Havalar o kadar ısındı mı ya her sene temmuzda gelen kertenkele martta çıktı meydana 😅😅😅
Benimde korkulu ruyam cekirgeler😬yaz ayini böceklerden dolayi sevmiyorum
Geçen sene ilk defa çekirgede geldi balkonuma ve kocamandı😅😅 mevsimler değiştikçe hayv.a.nların yöneldiği yerlerde değişiyor bende öyle çok bağ bahçe içinde değilim ona rağmen yazın börtü böcek eksik olmaz allaj beterinden korusun
Gecen sene asiri vardii aksamlari hic cikamiyorduk balkona her aksam 10 ar 10 ar geliyodukar hemde kocaman:((
Off çok kötü yaa bende yazı bu yüzden sevmiyorum😟
Ayyy bnde bnde gecen yaz ıcerı gırmıs gece yarısı pat pat ses geliyordu ıcerden bnde ne bu dedım ısıgı bır actım ki cekırge esimi uyandırdım attı dısari cok korkarım ay Bn butun hayvanlardan cok korkarım
Bende çok korkuyorum😔😔
Ay o ne kiz evin icinde mi ayyy elim ayagim titredi ay tobe bismillah Allahim affet benim de evde hamam bocegi cikiyo binada varmis ben gelemden ilaclamislar 4 senedir burdayim daha bi daha ilaclamadilar 3 4 tane yakaladik kistan beri koca koca bi de bu senede ilaclatcam diyodu yonetici de bakalim bi de karinca suan mjtfak tezgahini birlikte kullaniyoruz cogalirsa ilaclicam mecbur
Balkon canım camlarda felan tel var hep eve gelmiyor ama balkonu açık bırakırsam gelir balkon hep kapalı küçük çocuğum var diye hemde kertenkele gelmemiş oluyor böceklerlerden felan hepsinden tiksiniyorum biliyorum ekolojik sisteme çok fazla katkısı var hepsinin ama yakınımda istemiyorum Allah affetsin 🙏🙏
Yani ekolojik sistem ben bocekle goz goze geldigimde pekde umrumda olmuyo iyyyy Allahimmmm sen koru
Ahaha maalesef kaç dakika oldu kaşınıyorum bütün vücudumda geziyor sanki 😅
Ay deme oyle deme
Ayy çok korkarım eve girse evden giderim biri olmasın atacak diye beklerim 🤗
Bende öyleyim yaaa 1.defa süpürgeyle çektim eve girmişti mecburdum evde başka biri yoktu oğlum emekliyordu o yüzden mecburdum ama balkonu kapatınca girmedi şükür eve inşallah girmezde😅
Mecbura kalınca napıcaz alıcaz🤗
Allahım mecbur etmesin 😅
Amin canım
Bu kertenkele değil küçüğü kiler
Bacım geçen sene minikti Süleymancık dedikleri var ya ondan dı bu sene biraz daha büyük ne yapcam bilmiyorum daha büyükleri de gelirse korkusu var
el öpen deriz buna biz😅 valla bizim buralar hep sıcak olduğundan hiç çıktığı zamana dikkat etmemişim 😂
Ahaha Adanaydı değil mi sizin ora 😅 Allahım affetsin çok soğuk hayvanlar ya huylanıyorum
evet adana 😅
bunlar en zararsız sürüngen cinsi, seni görünce kaçar. yaklaşmaz bile. böceklerden tiksiniyorum ben, özellikle adı lazım değil hamam böceği 🤦🏼♀️🤦🏼♀️
Biliyorum ne kdar zararsız olduğunu ama gördüğümden beri kaşınıyorum ya
Maalesef her türlü böcekten haşareden tiksiniyorum 😟😟
Şimdiden bayram kutlamaya gelmis 😂
Ahaha eksik olsun anam😅
Ay sorma bizim evdede var çok Bide Dolaşıyor etrafa Bide evden çıkıyorum eşyaları kayınvalideme gitti çoğu Ve Kayınvalidem aradı konuştuk sohbet derken dedi Kızım burda kertenkele çıkıyor bizim evde öyle yoktu diyince Benim aklıma geldi acaba bizim evden oraya mi taşıdılar naptı bilmiyorum ve daha hayla var kaçıyorlar ya zararsız ama görünce çığlık atıyorum 😂😂😂
Off çok kötü olmuş bildiğin kertenkele nakliyesi yapmışsınız😅😅
Valla bak Kaynanam diyor Nerden çıkıyor bunlar 😂😂
Ahaha çaktırmadan sana diyor sizden geldi diye😅
Öyle anlamına geliyor demiyor da ha sizden Geliyor diye ama telefonla konuşuyoruz o konu açınca Anladim zaten kızım senden Geliyor diye 😂😂😂
Ahahha herkes nasibini alır boşver 😅
Aylar önce evde bir kertenkele buldum. Evin altını üstüne getirdim bulamadım hala. Umarım geldiği gibi gitmiştir.
Yaz bitiyor kışa giriyorsanız o dönem kış uykusuna yatmış olabilir 😅😅😅
Demeee😵💫 ama her yeri aradım taradım.
Benim balkon duvarının içine yuva yapmış 😅
Rahat bırakın hayvanları ya bu yıl tatile erken çıkmışlar 😀
Ahahha zaten 3 yıldır birlikte yaşıyoruz akşam olunca balkon ona ait😅
Ben dalga geçiyorum yeni evcil hayvanım diye eşim görünce koltuğa çıkıyor ahahah
Evet arada bende diyorum onu insanlar kedi köpek besler ben kertenkele besliyorum diyorum 😅
Kertenkele yine iyi yılanlar bile çıkmaya başladı . Kapımızın önünde iki tane yılan öldürdüler bir hafta önce
Öyle canım 🙂🥰 benim teyzeler dayılar anne tarafım herkes Malatya ve İstanbul da 🙂
Benimde akrabaların çoğu Malatya ve İstanbulda😅
Malatya neresindensin 🙂
Battalgazi siz
Battalgazi de teyzem oturuyor annemler Pütürgeli
Başlığı görünce sonuna babam böyle pasta yapmayı nerden öğrendi diye ekleyesim geldi
Ahaha ekle gitsin😅
Kastamonu da temmuz ayında 20 25 derece olurdu martta kar yağardı biz hazirana kadar doğalgaz yakardir 1 haftadır yanmıyor
Mevsimler çok değişti bacım hay. vanlarda ne yapacağını şaşırdı😅 Allah sonumuzu hayır etsin inşallah
Aminnn aminn kesinlikle öyle herşeyin kafası karışık
Böcekler yüzünden yazı sevmiyorum ya kırk ayak akrep çıkıyor o yüzden bahçe de rahat rahat oturamiyorum
Hahaha teklif etmişliğim var😅
Alışılmıyor maalesef ve nereye gidersen git illaki bişi çıkıyor annemler 13.katta oturuyor orayada. Geçen sene uçan böcekler dadandı hamam böceğine benzeyen
🤣🤣🤣🤣
Ya eskiden ev ilaçlanırdı eve bu yüzden böcek giremezdi şimdi ki ilaçlar da bi tuhaflık var ilacliyorsun gitmiyor dayım sinek çok oluyor diye bahçeye ilaç sıkmış hiç sıkmasaydim daha iyi daha da çoğaldı diyor
Tek böcek ilaçlama değil artık bizlerin kullandığı ilaç bile işe yaramıyor herşey bi tuhaflaştı 😅
Aynen öyle hakkımız da hayırlısı olsun demekten başka da birşey yapamıyoruz
Aminnn😅
1,449,183 soru
23,801,147 cevap
317,389 kullanıcı