+4 oy
404 göst.
Diğer kategorisinde (2,436 puan) tarafından

Havalar o kadar ısındı mı ya her sene temmuzda gelen kertenkele martta çıktı meydana 😅😅😅

image

13 Cevaplar

+4 oy
(1,153 puan) tarafından

Benimde korkulu ruyam cekirgeler😬yaz ayini böceklerden dolayi sevmiyorum

(2,436 puan) tarafından

Geçen sene ilk defa çekirgede geldi balkonuma ve kocamandı😅😅 mevsimler değiştikçe hayv.a.nların yöneldiği yerlerde değişiyor bende öyle çok bağ bahçe içinde değilim ona rağmen yazın börtü böcek eksik olmaz allaj beterinden korusun 

(1,153 puan) tarafından

Gecen sene asiri vardii aksamlari hic cikamiyorduk balkona her aksam 10 ar 10 ar geliyodukar hemde kocaman:(( 

(2,436 puan) tarafından

Off çok kötü yaa bende yazı bu yüzden sevmiyorum😟

(207 puan) tarafından

Ayyy bnde bnde gecen yaz ıcerı gırmıs gece yarısı pat pat ses geliyordu ıcerden bnde ne bu dedım ısıgı bır actım ki cekırge esimi uyandırdım attı dısari cok korkarım ay Bn butun hayvanlardan cok korkarım 

(2,436 puan) tarafından

Bende çok korkuyorum😔😔

-Reklam-
+4 oy
(2,920 puan) tarafından

Ay o ne kiz evin icinde mi ayyy elim ayagim titredi ay tobe bismillah Allahim affet benim de evde hamam bocegi cikiyo binada varmis ben gelemden ilaclamislar 4 senedir burdayim daha bi daha ilaclamadilar 3 4 tane yakaladik kistan beri koca koca bi de bu senede ilaclatcam diyodu yonetici de bakalim bi de karinca suan mjtfak tezgahini birlikte kullaniyoruz cogalirsa ilaclicam mecbur 

(2,436 puan) tarafından

Balkon canım camlarda felan tel var hep eve gelmiyor ama balkonu açık bırakırsam gelir balkon hep kapalı küçük çocuğum var diye hemde kertenkele gelmemiş oluyor böceklerlerden felan hepsinden tiksiniyorum biliyorum ekolojik sisteme çok fazla katkısı var hepsinin ama yakınımda istemiyorum Allah affetsin 🙏🙏

(2,920 puan) tarafından

Yani ekolojik sistem ben bocekle goz goze geldigimde pekde umrumda olmuyo iyyyy Allahimmmm sen koru 

(2,436 puan) tarafından

Ahaha maalesef kaç dakika oldu kaşınıyorum bütün vücudumda geziyor sanki 😅

(2,920 puan) tarafından
+1

Ay deme oyle deme 

+4 oy
(615 puan) tarafından

Ayy çok korkarım eve girse evden giderim biri olmasın atacak diye beklerim 🤗

(2,436 puan) tarafından

Bende öyleyim yaaa 1.defa süpürgeyle çektim eve girmişti mecburdum evde başka biri yoktu oğlum emekliyordu o yüzden mecburdum ama balkonu kapatınca girmedi şükür eve inşallah girmezde😅

(615 puan) tarafından

Mecbura kalınca napıcaz alıcaz🤗

(2,436 puan) tarafından

Allahım mecbur etmesin 😅

(615 puan) tarafından
+1

Amin canım 

+4 oy
(721 puan) tarafından

Bu kertenkele değil küçüğü kiler 

(2,436 puan) tarafından

Bacım geçen sene minikti Süleymancık dedikleri var ya ondan dı  bu sene biraz daha büyük ne yapcam bilmiyorum daha büyükleri de gelirse korkusu var 

+4 oy
(1,416 puan) tarafından

el öpen deriz buna biz😅 valla bizim buralar hep sıcak olduğundan hiç çıktığı zamana dikkat etmemişim 😂

(2,436 puan) tarafından

Ahaha Adanaydı değil mi sizin ora 😅 Allahım affetsin çok soğuk hayvanlar ya huylanıyorum

(1,416 puan) tarafından

evet adana 😅

bunlar en zararsız sürüngen cinsi, seni görünce kaçar. yaklaşmaz bile. böceklerden tiksiniyorum ben, özellikle adı lazım değil hamam böceği 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️

(2,436 puan) tarafından

Biliyorum ne kdar zararsız olduğunu ama gördüğümden beri kaşınıyorum ya 

Maalesef her türlü böcekten  haşareden tiksiniyorum 😟😟

+4 oy
(1,116 puan) tarafından

Şimdiden bayram kutlamaya gelmis 😂

(2,436 puan) tarafından

Ahaha eksik olsun anam😅

+4 oy
(512 puan) tarafından

Ay sorma bizim evdede var çok Bide Dolaşıyor etrafa Bide evden çıkıyorum eşyaları kayınvalideme gitti çoğu Ve Kayınvalidem aradı konuştuk sohbet derken dedi Kızım burda kertenkele çıkıyor bizim evde öyle yoktu diyince Benim aklıma geldi acaba bizim evden oraya mi taşıdılar naptı bilmiyorum ve daha hayla var kaçıyorlar ya zararsız ama görünce çığlık atıyorum 😂😂😂

(2,436 puan) tarafından

Off çok kötü olmuş bildiğin kertenkele nakliyesi yapmışsınız😅😅

(512 puan) tarafından

Valla bak Kaynanam diyor Nerden çıkıyor bunlar 😂😂

(2,436 puan) tarafından

Ahaha çaktırmadan sana diyor sizden geldi diye😅

(512 puan) tarafından

Öyle anlamına geliyor demiyor da ha sizden Geliyor diye ama telefonla konuşuyoruz o konu açınca Anladim zaten kızım senden Geliyor diye 😂😂😂

(2,436 puan) tarafından

Ahahha herkes nasibini alır boşver 😅

+3 oy
(1,868 puan) tarafından

Aylar önce evde bir kertenkele buldum. Evin altını üstüne getirdim bulamadım hala. Umarım geldiği gibi gitmiştir. 

(2,436 puan) tarafından
+1

Yaz bitiyor kışa giriyorsanız o dönem kış uykusuna yatmış olabilir 😅😅😅

(1,868 puan) tarafından

Demeee😵‍💫 ama her yeri aradım taradım. 

(2,436 puan) tarafından
+1

Benim balkon duvarının içine yuva yapmış 😅

+3 oy
tarafından

Rahat bırakın hayvanları ya bu yıl tatile erken çıkmışlar 😀

(2,436 puan) tarafından

Ahahha zaten 3 yıldır birlikte yaşıyoruz akşam olunca balkon ona ait😅

tarafından

Ben dalga geçiyorum yeni evcil hayvanım diye eşim görünce koltuğa çıkıyor ahahah

(2,436 puan) tarafından

Evet arada bende diyorum onu insanlar kedi köpek besler ben kertenkele besliyorum diyorum 😅

+3 oy
(1,321 puan) tarafından

Kertenkele yine iyi yılanlar bile çıkmaya başladı . Kapımızın önünde iki tane yılan öldürdüler bir hafta önce 

(1,321 puan) tarafından

Öyle canım 🙂🥰 benim teyzeler dayılar anne tarafım herkes Malatya ve İstanbul da 🙂

(2,436 puan) tarafından

Benimde akrabaların çoğu Malatya ve İstanbulda😅

(1,321 puan) tarafından

Malatya neresindensin 🙂

(2,436 puan) tarafından

Battalgazi siz

(1,321 puan) tarafından
+1

Battalgazi de teyzem oturuyor annemler Pütürgeli 

+2 oy
(3,728 puan) tarafından

Başlığı görünce sonuna babam böyle pasta yapmayı nerden öğrendi diye ekleyesim geldi 

(2,436 puan) tarafından

Ahaha ekle gitsin😅

+2 oy
(635 puan) tarafından

Kastamonu da temmuz ayında 20 25 derece olurdu martta kar yağardı biz hazirana kadar doğalgaz yakardir 1 haftadır yanmıyor 

(2,436 puan) tarafından

Mevsimler çok değişti bacım hay. vanlarda ne yapacağını şaşırdı😅 Allah sonumuzu hayır etsin inşallah 

(635 puan) tarafından
+1

Aminnn aminn kesinlikle öyle herşeyin kafası karışık 

+2 oy
(928 puan) tarafından

Böcekler yüzünden yazı sevmiyorum ya kırk ayak akrep çıkıyor o yüzden bahçe de rahat rahat oturamiyorum 

(2,436 puan) tarafından

Hahaha teklif etmişliğim var😅

Alışılmıyor maalesef ve nereye gidersen git illaki bişi çıkıyor annemler 13.katta oturuyor orayada. Geçen sene uçan böcekler dadandı hamam böceğine benzeyen 

(928 puan) tarafından

🤣🤣🤣🤣

Ya eskiden ev ilaçlanırdı eve bu yüzden böcek giremezdi şimdi ki ilaçlar da bi tuhaflık var ilacliyorsun gitmiyor dayım sinek çok oluyor diye bahçeye ilaç sıkmış hiç sıkmasaydim daha iyi daha da çoğaldı diyor 

(2,436 puan) tarafından

Tek böcek ilaçlama değil artık bizlerin kullandığı ilaç bile işe yaramıyor herşey bi tuhaflaştı 😅

(928 puan) tarafından

Aynen öyle hakkımız da hayırlısı olsun demekten başka da birşey yapamıyoruz 

(2,436 puan) tarafından

Aminnn😅

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 113 göst.
10 Nisan 2021 Diğer kategorisinde İlla (1,205 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 455 göst.
23 Mayıs 2021 Aile & Aşk kategorisinde Obir_annee044 (388 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 309 göst.
6 Haziran 2024 Aile & Aşk kategorisinde Esence (88 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 206 göst.
8 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Yrn33 (271 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,449,183 soru

23,801,147 cevap

317,389 kullanıcı

...