+1 oy
81 göst.
Diğer kategorisinde (2,853 puan) tarafından

Merhabalar kızlar 2 gün önce 50 gr şeker yükleme testi yaptırdım 149 çıktı bugün doktor 100gr tekrar yükleme yaptırdı sonuçlarım böyle sonuç için randevu bulamıyorum zaten bayram giriyor araya gidemeyeceğim biraz anlayan varmı kötü mü iyi mi birde tam kan sayımında plt çok düşük riskli hamilelik olur dedi başına gelen var mı teşekkürler şimdiden 

image

image

2 Cevaplar

+2 oy
(2,056 puan) tarafından

image

benimki bu şekilde çıktı 2 saat sonra düşmesi gerekiyormuş sonuçların normal demişti doktor ama seninki düşmemiş değer 

(2,853 puan) tarafından

Evet yüksek çıkmış biraz inşallah sorun olmayacak değerlerdir hani kırmızı referans dışı vs demiyor ya kafam karıştı o yüzden İnternetten baktım 200 mg altı normlde diyor ama başka yerde başka değerler diyor 

(2,056 puan) tarafından

Evet 200 altı normal ama şeker yüklemesinden 2 saat sonra düşmemesi normal değil canım zaten bunu senden isteyen doktor değerlendirir muhtemelen gebelik şekeri olabilir sen o zamana kadar şeker kullanma Allah korusun riskli bir durum gebelik şekeri 

(2,853 puan) tarafından

Anladım canım teşekkür ederim 😟

-Reklam-
+2 oy
(4,804 puan) tarafından

sende şeker var, biraz araştırıp şekere uygun diyet yap, kadın doğuma gidemesen bile sağlık ocağına git aile hekimi bilgilendirir seni. kadın doğuma gidene kadar neler yapman gerektiğini öğrenirsin 

(2,853 puan) tarafından

Var değil mi 😟 aile hekimimiz çok bilgisiz ya ilaç verecekti hemşireye soruyor hemşire onay verince yazdı komik yani ilgisizler birde ayın 2 sinde randevu görünüyor ona alıp gitmeye çalışcam inşallah çok sorun olacak. Değerler değildir diyetle düzene girer inşallah 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 117 göst.
3 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Beyzaalp (34 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 79 göst.
14 Haziran 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Sessiz1_i (1,113 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 150 göst.
10 Mayıs 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde MinnieMouse (2,984 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 256 göst.

Kategoriler

1,471,359 soru

24,097,862 cevap

332,207 kullanıcı

...