+2 oy
451 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,429 puan) tarafından

Eltimin çeyizi benim evimde. Bayram temizliği yapıyorum büyük dolabımda onun çeyizi var birazı  da yerdedir. Bayram temizliği yapıyorum. O oda toplanmıyor. Eltime mesaj attım durumu anlattım. O bana hak veriyor 1buçuk yık oldu hala bende. Ev aldılar ama içinde yaşayanlar 5 aydır içindeler. Evi boşaltmadılar hala eltim de boşaltmalarını istiyor. Eşine söylüyor o babasına söylemiyor. 

Bugün ki olayda eltim eşine söyledi hatta benden de rica etti. Sen konuş belki seni dinlerler dedi ben de yüzyüze olduğumuz bir zaman söyleyeyim dedim. Eşi abisini aramış eşyaları yarın alacağız demiş. Eşim de beni aradı küfürler etti kapattı. Benim suçum ne ki burada eltime anlattım durumu o bana ben nazik bir şekilde söyledim dedi. Eşi ile konuşuyor. Bıktım artık haksız yere suçlanmaktan. Akşam evde kavga olacak. Bu konu yüzünden :(

image

10 Cevaplar

+7 oy
(1,978 puan) tarafından

İyide evin boşalmadığını biliyorsun ev boşalınca alın demenin ne gereği var ki eltinin de elinde olan birşey yok boş yere ortalık gerilmiş. Ev boş olsa almasalar hadi söyle alın artık diye . 

(1,429 puan) tarafından

Alın demedim ki. Ev ne zaman boşalacak dedim

(1,978 puan) tarafından

Yani kendi evinde sen emanetçi gibi olmuşsun diğer yorumları okudum. Çok sinir oluyorum erkeklerin bu tavırlarına kadınları hiçe sayıyorlar. Madem öyle kayinbaban kendi evine koysaymış niye sana getirmiş böyle şeyler kaynanaya düşer. 

(1,429 puan) tarafından

Evlerinde yer yokmuş. Sanki benim var da odam çarşamba pazarı gibi duruyor.  Misafir gelse rezil olucam kapısı da yok kırılmıştı çıkardık biz de 

-Reklam-
+4 oy
(3,698 puan) tarafından

Bastan niye kabul ettin ki ettin madem idare etseydin ev bosalsa zaten alirlar aceleci davranmanin sonucu haklisin ama haksiz duruma dustun kotu oldu bu 

(1,429 puan) tarafından

Başta da böyle tartışma oldu. Kabul etmedim eşim ve babssı karar verdi. İtiraz ettim dinlemediler beni

(3,698 puan) tarafından

Ya boyle seylerden nefret ediyorum gercekten 

+4 oy
(1,665 puan) tarafından

Asla alttan alma eşin haksız. Kaba davranıp yükselme ama açıklamada yapma sen haklısın çünkü ev eşya bürosu sen de fazladan eşya müdürü değilsin 

(1,429 puan) tarafından

Haklıyım ama evde söz hakkım yok. 

+2 oy
(3,890 puan) tarafından

Varsın o oda pis kalsın 

Şimdi eltin ne yapsın evi boş ise anlarım 

Kiracı var

Böyle sorun çıkarticaksan baştan almasaydin ve kız 

Eşin haklı 

(1,429 puan) tarafından

Ben makul etmedim ki zaten. 

+1 oy
(4,848 puan) tarafından

Eşin dağ ayısı. İnsan olan değil eşine herhangi bir kadına küfredemez. Öyle ayar oluyorum ki önündeki çıkıntıyı nimet sayıp her fırsatta kavgalarına silah eden erkeksilere. Eşine biraz saydırdım, kusura bak. Mübarek gün öfke hissettirdi bana. 

Sana gelince, madem durumlar müsait olana kadar kalsın dedin kalacak o çeyiz. Eltini sıkıştırmanın manası nedir. Ne yapsın sırtlanıp götürsün mü, eşlerinizin hayırsız olduğu belliyken üstelik. Olduğu kadar yaparsın temizliği ölüm kalım meselesi değil ya. Eğer senin iyi niyetin istismar edilseydi, evleri uygun olduğu hâlde almasalardı o zaman hakkındı.

Not: Eltin o çeyizler olmadan da gayet yaşıyor ev çeviriyor, demek ki neymiş bu kadar çeyiz almaya da gerek yokmuş. Bu da öğrenilmiş ders olur umarım. 

(1,429 puan) tarafından

Eltim kayınpederi ile yaşıyor. 

Ne kusuru say saydırabildiğin kadar. 

Eltimi sıkıştırmadım 1 buçuk sene sonra ilk defa açtım . 

O da şikayetçi bu durumdan kıza 1 sene dediler hala onlarla yaşiyor. 

(4,848 puan) tarafından

Eltinle hemfikirsin bu çok güzel bir şey, ikiniz taşıyabilirseniz taşıyın. Eşleriniz karışır mı?

+1 oy
(3,369 puan) tarafından

Hayatta kabul.etmem kimsenin eşyasını. Tutsun bir depo oraya koysun. Bunca zaman koymuşsun teşekkür edeceklerine bir de hakaret küfür. Hiç bir zaman veren taraf olmayacaksın. Hep alan isteyen taraf olacaksın ki kıymetin olsun. Kendini ilgilendirmeyen hicbir konu hakkında fedakar olma.

0 oy
(978 puan) tarafından

EEmpati kurunca ben kendi eşyamı zor sığdırıom

(1,429 puan) tarafından

EEvet öyle

0 oy
(1,020 puan) tarafından

Ben evde bir fazlalık gördüğüm de kullansam dahi atan biriyim valla hiç kabul edeceğim birşey değil  

0 oy
(6,352 puan) tarafından

Kusura bakma ama eşinin tek yanlısı sadece küfür etmesi geri kalanda haklı kadın 5 yaşında çocuk değil evini boşaltsalar alırlar zaten ne gerek var yazmaya 

0 oy
(578 puan) tarafından

Ben sana hak veriyorum bacım bırak çeyizi başkasının 2 poşetine tahammülüm yok ama eltininnde elinde bir şey yokmuş nerden tutsan elinde kalıyor keşke hiç bahsetmeseydin 

(1,429 puan) tarafından

Öyle bir nevi de

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 617 göst.
16 Nisan 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde Kirilganinci (67 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 886 göst.
22 Ocak 2022 Aile & Aşk kategorisinde umutsuzvaka (40 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 693 göst.
18 Eylül 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
25 cevap 1,216 göst.
9 Mart 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,456,323 soru

23,895,838 cevap