+1 oy
307 göst.
Diğer kategorisinde (4,419 puan) tarafından

Geçen çarşamba 102

Geçen cuma.       358

Bugün.                  5842

Kızlar bunlar benim Beta HCG sonuçlarım. Bir haftada bu kadar yükseldi normal mi bu kadar yükselmesi. Az önce doktordan geldim kesem çok ufak görünmeyecek derecede ultrasonu bayağı bastırarak baktı. Bu tip ufak kese ve yüksek beta'da ikiz gebelikler oluyor dedi böyle bir şey başına gelen var mı

4 Cevaplar

0 oy
(562 puan) tarafından

Yok bu artış gayet normal ikiz zannetmiyorum  ama doktor dediyse vardır bir bildiği de normalde alttan bakarlar direk görünür kiiii karından mi baktı 😳😳

(4,419 puan) tarafından

Evet öğlenden önce karından baktı bir kese gibi bir şey var ama emin değilim dedi öğleden sonra kan sonucum yüksek çıkınca tekrar baktı bayağı bastırarak baktı hatta ultrasonu, evet dedi bir kese görünüyor ama dedi bu kadar yüksek Beta değerinde kesenin bu kadar küçük olması ikiz gebelik belirtileri dedi ben yine birkaç gün sonra sağlık ocağına kan vereyim en iyisi. Şu an normalde 4+6. Kesenin görünmemesi tuhaf geldi bana

(562 puan) tarafından

Son adet tarihin ne zmaan ve normalde zaten 5 veya 6 haftada ancak görünüyor ki eğer gerçekten 4+6 ise küçük olması normal 

(4,419 puan) tarafından

21 Şubat. 4+6 görünüyor işte. Evet çok yeni dedi doktorda

(562 puan) tarafından

Bayram sonrası git net bir şekilde görünür zaten normalde de diyorlar 5-6 hafta öncesi görünmez bekleyin sonra gidin doktora diye 

(562 puan) tarafından

Sen maşallah 4 haftalık olmuş hemen hamile olduğunu öğrenmişsin bile nasıl öğrendin belirtiler mi başladı hemen 

-Reklam-
0 oy
(6,155 puan) tarafından

Çok normal. Maşallah. İkiz gebelikte 20.000ler falan görülüyor.

tarafından

Bir göz yanılması yaşadım, bu başlığın altında diğer postun başındaki kırmızıyla indigo yazısını birleştirdi sen hamilesin sandım. Birden yemek yiyince şekerim oynadı sanırım :D

(6,155 puan) tarafından

Ay ben mi 😟 Dur Allah hayırlısından versin de ben tek çocuk kalmaya karar verdim 😄 Menopoza giriyor olduğum hâlde korunuyoruz 😄

tarafından

Ben de o yüzden şok oldum işte posta girince fark ettim :D Rabbim hayırlısını versin hepimize bu konuda şaka sevmem geliyor hem de ikiz demiycem ama içimden dedim hahah

(6,155 puan) tarafından

Hahahah gerçekten öyle kaza kurşunu gebe kalırsam ve ikiz olursa sen bir altın hak etmişsindir 😂😂

İşin şakası bir yana çok uzun süre düşündüm gerçekten, büyükşehirde yaşayıp ailesinden uzakta olan çalışan insanlara iki çocuk çok zor. Allah hakkıyla bakabilecek olana versin ben hakkıyla bakabileceğimi düşünmüyorum ikinciye

tarafından

Altınımı ver yoksa olana kadar dua ederim 😂

Amin ya cidden çok zor ben de Rabbime bıraktım artık kendi kendime karar verirsem deli cesareti olur. 

0 oy
tarafından

Bugün adet gecikmesinin kaçıncı  günü peki 

(4,419 puan) tarafından

Ay bende şuan çok heyecanlandım 

tarafından

Kız buraya yazsana ikizse  çok merak ediyorum  inan ki .

(4,419 puan) tarafından

Ay yazarım kız 🤣

tarafından

Hadi beklicem beni etiketle ama post açınca olur muuuuuuuu 😉😘

(4,419 puan) tarafından

Olur 🤣🤣

0 oy
(1,757 puan) tarafından

6 binlerdeyken benimkide zor görünüyordu alttan muayene ile göründü ikiz değildi beta artışını ben cumadan pazar gününe sandım geçen haftadan bugüne normal ikiye katlıyor bu değerler ikiz gebeliği göstermez canım haftaya bekle istersen varsa ikiz net gönünür

(1,757 puan) tarafından

Şuan evet canım 

tarafından

Ya çok sevindim canım hayırlı olsun sağlıcakla al kucağına inşallah ❤️ yanlış hatırlamıyorsam olmuyordu değil mi 🥺

(1,757 puan) tarafından

3 tane kaybım var canım olmasında sorun yoktu ama kalbi duruyodu gen testi vermiştim temiz çıktı yinede tüp bebek denicektim ki hamile olduğumu öğrendim bakalım inşallah bunda aynı şeyleri yaşamam

tarafından

Kaç haftalıksın şuan canım 

(1,757 puan) tarafından

11 haftalık

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 242 göst.
26 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde Gbpgbp (76 puan) tarafından soruldu
+1 oy
9 cevap 406 göst.
0 oy
1 cevap 151 göst.