+2 oy
171 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Varligina çok şükür iki kizim var sürekli evdeyiz.oturdugum sitede ne bir arkadaşım ne bir komşum var.kendimi yalnız hissediyorum.simdi arkadaşlarımla konuştum. Kimseyi aramayacaksın kendi kendine yeteceksin diyor.nasil oluyor insanlara muhtaç etmesin Rabbım kimseden bisey beklemiyorum.ramazanda orucum uykusuz yorgun vitaminlerin düşmüş şimdi başım dönüyor elim kolum kalkmıyor ne bileyim yani bunalıyorum iç sıkıntım geçmiyor bana dua eder misiniz? Tek başına çocuk büyüyenler nasıl büyütüyor ornegin ikiz bebekleri falan 

5 Cevaplar

+2 oy
tarafından

Evet yalnızlık bazen zor ama bu hayat senin bunu güzelleştirmekte çoğunlukla senin elinde. Önce değerlerine baktır gerekli vitaminleri kullan hayat kaliten artar. Desteksizliği en rahatlatacak şey her şeyin düzenli olması yani arada istisnalar olabilir ama genel olarak bir düzen olsun. Uyku yemek oyun bu sayede uyuduklarında sessizliğin tadını çıkarıcam diye motive olursun. Mutlaka hobi edin biri çocuklarla yapabileceğin bir şey olsun el işi gibi biri de onlar uyuduğunda sana iyi gelecek bir şey olsun. Ahşap boyama biblo vs artık ne seversen. Bir konu seç kitaplar oku daha iyi hissedersin inşallah 

-Reklam-
+1 oy
(562 puan) tarafından

Yanına çağıra bileceğin anne kardeş abla veya kuzen gibi birileri yok mu değişiklik olur destek olur 

tarafından

Malesef

(562 puan) tarafından

Aynı ben 🤣🤣🤣 kendini şu şekilde motive etmelisin . Herzaman koşul ne olursa olsun yalnız başına üstesinden gelebilmelisin.  Sürekli birileri yanında olmayacak olamayacak.  Şuan çöküş dönemi olabilir . Tahlillerin düşük çıkabilir ama sürekli olumsuz düşünmek yok bu günler geçecek ve yükseliş başlayacak sabırrrr.  Eşinle birlikte çocukları alın bir yerlere gidin farklılık yaratın 

tarafından

Eşimde benim moralimi bozuyor hiç öyle şeyleri yoktur 

(562 puan) tarafından

Ailenin yanına gidip 1 hafta bile olsa kalabilme durumun var mı 

+1 oy
(9,656 puan) tarafından

İki ailedende uzakta sadece eşimin desteği ile büyüttüm kızımı çok ağladım yoruldum dedim beceremiyorum dedim ama geçti bak kızım 5 yaş olacak bile dün mamasını yediremediğimin bugün 23 Nisan kıyafetinin derdindeyim seninde geçecek Rabbim zorunu kolaylaştırsın 

tarafından

Ben tamamen yalnız buyutuyorum es desteği yok denecek kadar az

0 oy
(2,088 puan) tarafından

Yalnız bir anne olarak yoluma devam ediyorum. Kızım hastaydı 3 4 gündür canıma okudu. Karnımızı Zor doyuruyoruz. Oglumun da sınav haftası olduğu için ondan yardım almadım hiç. Evde adım atılacak yer kalmadı. Sonra düşündüm ne bekliyorum ki napicak annem mi gelecek sanki ablam desem o haftada yardımcı alıyor da anca kendine yetiyor bir de sanki onlara neyi anlaticam ne beklicem diye düşünüp. Kalk kendine gel biseylerdrn vazgeç dedim kendi kendime bugün kızım iyi olunca hemen giriştim işlere. Kızım küçük kimseye gitmez bana yapışık biri gelse napicak yani benim temizliğimi mi yapacak dedim. Hadi dursa birini çağırırım belki. Arkadaş var ama her hafta buluşamiyoruz ailem 1 saat uzaklıkta ama her hafta gidemem Bi şekilde yalnız idare ediyoruz. Dışarı da çocuklarımla çıkıp ihtiyaçları alıp geliyoruz. Maddi olarak biraz sınırlı olduğumuz için bunlar dışında sosyal bir etkinligim vs yok en fazla park ve yürüyüş. Buna şükür. Benim eski arkadaşlarım hep farklı şehirlerde şu an ki yere de yeni taşındık bazen daralsamda toparlaniyorum

0 oy
tarafından

Esin destek olmuyo mu

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 910 göst.
0 oy
13 cevap 509 göst.
+1 oy
14 cevap 727 göst.
0 oy
3 cevap 134 göst.