+1 oy
152 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (3,096 puan) tarafından

Çamaşırlar da siyah lekeler var bir türlü geçmiyor siz yağ ve kan lekeleri için hangi çamaşır deterjanı kullanıyorsunuz lütfen boykot ürünleri tavsiye etmeyin

6 Cevaplar

+2 oy
(934 puan) tarafından

Domol boyko değil. Leke çıkarıcı güzel. Mavi şişe pembe sprey kapak. Kanı çok güzel temizliyor

-Reklam-
+1 oy
(17,112 puan) tarafından

Canım ben bingo ve doa kullaniyorum ama deterjandan daha önemlisi sen o lekeleri makineye atmadan önce Soğuk suyla elde yikamalisin. Sıcak su lekeleri kumaşa sabitliyor. 

(3,096 puan) tarafından

Doa kullanıyordum siyah siyah lekeler oluştu camasirda

+1 oy
tarafından

Eskimişse geçmesi zor olabilir direkt çamaşır deterjanıyla geçmez de bir leke çıkarıcı kullanabilirsin. Yağ yeni bulaştığında üstüne bulaşık deterjanı döküp çitilersen de etkili olur 

+1 oy
(3,452 puan) tarafından

Yağlı lekeler için lekenin üzerine bulaşık deterjanı döküp ovalayıp makineye atıyorum. Leke çıkarmayı ve beyazlatma performansını artırmak için bingo deterjanın içine çamaşır sodası ve karbonatı karıştırıyorum. Önceden omo kullanırdım. Beyazları 90 derecede yıkar kar gibi alırdım. Artık boykot diye almıyorum. Araştıra araştıra böyle çare buldum. Ama bu karışımı siyahlarda ve renklilerde kullanmayın. Renkleri soldurur.

(3,096 puan) tarafından

Renklide lekeler var sabunla citiledim ama çıkmıyor 

+1 oy
(490 puan) tarafından

Sarı güçde sıkabilirsiniz

+1 oy
(4,399 puan) tarafından

biraz bulaşık deterjanı koy, yağ lekesini hemen çıkarıyor 

İlgili sorular

+3 oy
4 cevap 186 göst.
0 oy
2 cevap 240 göst.
1 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Pamuk prenses (1,047 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 420 göst.
0 oy
0 cevap 76 göst.
1 Ağustos 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Nurella_ (2 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,469,260 soru

24,069,927 cevap

330,596 kullanıcı

...