+1 oy
65 göst.
Diğer kategorisinde (1,726 puan) tarafından

Biliyorsunz kızlar meme kanseri tedavisi görüyorm.  Elhamdülillah iyim. Her gün ışına gidip geliyorm. Sonrası inşallah rutin kontroller olacak.  Buraya ben yendm diye Yazacagm günler yakın ❤️ Arada içimde korku olmuyor değil. Ya tekrar ederse aynı şeyleri tekrar yaşarsam bana bisey olursa kızım ne yapar gibisinden düşüncelere dalıp gidiyorm. Rabbım hiç bir anneyi evladndan ayirmasn. Hepimize evlatlarımızla eşimizle huzurlu sağlıklı ömürler nasip etsin 🤲 cogunuzn adını sanını bilmesem de sizin içinde dua ettim. Burda da eden bana çok var hepsinden Allah razı olsun ❤️ bu mübarek günde bütün hastalara Rabbım şifa versin inşallah.   Sağlığınzn kıymetini bilin❤️

4 Cevaplar

0 oy
(2,533 puan) tarafından

Allahım sanada sağlık sıhhat nasip etsin inşallah evladınla uzun güzel yıllarınız olsun inşallah 🙏

Kimin duası kabul olur bilinmez burda paylaşım yapmanız çok iyi hem motive hemde bir sürü dua ile şifayı bulacaksınız inşallah 

-Reklam-
0 oy
(3,759 puan) tarafından

Rabbim evladını sana seni de evladına bağışlasın kalıcı şifalar versin rabbim aynı acıları yaşatmasın gelip geçer Allahın izniyle 🤲🤲🤲

0 oy
(100 puan) tarafından

Rabbim Şafi ismiyle şifa versin. Allahın izniyle inşallah yendim yazısını yazacaksın dik dur güçlü ol ve bolca dua. Seni tanımıyorum ama senin için bolca dua edeceğim. Rabbim sana ve çocuklarına mutlu ve sağlıklı bir ömür nasip etsin kandiliniz mübarek olsun ♥️🤲 bizim için ettiğin dualar içinde Allah binlerce kez razı olsun. 🤲

0 oy
(3,222 puan) tarafından

Rabbkm sana ve nice hastalaro safii ismiyle sifa versin tekrar yasatmaskn insAllah

İlgili sorular

Kategoriler

1,453,830 soru

23,862,455 cevap

320,464 kullanıcı

...