+3 oy
900 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (145 puan) tarafından

Kızlar eşim bisüredir iftar yemeklerine garsonluga gidiyordu buda normal olarak kız erkek karışık bugün bende gittim ve garsonlar yemegini yerken eşim bizle aynı masada yedi kaltı sigara içerken kızın biri dedi işte sen şunun abisi misin oda hayır dedi eminmisin dedi eşimde eminim dedi orda kuzeniyle teyzeside çalışıyor eşimin istersen kuzeni ordayıdı oda yok onun kardeşi dedi ilte bi süre geçti kalablıkta yürüken koluna dokunup öyle geçti bikez bildiğiniz tutu ama sonra eşim tam cebinden çakmak çıkarıyor kız dibinde bitiyor sigarasını yakmak için benim ***** kocamda çakmagı eline vermek yerine kendisi yakıyor sigarasını bu durum 2 defa tekrarlandı kız gülüyor falan  en son işte çıkış saatinde hepsi biarada para alcak ordada eşim sigara yakarken gözümün önünde dibine girip daha sormadan sigarasını yaktı artık sinir krizi geçirdim ya yanımızda teyzesi kuzenida var bi problem çıkarmak istemedim oyüzden cebimde çakmak vardı kıza yokmu senin çakmagın dedim uzattım al lazım olur kaybetme insanlardan isteme dedim yok dedi uzatıyorum almıyorda gerek yok yakıyorum burda bişekikde dedi zorla verdim vallahi gırtlaklamamak için kendimi çok zor tuttum kucagımdada oğlum vardı haklıyım dimi ben eşime söylüyorum madem çakmak lazım insan gibi diğerleri gibi istesin kedi yaksın dibinde bitip duruyor ben ona bi çakcaktım az kalmıştı diyırum sen beni kıskandınmı yok saçmalama iş esnasında yakı verdim bianda falan diyor böyle konularda hasas oldugumuda biliyor o kızı orda açık açık uyarıp gerekirse kavga etseydim diyorum şimdi saat kaç oldu içim içimi yiyor 

29 Cevaplar

+9 oy
(2,864 puan) tarafından

Kız  yollu belli esinde musade ediyor

(145 puan) tarafından

Evet yani ya hoşuna gitti bu kadar samimiyet ne yani  benide herşeyi abartıyorsun diye öyle bir manipüle etmişki artık kendimde hata arıyorum ya 

Sizce neyapmalıyım eşimi uyardım zaten tekrar gidip kontrol etmelimiyim artık tekrarlanırsada orda olay olur ama sonrasında kocamda biter benim için net gitmessemde evde şüphelenip deliririm

(2,864 puan) tarafından

Giderdim birdaha yaparsa zaten ben tartışma cikartirdim ama yapmaz ki oldu yaptı naneyi yiyeceği icin benden o ortama musade etmez

(145 puan) tarafından

Aynen gidicem oyüzden susarsam tekrarlanır kontrol etmezsemde bilemem

-Reklam-
+7 oy
(1,956 puan) tarafından

Suç eşinizde ne yakıyor milletin sigarasini.kiz da ne geniş.

(145 puan) tarafından

Evet yüzsüz demiyor orda karısı var benim kocamda şakalaşarak diyebilirdi bak yengen kızıyor böyle şeylere gibi gibi  

+6 oy
(207 puan) tarafından

Kız da amma arsızmış. Bence eşine ayar çek. Ama çok da konuyu irdeleme kıymete biner sonra aklına sokmuş olursun. Ciddi bir şekilde uyar karşındaki insana sınır koymamak da sadakati zedeler de. Gerçekten çok ince bir çizgi. 

(145 puan) tarafından

Evet çok zedeledi yani okadar şey düşündüm ki eşime güveniyorum art niyetlede yapmamıştır ama bana saygısızlık yani aynısını ben yapsam o olay çıkarırdı eminim

+5 oy
(726 puan) tarafından

Kız az degil yani benim eşim gözümden anlardı kızdıgımı

(145 puan) tarafından

Yok yani ben az ilerde çocuk oynatıyorum bakmıyo bile arada kıza ters terste bakıyorum çocugu sevmeye çalıştıgında uzaklaştırıyorum  eve geldik sinirimden çekikdim odaya ne oldu sana diyor bide 

(726 puan) tarafından

Sıkma canını o kızın terbiyesizligi genişler işde

+4 oy
tarafından

O çakmağı ben kıza montelerdim herhalde 😁🤣

(10,991 puan) tarafından

Kıza bir çakmak lazım 🤣🤣🤣🤣

(145 puan) tarafından

Tekrarlanırsa ben ona bir çakacağım zaten🤣

tarafından

🤣🤣🤣🤣 yorumlar efsane ya

+4 oy
(1,042 puan) tarafından

Canım yanlış anlama da bence senin eşine bir çakmak lazım hem de sağlam bir çakmak lazım

(1,754 puan) tarafından
+1

🤣🤣🤣🤣+++++

(1,563 puan) tarafından
+1

🤣🤣🤣🤣 hahahaa

+2 oy
(561 puan) tarafından

Erkekler işte saçmalama ne alakası var demekten başka birsey bilmezler. Abartan sen olursun hep.  Haklı iken hep haksız yapar seni üstüne kendi kendine şüpheye düşürür senj. Acaba ben mi yanlış yaptım dersin 🤣🤣🤣🤣 Bu konuda haklısın bacım 

(145 puan) tarafından

Evet haklıyımda napmalıyım sizce eşimle konuştum ama o kızada taktım tekrar tekrar gidip kontrol etsem bi köşeye çekip  anlarsa konuşsam anlamazsa icabına baksam diye düşünüyorum 

(561 puan) tarafından

Bu yaptigi ek iş mi yoksa devamlılık gösteren bir iş mi 

(145 puan) tarafından

Ek iş

(561 puan) tarafından
+2

Çıksın ordan hemen derhal. Telefonunu kontrol et numarasını filan almış olmasın 

(145 puan) tarafından

Tamam

+2 oy
(561 puan) tarafından

Benim sigaramı bir erkek yaktığını hayal et desene bi bakkk nasil tepki vercek 🤣🤣🤣 hemen erkek kesilir hemennnn yaww bu erkekler yasaklansın köküne kibrit suyu bunların 

(145 puan) tarafından

Evet ya bide birbirleriyle arada gülüşüyolar çok canımı sıktı böyle şeylerden nefret ederim tekrarlanırsada bana saygısı yok der çekilir boşanırım gitti uyudu ben hala sinir krizin deyim  çok yoruldum ya böyle problemler oldumu eşim için hiç çabalayasım gelmiyor bütün özgüvenimi zedeledi yok etti daha 21 yaşındayım 

(561 puan) tarafından

Kendine gel. Senin niye özgüvenin zedeleniyor onun adamlığı zedelenmiş.  Sen her zaman kendine güven dik dur. Kendisi kaybeder.  Kız bugün ona yarın başkasına sallar kuyruk.  Eşinin senin yanında bunlari yapması yanlış evet tepkini koy diyecem de bacım bu erkekler odunnnn bir halt anlamazlar 

(145 puan) tarafından

Konuştum Özür diledi Tamam tekrar olmaz dedi O an iş esnasında Çakmak vermekle almakla uğraşmayayım diye yemek dağıtması gerekiyordu Bir yandan da hemen yaktım geçtim diyor Ben de yapmayacaksın dedim ben de sen de geleceğim tekrarlanırsa da görüşürüz dedim o kızı yolarım seni de boşarım dedim

+2 oy
(1,301 puan) tarafından

Kız da çekinme yok ama eşinde müsade ediyor sa eşine kız zaten sen kızla kavga etsen de bağnaz cahil olur adın ama orada da eşini çiğnemiş olursun bence eşine kız aklım almıyor ya …içsin o kızda kocanda kızma ama bana 

(145 puan) tarafından

Valla ben bu durumu kabul edemem çözülmüyorsa problem o problemi yok ettirrim kendini düzeltcek

başka bi iş baksın bi orasımı kaldı

(1,301 puan) tarafından

O daha mantıklı en azından devamlılığı olan bi işi olur 

+2 oy
(2,116 puan) tarafından

O an ikisininde sigarasını alır bı taraflarında söndürürdüm

(1,570 puan) tarafından

İçimden geçeni yazmışsın bravo 😀

(145 puan) tarafından

Yapmamak için o kadar zor tuttum ki kendimi Bir dahakine inşallah

+2 oy
(1,570 puan) tarafından

Sabrına hayranım önce eşimin elini kirardim sonra kızın kendimi senin yerinde haysl edemiyorum 

(145 puan) tarafından

Yanımda bir buçuk yaşında çocuğum vardı onu o kalabalıkta koysam kaybolurdu bırakacak biri de yoktu o an bir şey desem teyzesini ayıp olurdu teyzesi gillerin işi onlara laf edilir diye evde konuşmak Bir dahakine gereğine Bakmak istedim

+2 oy
(22,853 puan) tarafından

Sen hassassında eşin değil maalesef kız eşine yürüyor da yolunu eşin açıyor ama hadi sen olmasan o ortamda neyse de ben eşinde ki o rahatlığa anlam veremedim 

(145 puan) tarafından

Ben de çok sinir oldum ikisinden biri bu durumu tekrarlarsa o zaman görüşeceğim Dün konuştum Özür diledi falan bir şey esnasında aniden zaman kaybetmeyeyim diye yakıverdim dedi yemedim pek ama tekrarlanmayacak dedi kontrol edeceğim bakalım

+2 oy
(10,991 puan) tarafından

Sabırlı kadinmişsin vesselam 😇 ben o kadar bile sabredemezdim ağzıma kötü sözler geliyorda yazmak istemiyorum belki eşinin kötü niyeti yok ama kız araniyo belli. Çakmak bahane başka arantisi var gevşegin

(145 puan) tarafından

Evet yani orada bir sürü kız var Başka erkekler var gelmiş benim kocama yanaş maya çalışıyor terbiyesiz

+2 oy
(663 puan) tarafından

Ne ayipi baciii o kız yapyr ayıp değil sen yapinca mi ayıp al o çakmağı g.otune montala kaçını başını yool eve gel koçanı yol yürüyor kocana kocanda hoşlanıyor bu durumdan valahi

(145 puan) tarafından

CCidden öyle ya konuştum eşimle tartıştım oda tekrarlanmıycak özür dilerim dedi tekrar tekrar gitcem tekrarlanırsa ozaman görüşcez orda o saniye çıkartıcam olayı artık

+2 oy
(2,606 puan) tarafından

Senin muhatabın kız değil eşin canım. Ben olsam eşimin ümüğünü sıkarım. Yaptığın şeyin aynısını yaparım kendine yedirebileceksen buyur devam et derim

(145 puan) tarafından

Gerçekten orada o kadar erkek vardı Ben de gidip tam yanındayken bir çakmak isteyecektim dur dedim kucağında çocuk var yanında Teyzesi var sıktım dişime evde patladım konuştuk kız tekrar çakmağı istediğinde asla uzatmayacak uzatırsa onu boşarım ötekini de yollarım Çünkü benim orada olduğumu bile bile yapıyor o da bana saygısızlık yapıyor olsam da olmasam da saçmalık zaten

+2 oy
(152 puan) tarafından

Eşim böyle bir şeye müsadere edecek eşim olarak kalmaz ikisi ne *** yerse yesin.

İkimizde bu konularda hassasız  kadınla ben erkeklerle eşim muhatap olur gözüne bakarak konuşmaz 

Esin herseyi normallestiriyor anlaşılan 

Sende oradaki bir erkek çalışandan isteseydin sohbet muhabbet etseydin ne yapardı? Kabul etmezdi 

Edersede ayrılırım çok tehlikeli bir durum sırf kendi özgürlüğü için karısını kiskanmayandanda korkacaksın 

(145 puan) tarafından

Yok konu bana geldimi olmaz çok kıskanç ama yeter artık oda nasıl davranması gerektiğini bilcek tekrarlanırsa bende olay çıkartıp sonra boşiycam 

+1 oy
(5,105 puan) tarafından

Valla sana bisey soyleyim mi 

Ne olursa olsun sonuna kadar haklı olsakta 

Kesinlikle haksız olanda zararlı cikanda biz oluyoruz canım bunu bil yani 

Bana göre sonuna kadar haklısın ama kavga etsen emin ol sen suçlu kavgacı olursun 

Abartiyor olursun 

(145 puan) tarafından

Malesef öyle ama susup oturuncada kendilerini düzeltmiyorlar

+1 oy
(6,431 puan) tarafından

Kızda utanma olsa zaten senin yanında böyle yapmaz sen çakmak verince de hiç utanmamış bildiğin arsız eşinde müsade etmiş kızmakta haklısın

+1 oy
(11,852 puan) tarafından

Benim eşim bi kızın sigarasnı yaksın ikisini de orya gömerim heralde 😬 bak ikisini de diyorum. Çünku tek suçlu o kız değil eşin de onun kadar suçlu.

(145 puan) tarafından

Evet gereken konuşmayı yaptım tekrarlanırsa ozaman o an gömerim bende artık

+1 oy
tarafından

Yine git yemeğe. Belki telefn numarasinida almıştır bak. Hemen ayar ver. 

(145 puan) tarafından

Öyle yapcam sıkı kontrol teftiş amacım kışkançlıkta değil bana yapılan saygısızlık tekrarlanmıycak dedi bende seninle gelicem dedim tm dedi özür diledi bakalım bidahikinde neler olacak 

İlgili sorular

0 oy
17 cevap 1,179 göst.
0 oy
32 cevap 1,408 göst.
31 Ocak 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 188 göst.
7 Kasım 2023 Aile & Aşk kategorisinde Ayse123. (1 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 1,116 göst.
4 Eylül 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu