+3 oy
665 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (2,946 puan) tarafından

image

bebeğime bundan almak istiyorum ya balkona pikniğe falan giderken koyarım normal zamanda da iş görür kızım lâ oğlum arasında 15 ay var ikisi aynı anda ağlıyor bazen kullanışlı mı acaba bir daha çocuk düşünmüyorum ama 8-9 ay işimizi görse yeter bebeğim şu an 20 günlük alan var mı aranızda fiyatı 800-900-bin arası degişiyor bir de bu var hangisi sizce 

22 Cevaplar

+4 oy
tarafından

Benzerini kullandım 10 aya kadar rahat ettim

-Reklam-
+3 oy
(4,127 puan) tarafından

ben tam olarak bundan kullandım ama o kadar uzun süre değil. 4-5 aylıkken bıraktım, arkadaşıma verdim. 

+3 oy
(1,156 puan) tarafından

Çok güzel bende de var bundan rahat uyuyor çocuk icinde 

+3 oy
(5,474 puan) tarafından

Bize birinden gelmişti benzer bir şey. Bayaa işimi gördü. 5.aydan sonra sığmadı ama 

+3 oy
(1,372 puan) tarafından

Ben 1.sini aldim yani güzel pikniğe falan olur ama evde ben şimdi olsaydı kendine sallanan tercih ederdim

+3 oy
(4,520 puan) tarafından

Bende elektirikli sallanır ana kucağı vardı oğlum hiç sevmedi. Buna benzer titreşimli olanı almıştım çok işime yaradı oğlum da çok sevdi ve titreşim özelliğinden mi bilmiyorum ama oğlum onun içindeyken gazını ve kakasını hemen yapıyordu

+3 oy
(5,808 puan) tarafından

Benimki ilk attığına benziyor benim işime çok yaradı çok kullandım ha memnun muydum rahatlığından değildim ama çok işe yarıyor. Tabi bu belki benimkine göre rahattır bilemiyorum. Mesela evde eşim olmadığı bebeğimi buna koyup banyonun kapısının önüne koyuyordum 

+3 oy
(2,230 puan) tarafından

1 dekinin aynısı var cmm. Valla oğlum 4 aylik ilk günden beri bunu kullanıyorum. Çok güzel hafif.  Evde her  yere götürüyorum. Elektirikli var onu sevmiyor oglum

(2,946 puan) tarafından

E bebek ten mi aldınz sizde

(2,230 puan) tarafından

Evet cnm

+3 oy
(741 puan) tarafından

Benim elim ayagımdı bu yemek yaparken otururken yanımızdaydı bimden almıştım nasıl pahalı olmuş bimidd takip et orda ucuzsa

(2,946 puan) tarafından

Bende fazla para vermek istemiyorum ama bim'de hiç denk gelmedim

+2 oy
(2,946 puan) tarafından

image

hangi si sizce
(9,079 puan) tarafından

alttaki daha iyi trendyoldaki. o bebek virpindikca kendi kendine sallanio. digerini sen salliosu. ayala ama fenada degil en azindan oyalanio bebek. 1 bucuk 2 ay anca kullaniliyor. cunku bebek cirpindikca kendini kaydirip yere dusurtuo.

(9,079 puan) tarafından

3 aylik olana kadar kullanirsin bebek suan 20 gunlukse. iki ay daha kullanirsin yani. sinra bebek cirpindikca kendini dusuruyor. ama dusmez kaymaz onune yastik falan korum onemli  degil dersen bes 6 ay kullanilir

+2 oy
(680 puan) tarafından

Birebir aynısı vardı benim iki bebeğimi de onda büyüttüm kullanışı felan çok rahattı ve sağlamdı. Bir gün görümcem gül bize misafirliğe geldiğinde kızı ben fark etmeden üstünde defalarca tüm gücüyle zıplayıp hopladığı için kilosundan dolayı ağırlık yaptığı için kırıldı.

+2 oy
(1,464 puan) tarafından

En fazla 5. Aya kadar kullanabilirsiniz. Bebek döndükçe ana kucağı da dönüyor düşer yani bebek 

+2 oy
(3,020 puan) tarafından

Bence çok kötü ablamın gelişinde varmis al dedi bellinisine yarar oda oda gezdirirken kullanırsın bırak Allah aşkına sallanıyor bilr boşa verilen para daha iyi modeller var onlara bakin

+1 oy
(6,880 puan) tarafından

Bizde var 1 yasina kadar bunda uyudu ben rahattim gunduzleri sallardim bunda uyurdu tek sorun baska yere gittigimizde bunuda goturmek zorunda kaliyorduk  

+1 oy
(6,315 puan) tarafından

Komşum verdi bu resmen elim.ayagim oldu banyo yaparken kızı koyardım namaz kılarken falan tabi mama.sandalyesi de var ama kırıldı yoksa küçük bebegimede kullanirdim 

+1 oy
(5,679 puan) tarafından

Ben ana kucagi kullandim baska bi markanindi ama cok is goruyo. Iki cocugumda da 6 7 ay kullandim. Bizimkinin markasi tiny love di. Hem besik gibi oluyodu hemde oturabiliyodu. Bu tarz nasil olur bilmiyorum. Dusmeyecek ergonomik bisey olmasi daha iyi.

(2,946 puan) tarafından

Dediğine de bir bakayım canım teşekkür ederim

+1 oy
(1,357 puan) tarafından

Valla bende kullandım çok çok işime yaradı  2 çocuğum da da 

+1 oy
tarafından

Trendyoldan aldım. Çocuğumu koyduğum gibi tak diye kırıldı, iade yaptım istemediler zaman geçti diye 

(2,946 puan) tarafından

Kaç aylık bebeğin canım

tarafından

BBüyüdü şimdi kaç sene önce aldım ama kulanışlıdır al bence sadece benim aldığım yer sağlam çıkmadı

(2,946 puan) tarafından

İşte bende trendyol dan baktım ama e bebek teki daha kaliteli duruyı8

+1 oy
tarafından

Bunun pembesini kuzenim vermişti onun 2 kızı büyüdü benim kızımda 5 6 aylık hala biniyodu taa ki kocaman kilolu bir kız cocuğu binip dümdüz edene kadar. Mutfakta bi yerde iş yaparken koyuyodum içine kızımla konusuyodum yada müzik açıyodum uyuyodu. Kız çöp ettikten sonra kaldı ama sağlam kalsaydı biraz daha idare ederdi

+1 oy
(4,194 puan) tarafından

6. Ayına kadar sürekli kullandım diyebilirim biz yemek yerken falan buna koyuyordum oynuyordu tuvaletinı en rahat bunda yapiyordu ya da ben mesela lavaboya gideceğim mutfakta yemek yapacağım koyuyordum kemerini bağlıyordum güvende oluyordu. Az kullanılıyor diye almak istememiştim esim heves edip almisti o kadar çok işime yaradı ki anlatamam alin aldirin.

Benimki gayet ucuz bir şeydi marketten aldık öyle sallanmasi falan yoktu titreşimi vardı oğlum onu da sevmedi hiç açmadık yani bütçeniz neye yetiyorsa onu alın yeterli. 

İlgili sorular

+1 oy
10 cevap 397 göst.
0 oy
1 cevap 49 göst.
0 oy
2 cevap 49 göst.
+2 oy
2 cevap 118 göst.
4 Mayıs 2025 Alışveriş-Hediye kategorisinde Busrabusra0 (971 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,467,341 soru

24,043,239 cevap

329,250 kullanıcı

...