+2 oy
91 göst.
Güzellik-Bakım kategorisinde (1,503 puan) tarafından

Kufore yaptırmayi dusunuyorum ama malzemesini alıp evde yapabilirmiyim yapan varsa yazarsa sevinirim, bakımlı eller çok da hoşuma gidiyor ama hiç yaptırmadım 

2 Cevaplar

0 oy
(9,081 puan) tarafından

image

bekarken cok yapardim raki beyazi ve beyaz renk ile. ozamanlar avucuma fircayla oje damlatirdim kalinca bi damla. tirnagimi bastirinca avcuma .dogal sekilde beyaz olan kisim surulmus oluyordu tirnagima

(9,081 puan) tarafından

ahanda bole:))) sonra stampermi be cikarmislar bu isi yapacak minik bi alet😂😂😂

(1,503 puan) tarafından

Hiç yapmadım yapabilirmiyim evde bilmiyorum😊 ne renk oje almam gerekiyor 

(9,081 puan) tarafından

biri duz beyaz digeri raki beyazi . ama numarasini bilmiorum yorum ve resimlerden bak netten aliosan

-Reklam-
0 oy
(3,306 puan) tarafından

Ben yapıyorum, ilk zamanlar yapmanız uzun sürebilir ama el alıştıkça kolay oluyor. Tırnaklarınızın iyi manikür yapılması lazım ki uzun kısım güzel görünsün, beyaz ojeyi sürerken daha rahat olur.

Beyaz oje kuruduktan sonra da transparanı sürersiniz. 

(1,503 puan) tarafından

O kadar uzun değil tırnaklarım normal torbuluyorum sadece, hiç manikür pedikür falan yapmadım 😊

(3,306 puan) tarafından

Ben de evde yapıyorum, kuaförde hiç yaptırmadım. 

Siz oje her tırnakta iyi durur ama frenc oje de, güzel bir manikür daha hoş gösterir😊

(1,503 puan) tarafından

Malzeme olarak ne almalıyım peki 

(3,306 puan) tarafından
+1

Kullanırken rahat olduğunuz normal bir törpü alın, çok çeşitleri var. 

Oje olarak da normal beyaz renk ve rakı beyazı ya da transparan renk alırsınız. Önce beyaz kısmı sürer, kuruduktan sonra diğer rengi 2 kat üzerinden geçersiniz.

Ojenin iyi bir marka olmasına da dikkat edin. Sahte ojeler tırnakları sarartıyor.

İlgili sorular

+2 oy
4 cevap 146 göst.
1 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Zeyneparslan (989 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 326 göst.
+2 oy
3 cevap 95 göst.
0 oy
2 cevap 174 göst.

Kategoriler

1,468,795 soru