+2 oy
175 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,195 puan) tarafından

Ya aşırı cana yakın hem iyi hemde devir kötü olduğu için rahatsız oluyorum kendinden biraz büyükse bir tutuyor abi abi özellikle erkek çocuklara öpe öpe bir oluyor cocuklarda bunaliyo yeter kızım abi sıkıldı diyorum ama ne mümkün sürekli kucaklayıp opuyor dışarda gördüğü yabancılarda abi abi diyor kızım biz onları tanımıyoruz onlar yabancı diyorum ama aklı ermiyor 22 aylık bu gecermi sizce devam mı eder 

6 Cevaplar

+3 oy
(126 puan) tarafından

Benim vefat eden kızım çok cana yakındı küçüktü ama aşırı cana yakındı herkesle arkds olmak isterdi onlar kötü davransada o davranmazdı herkesin elinden tutardı parka herkese yardımcı olurdu büyüklere karşı da aynıydı herkes derdi senin cocugun cok farklıyı hayatımızda böyle bi cocuk görmedik derlerdi yedi düvel agladı onun için herkeste bi iz bırakmıştı. Genetiği öyledir değiştiremezsin onu Allah öyle güzel yaratmış bırak nasıl mutluysa öyle yapsın 

(2,446 puan) tarafından

Allahım sabır versin imtihanın zor rabbim cennetinde kavuştursun  inşallah başka diyecek birşeyim yok maalesef 😟

(7,382 puan) tarafından

Allah sabır versin. Kaç yaşındaydı. Benim yeğenimin beyninde de tümör vardı geçen sene ramazan bayramında öğrendik 40 gün sonra vefat etti. Kötü huylu çok hızlı büyüyen türdendi en kötü yerler de çıkmıştı ☹️

(1,195 puan) tarafından

Rabbim sana sabırlar versin canım çok üzüldüm 

(126 puan) tarafından

Başınız sağolsun cok zor kızım 4yaşına giricekti bizimkide cok kısa sürede oldu üst üste menenjit zannettiler ilk iki kere hastalandıgında en son tümör oldugunu anladılar 

(126 puan) tarafından

Allah razı olsun canım Allah herkesin evladını bağışlasın korusun

-Reklam-
+2 oy
(150 puan) tarafından

4 yaşında herkese ayni dediğiniz gibi 

Biraz mesefeli alıştırmaya çalışıyorum 

(1,195 puan) tarafından

İnşallah alışırlar kız mı sizinkide 

(150 puan) tarafından

Erkek

+2 oy
(6,632 puan) tarafından

20 aylık kızım kim cagirsa.direk ona gidiyor yani  kızımı orda bıraksam hayatta demez annem babam var

(1,195 puan) tarafından

Valla zor gerçekten 

0 oy
(7,361 puan) tarafından

Benim oğlan 4 yaşında hala aynı herkese koşar gider sarılır ama kanı ısınmadığı adama yaklaşmaz asla

(1,195 puan) tarafından

Anladım teşekkür ederim 

0 oy
(3,730 puan) tarafından

Benim oğlan da öyle 3.5 yaşında kızım var 5 yaşında o da tam tersi kimseye gitmez çok çekingen aslında öyle olmazdı korona zamanında büyüdü kimseyi görmedi herkese yabancılaştı

(1,195 puan) tarafından

Anladım her seyin fazlası zarar 

0 oy
(3,161 puan) tarafından

Benim oglan da oyle 3 yasinda herkese gidiyo 

(1,195 puan) tarafından

Büyüyünce düzelir diye ümit ediyorum 

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 454 göst.
30 Temmuz 2024 Aile & Aşk kategorisinde Anne22 (109 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 158 göst.
22 Mayıs 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ftmkyra (123 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 368 göst.
21 Şubat 2021 Diğer kategorisinde Sizden birisiii (672 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 521 göst.
30 Ocak 2020 Diğer kategorisinde İlla (1,205 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,450,506 soru

23,818,247 cevap

318,165 kullanıcı

...