Eşinizin tarafı sizi aramıyorsa siz arar mısınız? Aralarında en küçük benim onlar benden büyükler ama ben mesela bayadır aramıyorum kimse aramıyor beni hep bejden bekliyolar birbirlerini arıyorlar konuşuyorlar bana gelince neden arayıp sormuyosun diyolar bende ne diyeceğimi bilemiyorum ama kızıyorum içten içe illa küçüklerin mi araması lazım bir değil iki değil bidahaki dediklerinde ne cevap veriyim kalp kırmadan sizce?
Valla ben kimseyi alisyirmadim hic kimseyle telefonda konusmayi sevmem yuz yuze muhabbetim sekerlidir kimsede benden beklemez
Keşke baştan bende öyle yapsaydım
Ben arayanıda aramıyorum ne bilim içim ısınmıyo. Kendi akrabamıda aramam. Sadece kendi ailemi ararım
Yanlarında söyledikleri zaman ne diyim peki
Sen neden aramiyosun sen adımını at cevap alamazsan sende cekersin kendini
Bi süre sonra baktım arayan yok ayıp olmasın hadi ben küçüğüm diye arıyorum ama sonra yine aynı yüz yüze gelince sorduklarında kırmadan artık cevabımı veriyim diyorum o an bişey diyemiyorum
Sen ararsan verecek cevabin olur o kadar arıyorum hic bi kerede bi ariyim bakalim demiyosunuz de gülerek sakayla karışık sitem edersen kimse kırılmaz sende diceni demis olursun kibarca
Arıyordum baktım küçükler arar ayagindalar. Öyle bı dünya yok dedim. Daha da selam vermedim aylardır aramıyorum esımde konuşmuyor ben konuşmayınca. Onlar da aramıyor ohh miss☺️
Benim eşimde aramıyor bende artık aramıyorum siz küçüksünüz diyip duruyolar sinir oluyorum ne alaka yani aramanın küçüğü büyüğü mü olur
Benimkiler de aynı bende nişanlıyken 2 haftada bir hepsini tek tek arardım sonra baktım dönüş yapan yok üstüne bir de arkamdan konuşulan şeyleri duydum ve tamamen bıraktım şuan kimseyi aramıyorum umurumda değiller evime bile çağırmıyorum gitmiyorum da hiç birine
En iyisi zarar geliyorsa sende uzaklaş başın ağrımasın
Eşimin tarafından da kendi tarafimfan da kimseyi aramam. Annem babam kardeşim o kadar.
Beklemiyor mı eltin görümcen falan
Görümcem yok. Bir tane eltim var ben büyüğüm ondan ilk Zamanlar bir kaç kez aradım onu baktım o beni hiç aramıyor sildim numarasını. Kaynanamda denk gelirsek konuşuruz. Onun dışında görüşmüyoruz
Aramam niye arayımki
Yüz yüze gelince neden aramıyorsun sormuyosun diyolar sürekli ama ben aramazsam kimse aramıyor bende sıkıldım hep aynı muhabbetlerden
Sizde beni aramıyorsunuz bir kerede sizde beni arayın de
Kabul etmiyorlar ki ben küçükmüşüm :D
Benim eşimin tarafta beni arar ben aramam onlarda vazgeçiyor aramaktan artık ama aramayana ısrarla neden diye sorsa aradım halde aranmiyorsam muhattap alınmıyorumdur daha zorlamanın anlamı yok derim lafı yerinde söylemek mühim yoksa bir kifayeti olmuyor
Doğru diyosun canım küçük olmakta suç herşey senden bekleniyor
Ben aramam. Aramıyorum da. Onlar da beni aramazlar. Samimi değiliz hiç zaten
Bende arıyorum onlarda aradaki samimiyete bağlı samimi olmadıklarımi aramiyorum
Aramam bende dediğin gibi birbirini arayıp konuşuyor herkes istese benide ararlardi. Hatta eltimin numarasını bile sildim 🫣🫣🫣
Bi kaynanam arar 2 3 günde bir. Görüncelerle kötü değiliz ama öyle aramayiz çok
Kaynanam mesela hiç beni aramaz ama her zmn benm onu aramami bekler konuşursak da söyler ne için beni aramiyon diye
Ben konuşmayı sevmem o yüzden kimseyi aramam onlarda beni aramaz ztn işleri düşerse ararlar ama
Aramam aranmakda istemem mesafe sağlıktır mutluluktur huzurdur arasalar ne gerek var da diye gerilirim 😅
Hiç konusmuyorsak demek ki sizde beni aramıyorsunuz derdim diyorum da kendi ailemin en küçüğü benim maalesef bu sorun bizde de var
Aramam. Aramayanları da aramam. Arayanları da aramam. Ben genel olarak aramam. 😁 Kendi ailem dışındaki herkes samimiyetsiz geliyor bana.
Hayata aramam bu tek eşimin ailesi değil kendi bölümumde aynı şey oluyo pek konuşmayı sevmem ben en güzeli sakin hayat
Eşimin tarafından da en küçük benim onlar arardı ben acmazdim şimdi numaramda yok arayanda oh mis
Karsiliklidir ya seni arayanı sen de ararsın öyle aramayani niye arım hep
Kimseyi aramıyorum baştan o beklentiyi vermedim
Eskiden arardm. Ama şimdi direk siliyorum. Hele ki bu zor zamanımda beni aramayan insanları direk cikardm hayatımdan.
1,453,905 soru
23,863,479 cevap
320,507 kullanıcı