+4 oy
308 göst.
Diğer kategorisinde (1,362 puan) tarafından
tarafından yeniden gösterildi

Güvenilir siteler neler kızlar sadaka fitre icin falan 

20 Cevaplar

+10 oy
(1,108 puan) tarafından

Ahbap derneği var Haluk Levent in başında olduğu. Tek bildiğim bu

-Reklam-
+8 oy
tarafından

Yolsuzluklardan sonra asla bi derneğe aracı kuruma bağış yapmıyorum ben allah rızası için yapıyorum ama ihtiyaç sahipleri yerine hırsızların cebine giriyor muhtarlıktan ihtiyaç sahiplerini öğrenip bizzat ellerine veriyorum hem içim rahat hemde gerçek ihtiyaç sahibine ulaştıgı için daha huzurlu oluyorum 

+4 oy
(4,048 puan) tarafından

tegv, darrüşafaka, löseve bağış yaptım ben bugüne kadar

tegv de gönüllülük de yaptığım için kuruma güveniyorum 

+3 oy
(168 puan) tarafından

Muhtarlıktan bilgi alabilirsin başka şeyler yapmak istiyorsan biz muhtarlıktan bilgi alıp durumu olmayan ailelerin çocuklarına bayramlık alıyoruz çocuk sevindirmeye çalışıyoruz :)

+3 oy
(3,092 puan) tarafından

Kas hastası bir çocuk var onların derneği varmış onlara bağışlıycaz

+3 oy
(4,566 puan) tarafından

IHH ya yapıyorum 

+2 oy
tarafından

Ankara abisine yapıyom genelde gözümün gördügüne smdı bır aıle varmıs vıdeo geldı  malatya depremınde esını kaybedınce kaynanası gıl kadını istememiş oda çocuklarını alıp bu sehıre kacmıs 4 çocukla gördüm evinde halı bıle dogru dürüst kapılar kırık halimize sukretmiyoruz

+2 oy
(576 puan) tarafından

Genelde Eşimin görevi yaptığı vakıfa bağşlıyoruz. Gerçek ihtiyaç sahiplerine veriyorlar hatta hayır sahiplerini de bizzat ailelerin durumunu görmek için beraberlerinde götürüyorlar. Yardım talep edenlerin gerçekten ihtiyaç sahibi olup olmadıklarını öğrenmek için evlerine gidip tespit yapıyorlar komşuya soruyorlar muhtara soruyorlar bakkala soruyorlar o şekilde yardım veriyorlar. Online bağış imkanı da var

+2 oy
(346 puan) tarafından

Ben smalilar taraftarıyım 

+1 oy
(1,444 puan) tarafından

İnstagram da çocuklar mutlu olsun yeter derneği var yakın arkadaşim dernek yöneticisinin asistanı hiç bir vakıfa kuruluşa bağlı değiller resmi bir dernek ve yardımları hakkıyla gercek ihtiyac sahiplerine ulaştırıyorlar araştır istersen 

+1 oy
(9,865 puan) tarafından

Cevrende yok mu canım 2 yada 3  çocuklu aile askeri ücretle gecinen aile benim amcalarım bana veriyo 2 çocuklu ve askeri ücretle calışiyo eşim diye 

+1 oy
(4,888 puan) tarafından

Darüşşafaka veya lösev’e yapıyorum genelde. Eğer çevrede ihtiyaç sahibi yoksa. 

+1 oy
(2,495 puan) tarafından

Ahbap ankara abisi tegv  şuana kadar güvenılır olarak gördüğüm yerler

+1 oy
(1,246 puan) tarafından

Sma hastasi bebeklerimize ya da losev e yaptim yapiyorun..yapmaya devam edecegim

0 oy
(3,081 puan) tarafından

Beşir derneği,Kızılay ve ihh yaptık ama ihh için şaibeli dediler bilemiyoruz 

0 oy
(2,886 puan) tarafından

Fitreyi İHH ya verdik adak akika falan onları Vefa derneğine 

0 oy
(5,669 puan) tarafından

Kucuk oglum dogdugunda akikasini ve adagimi hanan vakfina yapmistim. Guvenilir. Kesim aninda ariyorlar. Sonrasinda da video gonderiyolar.

0 oy
(5,556 puan) tarafından

Ben sma lı bebeklere yolluyorm

0 oy
(5,448 puan) tarafından

Ben TSK Vakfı ve çocuklarla ilgili kurumlara veriyorum. Allah kabul etsin inşallah. 

Diyanet, Kızılay gibi kurumlara vermiyorum. Yeri gelmişken diyeyim içini çok iyi biliyorum hepsinin. Maalesef "dayım" var içerisinde. Onlarn hayatlarını gördükçe hâlâ hayret ediyorum kıyamet neden kopmuyor diye. 

0 oy
(4,014 puan) tarafından

Sma li çocuklardan başkasına yapmıyorum. 

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 470 göst.

Kategoriler

1,466,878 soru

24,036,591 cevap

328,945 kullanıcı

...