kalkinca

(348 puan) tarafından

Uyku duzenim malaesef yok 5 yıldır evliyim kızım 2 sene boyunca gece uykusu yoktu gündüz yatardı şimdi  4 ayli bebeğim var oda gece uyumuyor 5 de uyuyor  bende 6 da yatiyom 7 de fln kalkiyom 8.50 yada 9 da yatiyom 11 de kalkiyom 

(9,081 puan) tarafından

uyku asiri etkiliyor bence . benim biri 8 biri 3 yas olmak uzere. ufagim korkarda gece zirt birt uyanirsa yada yanima yatagima gelirse ben uyyamiyorum haliyle uykusuz kaliyorum ozaman odem asiri oluo mesela

0 oy
(1,227 puan) tarafından

Doğumla ilgili olduğunu sanmıyorum ben. Bol su iç ve bir süre tuz tüketme 

(348 puan) tarafından

Günlük 3 litre su içiyorum tuz zaten sevmem safce yemeğe. Ne atarsam o

İlgili sorular

+1 oy
1 cevap 89 göst.
26 Nisan 2025 Diğer kategorisinde Aytasi__ (263 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 100 göst.
0 oy
6 cevap 342 göst.
20 Ağustos 2021 Aile & Aşk kategorisinde Deniz. 01 (2,246 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,709 soru

24,187,297 cevap

336,722 kullanıcı

...