+1 oy
246 göst.
Diğer kategorisinde (19,649 puan) tarafından

Kızlar bir kadın var burada ara sıra bağıra bağıra birşeyler söylüyor ağıt yakar gibi sesi de bağırdıkça daha korkunç çıkıyor afedersiniz karga gibi çıkıyor nefret ediyorum böyle şeylerden bağırasım var camdan ama bi yandan da boşver sanane diyorum devamlı yaptığı için sinirleniyorum da sizin oralarda da var mı böyle tipler

4 Cevaplar

+2 oy
(996 puan) tarafından

Annemlerin hemen karşı camında bi aile vardı Allah'ım nasıl küfür kıyamet evlada anne babaya edilmicek küfürler o kadar kötüydü. bi şey yapamıyorsun ki kadına da üzülüyordum hatta bazen sonra adam ölmüş oğlanda hapse mi ne girmiş de kesildi sesleri

(19,649 puan) tarafından

İyi bari oradakilerin sesi kesilmiş bizim buradaki de belirli bir yerde dursa mahalleyi gezerek öyle bağırıyor deli oluyorum duydukça sanki herkes onun karga sesini dinlemek zorunda 

-Reklam-
+2 oy
(5,423 puan) tarafından

Büyük ihtimalle psikolojik rahatsızlığı vardır biz küçükken okula giderken bir tane teyze görürdüm sürekli bağırır kendi kendine konuşurdu meğerse oğlu kendini tren önüne atmış intihar etmiş kadin da acısına dayanamayıp aklını yitiramiş 

(19,649 puan) tarafından

Evet bunu da düşündüm belki rahatsız falandır diye ama dışarıda normal konuşuyor insanlarla aklını yitirdiğini sanmıyorum o yüzden 

(5,423 puan) tarafından
+1

Normal değildir konuşsa bile belli ki rahatsız normal bir insanın yapacağı davranış değil anlattığınız olay 

(19,649 puan) tarafından

Bilemedim bazen çok kızıyorum buradaki olaylara önceki oturduğum yer böyle değildi burası ayriyeten çingene dolu onlarda çok sıkıntılı kavga çok çıkıyor bazen 🤦🏻‍♀️

+1 oy
(4,784 puan) tarafından

Sen bizim binayi gor timarhane gibi 1 numara kadin menzup belliki takıntılı 2 senedir cope takti kafayi cop kokuyomus evinde duramiyolarmis 30 senedir oturuyo simdi kokmayabaslamis tobe estagfurullah sikayet etti binadan kimse kabul etmedi cok uzaga goturcekler copu cunku nasil gidecek isine gelmesin bagiriyo bela okuyo 2 numara 3 numara plastik topluyolar binanin haseresi bitmiyo 4 numara yonetici yan dairem yonetici bana gelmiyo sesi onun ustunde oturan oglu kocasi bagira bagira kufur ediyolar diyo ben duymadim bisey diyemem o da binayi ilaclatmiyo kactir bocek buluyoruz evde 5 numara benim 6 numara da cocuklar ergen Allahin bi kizi var sabah 10 11 aksam oyle gun ici asla vakit umursamiyo bangir bangir muzik dinliyo temizlik yaparken dinliyomus benim yatak odasi bitisik esim gececi calisiyo kac kere kavga etti hala ayni 12 daire var devam ediyim mi 🤭

(4,784 puan) tarafından
+1

Yok kiz direk soylemediler biz tazin binanjn onunde otururuz konu acilinca soyledi bende esini falan sordu o da duydumu diye yok mok dedi ama herkes duymus belli 🤭

(19,649 puan) tarafından

Duymuştur bacım binalarda çok ses gidiyor dairelerin birbirine sanki benim evimde gibi sesleri geliyor diğerlerinin 

(4,784 puan) tarafından
+1

Oyld cicegim 

(2,533 puan) tarafından
+1

Cennet mahallesi desene 😂😅

Ya da kapıcılar kralı dairesi 🤣

(4,784 puan) tarafından
+1

Tam karsimdaki binanin alti bizim mahalle bakkali adam bizim bina icin cennet mahallesi dimemis esime 🤭

+1 oy
(287 puan) tarafından

Belki aklî dengesi yerinde değildir 

(19,649 puan) tarafından

Bilemedim 🤷🏻‍♀️

İlgili sorular

+1 oy
17 cevap 1,012 göst.
0 oy
2 cevap 201 göst.
6 Ekim 2022 Diğer kategorisinde Nisosumm (228 puan) tarafından soruldu
0 oy