+3 oy
476 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Gorumceniz sende karı mısın dese ve size eşya yollasa. alir misiniz daha doğrusu cocuklara

16 Cevaplar

+8 oy
(9,080 puan) tarafından

sende karimisin derken naptin altina mi aldin beni derdim oncelikle kari olup olmadigimi nerden anladin derdim . sadakasi da onun olsun ben almam gerek yok vocuklarin bircok seyi var deyip geri yollarim

tarafından

Puahahah kız o nasıl laf nerden aklina geldi jsjdj

(9,080 puan) tarafından

ay nebilim erkek olsa denmez de kadin oyle terbiyesizlik yaparsa haketgi cevp bu olur bence

-Reklam-
+3 oy
(9,638 puan) tarafından

Anladığım yani seni küçümseyerek beyenmeyerek yapılmış birsey yada şakada olabilir tam acıklayocı yazsan iyi olur😃

+3 oy
(2,852 puan) tarafından

Alır o eşyaları başına çalarım. Normal bir şekilde verse kabul ederim ki veriyorda bazen oyuncak filan ama böyle bir lafın üzerine malı başında paralansin

+3 oy
tarafından

Hiç böyle seviyesizlik yapmadım Rabbim de şaşırtmasın ama normalde konuşmadığım kişilerin çocuklarına hediye aldığım oldu. Onlar da benimkine alsa karşı gelmem sonuçta halası amcası diye düşünüyorum. 

+3 oy
(3,522 puan) tarafından

Asla almam kapımın önünden geçirmem gururlu olmak gerekir 

+2 oy
(1,722 puan) tarafından

Bana kesinlikle bu şekilde bir şey söyleyemez sende karı misin ne 

+2 oy
(13,675 puan) tarafından

Bana değil yeğenlerine göndermiş giydirirdim

(454 puan) tarafından

Bende aynısını yapardım bencede 

+2 oy
(862 puan) tarafından

O kadar da seviyesiz olunmaz tartışmanın da adabı vardır o verdiğini başa da kakar

+2 oy
(4,733 puan) tarafından

Bir şey gönderirken niye öyle bir şey dedi ki , derdi ne?

+2 oy
(3,471 puan) tarafından

Normal bir şekilde gönderilmiş olsa giydirirdim de o şekilde bişey dendikten sonra geldiği gibi çöpe atardım gözünün önünde. Kadınlığımı sorgulamak kimsenin haddine değil 

+2 oy
(10,018 puan) tarafından

Kötü niyetli verirse tabiki almam 

+2 oy
(2,404 puan) tarafından

Bazı cümleleri duyduğunuz da nasil sessiz kalıyorsunuz cidden şaşırıyorum 

+2 oy
(2,322 puan) tarafından

Kadın olan birinin çocuklarına hediye edersin ben bir karı olarak en iysiini zaten aldım onlara derdim

+2 oy
(24,337 puan) tarafından

İkisi aynı zamanda olmadıysa sıkıntı yok çünkü bana boyle bir şey dese alır cevabını oturur aşağı o yüzden ben bunu mesele hâline getirmem. Maalesef genel itibariyle susuyoruz bize kötü bir şey söylendiğinde sustuğumuz içinde içimize dert oluyor o yüzden ben herkese hak ettiği cevabı vermekten yanayım cevabını versem sonrasında kinde beslemem kafam rahat olur 

+2 oy
(24,337 puan) tarafından

İkisi aynı zamanda olmadıysa sıkıntı yok çünkü bana boyle bir şey dese alır cevabını oturur aşağı o yüzden ben bunu mesele hâline getirmem. Maalesef genel itibariyle susuyoruz bize kötü bir şey söylendiğinde sustuğumuz içinde içimize dert oluyor o yüzden ben herkese hak ettiği cevabı vermekten yanayım cevabını versem sonrasında kin de beslemem kafam rahat olur 

+2 oy
(219 puan) tarafından

Vallahi o gönderdiği eşyaları götürür onun kıçına monte ederim laflarımıda keskin şekilde sokar çıkar evime gelirim işte bu yüzden çocuğumun kimsenin eşyasına bile parmağını koymasına bile izin vermiyorum 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 2,816 göst.
0 oy
23 cevap 593 göst.
18 Ağustos 2024 Aile & Aşk kategorisinde 3mhnads (2,102 puan) tarafından soruldu
+3 oy
5 cevap 276 göst.

Kategoriler

1,476,192 soru

24,165,870 cevap

335,587 kullanıcı

...