Merhaba kızlar Garanti Bankası kişi başı 750 toplamda 7500 TL bonus veriyor müşterisi olacaksınız size verdiğim kodu girince hem siz hemde ben 750 TL kazanacaz sonra kendi kodunuzu da ordan alıp başkasına yaptırın yine hem siz hem de karşınızdaki kişi 750 TL kazanacak yapmak isteyene detaylı anlatırım kampanya 31 Mart'ta sona eriyor 4 gün kaldi
Şimdi indireyim canm direk veriyormu senin kodunu girince
Evet istersen yardımcı olabilirim
Evet canm verir indir kart başvurusu yap ordan kodu gir
Takıldığın yer olursa yaz canm lütfen benim kodumu gir post sahibi benim
2VR3M6CF buda kodum
Yaptınız mı
Yeni üye mi olmak lazım
Evet canm yeni üye olacaksın daha önce garanti bankası hesabın olmamasi lazım
750 tl hemen yatıyor mu ve her yerde kullanabılıyor muyuz
Nakit olarak kullanamıyorsunuz sadece market alışverişlerinde bazı alışveriş sitelerinde kullanılır
Nasıl yapicaz
Canm önce garanti BBVA indiriyorsunuz sonra orda yeni müşteri ol basacan müşteri olacan bilgileri gireceksiniz kimlik bilgileri falan sana orda aylık maaşını falan ne iş yaptığını soracak kafana göre yaz sonra bayan müşteri temsilcisi görüntülü arayacak kimliğini göstereceksiniz hesabın oluşacak orda kart başvurusu yap sonra profil kısmına gir orda promosyon kodu gir paylaş var oraya gir en üste yakinini davet et kodu gir var benim kodumu gir orda kod al da var kodunu alıp başkasına yaptır
Benim kart var olurmh
Sen kendi mobil hesabında promosyon kodunu alıp başkalarına yaptırabilirsin hem sen hemde yaptırdığın kişi 750 TL kazanir toplamda 10 kişi yapabilirsin
Davet etiğiniz kart cinsi yani kod aldığınız krdi kartı mı banka mi? Banka kartı var onun mobilinden kod oluşturabiliyormuyum.
Evet banka kartınız varsa kodunuzu alabilirsiniz profil kısmında
Benim hesabı var canm postun yukaru çıksn
Saol canm
Yaptım smdi ama gelen bonus parayı nerden goruyoruz
Kodumu girdiniz mi
Bide yakınızi davet edin yere kod girdiniz değil mi
Kartınız gelecek Bonus para da hesaba düşer belli bir günde ödemeleri yapıyorlar orda akıllı asistan var ona yaz canm orda ne kadar bonusun var ne zaman yatacak nerelerde geçerli hepsini söyler
Sizin Kodunuza girdim umarım olur.
Çok teşekkür ederim
Sanki olmadı krdi bonus başvurusu yapın diyordu.
Evet başvuru yapıp öyle kodu gireceksiniz kart gelecek size sizde 750 TL yi ordan harcayacaksınız
Banka kartı acmak yeterli değilmiydi bide krtı kartı şartı mı var
Evet kart gelmezse nasıl harcayacaksin parayı
1,514,439 soru
24,696,655 cevap
368,679 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın