0 oy
172 göst.
Diğer kategorisinde (719 puan) tarafından

Sorum başlıkta kızlar beni aydinlatin

4 Cevaplar

0 oy
(1,301 puan) tarafından

Yok canım biti ben 2250 TL kazandım iki akrabamida devlet ettim  onlarda kişi başı 750 TL kazandı ama kampanya biti

(719 puan) tarafından

Yine başlarını acaba ya

(133 puan) tarafından

Nasıl kazandın kız:)

tarafından

Başlar gene, hiç bitmiyor 

-Reklam-
0 oy
(1,552 puan) tarafından

Ne parası veriyormus 

(719 puan) tarafından

Yeni üye olanami yeni hesap acanami 750 TL veriyormuş 

0 oy
(133 puan) tarafından

Bilgim yok ilk defa duydum post yukari

(719 puan) tarafından

Teşekkür ederim canım 

0 oy
(401 puan) tarafından

Akbank bitti ama garanti var oda 750 TL veriyor yapmak istersen kodumu verebilirim canm hem ben hemde sen kazanırız başkasını da kendi kodunla davet edersin toplamda 7 bine kadar kazanabilirsin

(719 puan) tarafından

Olur yapmak isterim nasıl yaptigimi soyleyin

(1,552 puan) tarafından

Nasıl oluyor 

(401 puan) tarafından

Tabi öncelikle garanti BBVA indiriyorsunuz orda müşteri ol tıklayarak bilgileri gireceksiniz size orda maaş falan soracak kafanıza göre yazın en son bı bayan müşteri temsilcisi görüntülü arayacak kimliğini göstereceksiniz sonra hesabınız oluşacak profil kısmına gir orda promosyon kodu gir paylaş var oraya baş en üste yakınınız davet et var orda promosyon kodu gir yazacak 2VR3M6CF bu kodu gir sonra kendi kodunu da al ordan takıldığın yer olursa yaz ben sana fotoğraflı da atarım 

(401 puan) tarafından

Tabi öncelikle garanti BBVA indiriyorsunuz orda müşteri ol tıklayarak bilgileri gireceksiniz size orda maaş falan soracak kafanıza göre yazın en son bı bayan müşteri temsilcisi görüntülü arayacak kimliğini göstereceksiniz sonra hesabınız oluşacak profil kısmına gir orda promosyon kodu gir paylaş var oraya baş en üste yakınınız davet et var orda promosyon kodu gir yazacak 2VR3M6CF bu kodu gir sonra kendi kodunu da al ordan takıldığın yer olursa yaz ben sana fotoğraflı da atarım 

(401 puan) tarafından

Kendi kodunu da alıp başkalarına aynı şekil yaptır yine karşılıklı 750 TL kazanacaksınız toplamda 10 kişi yapabilirsin 7500 TL kazanırsın

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 22 göst.
0 oy
3 cevap 117 göst.
+2 oy
2 cevap 184 göst.
+1 oy
5 cevap 592 göst.
25 Ocak 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde Nehirelam (21 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,937 soru

24,176,141 cevap

336,112 kullanıcı

...