Az çok hiç önemli değil cekebilr misiniz kızlar kac çektiğinzi yazabilir misniiz nolur bakıp gecmeyin benim sıkıntıma iyi gelecek tek şey hepinizin duaları
Kusura bakmayın 10 kere okuyabildim Allah acil şifa versin
Ben de 10 tane okudum şimdi insallah tekrar okursam yazacağım buraya rabbim acil şifalar versin bu mübarek günde 🤲
Allah razı olsun beni geri cevirmediginz icin Rabbimde sizin sıkıntınızi gidersin
Allahım size bağışlasın babanızı
AAmin ecmain
Canım gözüm seni arıyordu baban nasıl oldu durumu nasıl
Bu arada 50 tane okudum süresi var mı
Olur mu ne haki mümin müminin kardeşidir birde acını yasadigim için hala travmami atlatamadim hala en hasas noktam babam. Yada başkalarının babasının hasta olması beni cok etkiliyor.
Bu arada 5810 kere okundu okudukça yazarım bu araya
Son ki msjinizi görmedim kusura bakmayın nolur ben nasik teşekkür edeceğimi bilemiyorum yani hiç tanımadığım görmediğim insanların acima ortak olmaniz babama duacı olmanız öyle özel ki benim için rabbim sizi hiç birinizi darda koymasın
Canım 1300 daha verdim topla ama karışmasın
Yani tüm verdiklerim 7160 tane oldu not al
Yazdım eksik olmayin iyiki varsinz
Post yukarı....
1 hafta süresi var demişsin 1000tane çekerim daha da çeke bilirsem yine yazarım
Rabbim bu geceler hürmetine hayırlı şifasını versin çok geçmiş olsun
Allah razı olsun kardeşim kac adet kolayiniza gelirse çektiğiniz zaman yazabilr misiniz adetini
1100 tane çektim Rabbim şifasını lütfetsin
Allah kabul etsin rabbim sizin ne muradinz varsa hayırlısıyla kabul eylesin
40 tane okudum, Rabbim şifalar versin inşallah 🤲
Rabbım kabul etsin Allah razı olsun
Canım 200 tane çektim hamileyim Rabbim bu mübarek günde babana şifa versin inşallah 🤲🏻
Rabbim yerine ulaştırsın Allah razı olsun sağlıkla hayırla bebeğini kucağına alırsın inşallah
Rabbim şifa versin 100 kere okurum
10 tane okudum canım Allahım acil şifalar versin inşallah
Rabbim yerine ulaştırsın Allah razı olsun Allah sizinde sıkıntınızi gidersin
120 daha geldi
Allah ne muradıniz varsa nasip etsin hayırlısıyla evlatlarıniza saglikli uzun ömürler versin
Rabbim şifa versin inşAllah yarın okuyup öyle yazacam yorumda yapayım sonra postu bulmak için
Allah razı olsun eksik olmayin rabbim sizinde sıkıntılarınizi gidersin tez zamanda
100 tane okudum Rabbim şifa versin inşAllah
40 okudum bende Allah acil sifa versin
Allah razı olsun rabbim yerine ulaştırsın Allah sizinde sıkıntılarınızi gidersin
120 okudum daha yazdım gelmedi heralde
Şimdi geldi
Toplam 160 mi okudunuz
1,453,205 soru
23,854,765 cevap
320,048 kullanıcı