Kızlar eşim bisüredir iftar yemeklerine garsonluga gidiyordu buda normal olarak kız erkek karışık bugün bende gittim ve garsonlar yemegini yerken eşim bizle aynı masada yedi kaltı sigara içerken kızın biri dedi işte sen şunun abisi misin oda hayır dedi eminmisin dedi eşimde eminim dedi orda kuzeniyle teyzeside çalışıyor eşimin istersen kuzeni ordayıdı oda yok onun kardeşi dedi ilte bi süre geçti kalablıkta yürüken koluna dokunup öyle geçti bikez bildiğiniz tutu ama sonra eşim tam cebinden çakmak çıkarıyor kız dibinde bitiyor sigarasını yakmak için benim ***** kocamda çakmagı eline vermek yerine kendisi yakıyor sigarasını bu durum 2 defa tekrarlandı kız gülüyor falan en son işte çıkış saatinde hepsi biarada para alcak ordada eşim sigara yakarken gözümün önünde dibine girip daha sormadan sigarasını yaktı artık sinir krizi geçirdim ya yanımızda teyzesi kuzenida var bi problem çıkarmak istemedim oyüzden cebimde çakmak vardı kıza yokmu senin çakmagın dedim uzattım al lazım olur kaybetme insanlardan isteme dedim yok dedi uzatıyorum almıyorda gerek yok yakıyorum burda bişekikde dedi zorla verdim vallahi gırtlaklamamak için kendimi çok zor tuttum kucagımdada oğlum vardı haklıyım dimi ben eşime söylüyorum madem çakmak lazım insan gibi diğerleri gibi istesin kedi yaksın dibinde bitip duruyor ben ona bi çakcaktım az kalmıştı diyırum sen beni kıskandınmı yok saçmalama iş esnasında yakı verdim bianda falan diyor böyle konularda hasas oldugumuda biliyor o kızı orda açık açık uyarıp gerekirse kavga etseydim diyorum şimdi saat kaç oldu içim içimi yiyor