+4 oy
245 göst.
Tatil-Seyehat kategorisinde (1,750 puan) tarafından

Hayırlı aksamlar, hayırlı kandiller hanimlar. Eşim tatil almış bu yaz için Allah kısmet ederse iki çocukla tatile gidecegiz. Bebeğim o zaman 9 aylık olacak. Daha önce bebeği ile tatile gidenler tavsiye verebilir misiniz? Birde yaz sezonu gelip zamlanmadan mayo almak istiyorum bebeğime iki parçalı mı tek parça tulum mu daha kullanışlı olur hangi tarzda almalıyım fotoğraflara yorum yapar mısınız

image

image

10 Cevaplar

+4 oy
(492 puan) tarafından

Alttaki güneşten yanmaması için iyi gibi ama çok sıcak oluyor o nedenle üsttekini alıp güneş kremi sürmen bence mayo kalıpları küçük olabiliyor bir iki beden büyük alabilirsin ve mutlaka mayo bez :) rahat bir tatil olur suyu severse havuzda bol bol oynar simit olmuyor küçük oldukları için oturularak kullanılan simit tarzı olanlar iş görüyor

(1,750 puan) tarafından

Güneş kremi alacağım illaki bir tane de oğlum var çünkü 6 yaşında. Yüzüne gelmediği zaman suyu seviyor banyo yaparken ama başına dökünce ağlıyor. Mayo hakkında yorumunuz için teşekkür ederim. Bez değişimini düşündüğüm için acaba tek parça mı iyi olur iki parça mı diye

(492 puan) tarafından

Mayo bezi kaka yapmadığı sürece değiştirme gereği duymamıştım ben 

(1,750 puan) tarafından

Teşekkür ederim

-Reklam-
+4 oy
(130 puan) tarafından

İkiside guzel

(1,750 puan) tarafından

Hangisi kullanışlı olur acaba bez filan değişirken 

(130 puan) tarafından

Alttaki daha kullanisli

(1,750 puan) tarafından

Teşekkür ederim 🤗 

+4 oy
(13,429 puan) tarafından

Alla çok tatile gittim bebeklerle hiç öyle uzun kollu giydirmedim sürdüm kremlerini. Hatta bezden çıkmadan mayo bez giydirdiğim için sadece onu giydirim üstüne bikini falanda giydirmedim :) 10 gün önce gittik hatta oğlum şort giyiyo sadece kızada mayo bebek bezi giydirdim yine. Kakasını yapıncada sadece alt giydirdim. Uzun kollu olanı giydirip çıkarmak zor olur gibi

(1,750 puan) tarafından

Bak bu saat bilgisi de önemli aklımda tutacağım teşekkürler 🤗 

(1,750 puan) tarafından

Benimkiler de beyaz tenli oğlum çok heyecanlı onu içeride tutabileceğimi çok sanmıyorum 😀 ama kızı korurum 

(13,429 puan) tarafından

Aynen ya sabah sokacaksın yada 3.5 dan sonra falan :) başınada alttan bağlamalı şapka al önden siperlikli

(13,429 puan) tarafından

Oğlanı bol bol kremle birşey olmaz Allahın izniyle :) ama öğlen odaya çıkın biraz dinlenmeye

(1,750 puan) tarafından

Öyle yapacağım ikisine de güzel şapka alırım mayo almam belki dediğiniz gibi giydirip çıkarması zor olabilir hele bebeğe ıslak ıslak kuru iken bile giydirmek mesele tecrübeli annelere danışmakta fayda varmış 😊

+4 oy
(1,006 puan) tarafından

Biz de temmuz da gittik üste ki gibi almıştım aşırı sıcaktı güneş kremini de bol sürdüm hiç sorun yaşamadık yanmadı bide mayo bez lazım oluyor 

(1,750 puan) tarafından

Peki bez değişimi nasıl oldu tek parça mayo ile ıslakken değiştirmek giydirip çıkarmak zor olmadı mı? İlk defa bebekle gideceğim oğlum 6 aylıkken gitmiştim ama eylül de gerek görmedim böyle uzun kollu mayoya birde o zaman ailem de vardı kalabalıktı bebeğe bakmak çok kolay olmuştu şimdi çekirdek aile gideceğiz allah nasip ederse. 

(1,006 puan) tarafından

Kakasını zaten belirli saatler de yapıyordu o yüzden çok sık değiştirmedim bide ben bikini tarzın da olanlardan da aldım onu yazmayı unutmuşum biraz da o yüzden kolaylık oldu 19 aylıktı gittiğimiz de  çekirdek aile gidecekseniz biraz zor oluyor ben çok zorlandım bebek arabasını almamıştım kızım hiç yürümedi hep benim kucağımda durmak istedi havuza girerken de kolluk taktık aslında simitte aldım ama güvenli değil içinden düşüyor 

(1,750 puan) tarafından

Benimki 9 aylık olacak kolluk kullanamam member simit olacak bebek arabasíni alacagim mutlaka yoksa zor olur. Birde otellerde bebek icin yatak veriyorlar mı

(1,006 puan) tarafından

Veriyorlar 19 aylık olmasına rağmen bize vermişlerdi ama küçük beşiklerden olduğu için kızım yatmadı 

(1,750 puan) tarafından

Anladım bakalım bizimki nasıl olacak. Çok teşekkürler bilgiler için. 

+4 oy
(1,339 puan) tarafından

Ben kizima decathlondan boyle uzun kollu uzun bacakli gunes korumali mayo almistim onunla suya sokuyordum cikarinca da normal mayo giydiriyordum semsiyenin altinda yanmadan ferah ferah oturuyordu.Suya girerken mayo bez sudan cikar cikmaz normal bez takiyordum.

(1,750 puan) tarafından

Çok teşekkür ederim cevabınız için uv korumalı mayo lardan aldınız değil mi

(1,339 puan) tarafından

Rica ederim,evet onlardan aldim kizim hic yanmadi

+3 oy
(641 puan) tarafından

Biz 3 sene giittik oglum ilkinde 9 aylıktı zaten uyudu sürekli denize giremedi korktu gecen senede bu ilk mayodan aldım benim oglan beyaz çok iyi oldu öyleyken açık yerleri yandı krem sürmemize ragmen iyi oluyor bunlar

(1,750 puan) tarafından

Teşekkürler cevabınız için

+2 oy
(4,835 puan) tarafından

Ben olsam alttakini tercih ederdim mayo bezini değiştirebilirsin en azından soymadan felan

(1,750 puan) tarafından

Bende onu düşünerek sordum hangisi rahat değiştirilir diye 

+2 oy
(981 puan) tarafından

Üstteki çok tatlı bence onu alabilirsin. Açık değil pek çocuğu yakmaz. Açıkta kalan kısma krem sürersinAlttaki mayo slip olduğu için tercih etmezdım. Pek kullanışlı görmedim

(1,750 puan) tarafından

+2 oy
(533 puan) tarafından

Üsttekinden aldım kullandım. Bez değiştirse evet soymak gerekir ama çocuk zaten uzun süre denizde durmayacak çıkınca da mayo ile durmaz ıslak ıslak. Ben denizden çıkınca tuzlu su içinde kalmaması için mayoyu cıkartıp normal tişört şort giydiriyorum. 

(1,750 puan) tarafından

0 oy
(4,641 puan) tarafından

Alt üst takım yerine bana kalırsa 2 tane üst ve 2 tane uv korumalı enseyi kapatan şapkalardan alman daha iyi. Biri kururken diğerini giydirirsin. Zaten mayo bez kullandıkları için bu alt parçalar bence gereksiz. Tulum da olsa ayrı ayrı da olsa ıslak tutmayacağın için zaten çıkaracaksın denizden çıktığınızda tamamen. Denize girmediği süreçlerde ise bunlarla benim oğlum hiç rahat etmedi, kumaşları vs pek rahat değil, hava alımı az çünkü. Kenarda oynayacağı süreler için normal yazlık müslin takımlardan alabilirsin güçlü bir güneş kremiyle beraber. Ya da pançolar da var müslin onları da tercih edebilirsin. 

(1,750 puan) tarafından

Evet doğru tek üst almak daha mantıklı geldi şuan. Çünkü alt zaten denizde kalıyor teşekkür ederim. 

İlgili sorular

+3 oy
2 cevap 72 göst.
0 oy
6 cevap 147 göst.
+3 oy
13 cevap 424 göst.
0 oy
3 cevap 242 göst.

Kategoriler

1,451,555 soru

23,831,622 cevap