+3 oy
899 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (145 puan) tarafından

Kızlar eşim bisüredir iftar yemeklerine garsonluga gidiyordu buda normal olarak kız erkek karışık bugün bende gittim ve garsonlar yemegini yerken eşim bizle aynı masada yedi kaltı sigara içerken kızın biri dedi işte sen şunun abisi misin oda hayır dedi eminmisin dedi eşimde eminim dedi orda kuzeniyle teyzeside çalışıyor eşimin istersen kuzeni ordayıdı oda yok onun kardeşi dedi ilte bi süre geçti kalablıkta yürüken koluna dokunup öyle geçti bikez bildiğiniz tutu ama sonra eşim tam cebinden çakmak çıkarıyor kız dibinde bitiyor sigarasını yakmak için benim ***** kocamda çakmagı eline vermek yerine kendisi yakıyor sigarasını bu durum 2 defa tekrarlandı kız gülüyor falan  en son işte çıkış saatinde hepsi biarada para alcak ordada eşim sigara yakarken gözümün önünde dibine girip daha sormadan sigarasını yaktı artık sinir krizi geçirdim ya yanımızda teyzesi kuzenida var bi problem çıkarmak istemedim oyüzden cebimde çakmak vardı kıza yokmu senin çakmagın dedim uzattım al lazım olur kaybetme insanlardan isteme dedim yok dedi uzatıyorum almıyorda gerek yok yakıyorum burda bişekikde dedi zorla verdim vallahi gırtlaklamamak için kendimi çok zor tuttum kucagımdada oğlum vardı haklıyım dimi ben eşime söylüyorum madem çakmak lazım insan gibi diğerleri gibi istesin kedi yaksın dibinde bitip duruyor ben ona bi çakcaktım az kalmıştı diyırum sen beni kıskandınmı yok saçmalama iş esnasında yakı verdim bianda falan diyor böyle konularda hasas oldugumuda biliyor o kızı orda açık açık uyarıp gerekirse kavga etseydim diyorum şimdi saat kaç oldu içim içimi yiyor 

29 Cevaplar

+1 oy
(757 puan) tarafından

Kızın yollu olduğu belli ama kocan da az fena değil biraz da onu yol.

(145 puan) tarafından

Oda tekrarlarsa onuda yolarım sonrada çıkarım hayatından

-Reklam-
+1 oy
(4,675 puan) tarafından

Boyle bi durum benim basima gelse kocamin yanina usulca yaklasir koluna girerdim direk kiza merhaba der el uzatirdim ben .... esiyim (esimin ismini soyler) derdim sen kimsin derdim memnun oldum bende bugun esimi yalniz birakmak istemedim onun icin geldim derdim bu sekil sigaralari bitene kadar kizla ben sohbet ederdim esim sigarasini atinca bak surda da halamiz var musait olursan gel onlarlada tanistirayim bizim sulale kalabalik belki ogluna begenen olur der sakaya vurur o lafi cakardim ha bu arada sana bi cakmak lazim der o cakmagi da eline tutustururdum  ona boyle bi durus sergileyen kadinin kocasina daha da yaklasan hayir mubarek gun agzimi bozmayim sayet oyle bi durmda da az yerim esim gitmesin oyle bi yere parasi batsin o seviyeye dusup de kavga cikaramam 

(145 puan) tarafından

Tekrarlanırsa bidaha gidemez zaten ya kovulur devam ederse de vardır bi boku der ben giderim hayatından 

(4,675 puan) tarafından

Tabiki esin kiza karsi tutumu tabiki yanlis benim esim kimsenin sigaradini yakamaz bu konuda esini de bi sikistirsan iyi olur tepkini belli et nerde ne yapacsgini bilsin ama kiza karsilik anlaminda da yapmis olabilir gercekten is ortaminda olusmus art niyetsiz bi durumda olabilir 

(145 puan) tarafından

Olmiycak ne niyetle olursa olsun ama abarttı yani tekrar tekrar dibinde sigara yaktı eşimle gerekeni konuştum ona göre hareket eder yinede kontrolede gidicem dikkat etmesse taviz verirsede beni kaybeder yapcak bişey yok

+1 oy
(663 puan) tarafından

Ne yaptın bacı son durum nedir ne yaptın eşin ne dyr bu kendi civikligina sen hergun gidebilirsn onunla git gel yada işten çıksın başka iş mi yok ona baktn mi telefonununa kızın nosu var mı yok mu şimdi de der iş gereği vardır kayıtlıdır vs diye inanma kocanin hoşuna gitms kzijn tavirlari havaya girms yani 

(145 puan) tarafından

Eşim özür diledi bir daha tekrarlanmayacak dedi bu işin bir grubu var zaten bütün çalışanlar o grupta oluyor mecburen mesela her gidilecek yere ayrı bir grup açıyorlar oraya gelecek personelleri ekliyorlar illaki numarası var grupta ama kayıtlı değil ben net konuştum zaten o kız tekrar isterse tavrını koyup geri çevireceksin dedim tekrarlanırsa orada ikiniz de parçalarım sonra gider boşanırım dedim

0 oy
(2,412 puan) tarafından

Sen haklısın bence kesinlikle ama erkekler niyeyse kendileri olunca önemsemiyorlar böyle şeyleri yok ya sen abartıyorsun diyorlar ama sen yapsan aynısını biri gelip senin sigaranı yaksa sürekli çoktan kafa göz dalmıştı kocan

0 oy
(256 puan) tarafından

Yerinde olsaydım o çakmakla ikisinide yakardım heralde eşim ne diyo bu duruma 

0 oy
(173 puan) tarafından

Erkeklerin şöyle önemli mevzuyu yok saçmalama gibi basitleştirip anlatmaları yok mu en nefret ettiğim sey o yüzden o anda parlayacaksin gerekirse sorun çıkartacaksn sonra da bir tarafına saymayavaksn yokmuş gibi davranacaksn bak nasil oluyor. Şu evli erkeklerle yakınlık kurmaya çalışan zavallılara da acıyorum 

0 oy
(324 puan) tarafından

Ay canım ben orda o kızın saçını yolardim yemin ederim kimse almazdı elimden çok sabırlısın Allah yardımcın olsun

0 oy
(1,179 puan) tarafından

Ben olsam orda paralardim

0 oy
(3,921 puan) tarafından

Yanlarına gidip eşinin elinden çakmağı alıp yere attıktan sonra ayağınla bir güzel ezecektin. Kendinize gelin herkes haddini bilsin diyip. Çekip gidecektin sonra . Bak nasıl peşinden koşturuyor eşin. Bir daha da cesaret edemezdi. 

(145 puan) tarafından

İşte o an kucagımda çocuk var napcagımı şaşırdım okadar şey yapmak geldiki içimden neyse bi uyariyim evde tekrarlarsa yapiyim dedim çocuk olmasa bende direk yapcagımı yapardım ama iftar yemeği bi kaybolsa allah korusun düşse bişey olsa daha 17 aylık

İlgili sorular

0 oy
17 cevap 1,179 göst.
0 oy
32 cevap 1,408 göst.
31 Ocak 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 188 göst.
7 Kasım 2023 Aile & Aşk kategorisinde Ayse123. (1 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 1,116 göst.
4 Eylül 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu