+1 oy
221 göst.
Diğer kategorisinde (145 puan) tarafından

Sınavınız nasıl geçti.. 

9 Cevaplar

+2 oy
(165 puan) tarafından

Açıktan okumak istiyorum burda beklim bu arada kayıtlar ne zaman yapılıyor süreç nasıl ilerliyor 🙃🙂

(145 puan) tarafından

Halk eğitime gidip yada arayıp bilgi alabilirsin instada açık lise tv var kayıt tarihleri paylaşılıyor

-Reklam-
+2 oy
(9,848 puan) tarafından

Zor oldu benim ama şukür 2 sene oldu bitireli liseyi eşimle aynı biti 

(145 puan) tarafından

Ne güzel inşallah bende bitiririm son 100 kredi eksiğim var 

(9,848 puan) tarafından

Işallah canım bol bol calış işallah olur 

+1 oy
(1,997 puan) tarafından

Online olarak bitirdim pandemi de sorular çok zordu bana göre eşim yardımcı oldu banada

(145 puan) tarafından

Öyle olmuş o sıralar herhangi biri bile girebiliyormuş kişinin yerine keske o dönemde yazılsaymışım

(1,744 puan) tarafından

Ben o dönem kardeşimi kaydettim, hiç birine girmedi hep ben girdim, geçti mezun oldu pandemi bitince. Kendi girse gecemezdi, mezun olamazdı.  Yüz yüze de zor değil ama arada çalışınca yaparsın

+1 oy
(2,485 puan) tarafından

Benm girdiğimde online değildi baya zordu çalışıp girmek falan görmediği dersler ingilizce matematik baya zordu ben bitirince şansıma pandemiden dolayı online oldu o zmnlar çoğu kişi başkalarına yapıp mezun oldu

Esimide ben mezun ettim 😁😁 onun yerine sınava girdim kardesimde tabi bana yardım etmişti sayemde lise mezunu oldu😄😄

(145 puan) tarafından

Maşallah ne güzel pandemi dönemi ayrıcalık resmen kaçırdım neyse inşallah bian önce başarırım

(2,485 puan) tarafından

Aynn pandemi döneminde çoğu kişi açıktan kaydını yapıp mezun oldu şuan sanırım yaş kısıtlaması gelmiş herkes öyle okuyamıyor öyle duydum net mi bilmiyorum

0 oy
(235 puan) tarafından

Ben 2. Senemde birkatim kayıt yaptım ve o sene  online  oldu orda da bir sınavla bitirdim :) iki defa üniversite sınavına girdim birinde 250 puan aldım şansıma baraj kalkmıştı keşke kalkmasaydı 2. Sınavda 230 aldım tercih vermedim ikisinde de bu sene kızımla girmeyeceğim inşallah seneye hedefim calisip girmek okumayı çok istiyorum bakalım hayırlısı inşallah :) 

(145 puan) tarafından

İnşallah ertelemeyin bu durumu benimde oğlum 2 yaşına gircek ona ragmen her sınavda 12 ders seçer en az 3 ders geçerim o bile bişey benim için çünkü hiç vaktim olmuyor çalışmaya sözel ağırlıklı seçim yapıyorum edebiyatın puanı da yüksek zaten inşallah başarırız

0 oy
(1,179 puan) tarafından

Açık lise okuyup öğretmenlik okuyan biriyim dsiplinli çalışmakla herşey hallolur tabi ozamanlar bekardim dershaneye gittim çocukla daha zor ama imkansız degil

(145 puan) tarafından

Evet bende çocukluyum calışmaya vaktim olmuyor sınavın son günlerinde çalışıyorum en az 3 ders geçiyorum ona rağmen

0 oy
(1,297 puan) tarafından

Açık öğretim imam-hatip lisesinden mezun oldum 2 yıllık muhasebe bölümü kazandım. Açık öğretim fakültesi Maliyeden 4 yıla tamamladım. Daha sonra konya Selçuk üniversitesinde örgün eğitimden muhasebe ve denetim bölümünden yüksek lisans yaptım. Mali müşavirlim sınavlarına girdim ve Mali müşavir oldum çok şükür 😂 

(145 puan) tarafından

Ayy maşallah inşallah nasip olur bizede bi meslek sahibi olmak

(1,297 puan) tarafından

Amin canım inşallah 

0 oy
(902 puan) tarafından

Oruçlu bi halde ctesi pazar girdim ayy çok zordu online ken geç kaldım daha 89 kredim var bu gidişle mezun olamıycam gibi:(

(145 puan) tarafından

Ümidini kesme benimde kredim 80 ama çok umutluyum belki uzun sürebilir çalışmaya vaktim olmuyor ama illaki bigün biter boşa zaman geçmesindense azda olsa çalışıp giriyorum bian önce mezun oluruz inşallah

(902 puan) tarafından

Benimde 89 kredim var canım biyoloji felsefe kimya zorya  2 çocukla nasıl çalışacam bilmiyorum 

0 oy
(726 puan) tarafından

Yarsı yazılı sınav oldu yarısıda pandemi sınavı oldum bitirdim fiplomayı almadım daha duruyo halk egitimde

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 513 göst.
21 Aralık 2021 Diğer kategorisinde ☻❣îpek❣kozalağı ❣☻ (12,271 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 89 göst.
3 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Merve1997 (216 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 168 göst.
26 Kasım 2021 Kültür-Sanat kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 141 göst.
14 Şubat 2021 Kültür-Sanat kategorisinde selindrn (186 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,465,513 soru

24,017,639 cevap