+1 oy
173 göst.
Diğer kategorisinde (4,185 puan) tarafından

bir haltlar yedim ben. 

memeden kesme dönemindeyim. azaltayım dedim. Gün içinde gelmesin diye salça süreyim, uyurken vereyim istedim şimdi de acı acı deyip gidiyor. kucağıma gelmiyor. 🤦🏼‍♀️ nasıl bir yol izlemem lazım

6 Cevaplar

+1 oy
(933 puan) tarafından

Ben domates kabuğu koymuştum üzerine bak yara oldu dedim o zamandan sonra tiksindi bir daha da asla istemedi sen de bir dene istiyorsan İnşallah işe yarar

(4,185 puan) tarafından

inşallah. çok zorlanıyorum artık. benim için de emzirmeyi bırakma oldukça zor. 

-Reklam-
+1 oy
(7,057 puan) tarafından

İki üç gununu alır devam et😂 yavrum kiyamam

(4,185 puan) tarafından

kendi vicdanım durmuyor 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️ yoksa şimdiye çoktan kesmiştim ama kıyamıyorum bakalım nasıl olacak. artık bu yola girdik geri dönüş de olmamalı 

+1 oy
(14,966 puan) tarafından

Bebeğim 2 sene neredeyse hayatla en büyük bağı olan şeyden neden tiksindirerek ayırmaya çalışıyorsunuz :( o onun en büyük dayanağı senle arasında. Konuşarak çözülüyor inanın önce azalt sonra bitir en mantıklı yöntem. 2 yaşındaydı benim kız önce sadece gece ve sabah yaptım 2 hafta sonra 2 hafta sadece sabah. Sonra annecim artık emmek için büyüdük normal yemekler bizi daha çok besler diye birkaç gün telkinde bulundum kedileri gösterdim büyümüş bak artık emmiyo vs bitti 3 günde.

Yapman gereken yıka göğsünü aç. Bak annem temiz bir şey yok de ikna et ve süreci daha sakin şekilde yönet bence birkaç hafta sonra.

(4,185 puan) tarafından

çok haklısın ama 21 aylık olacak, birkaç denedim yok, brn dedikçe daha çok saldırdı memeye artık yemek yemiyor. dışarı çıkamıyoruz. dışarı ne zaman çıksak yine istiyor, istemesi dert değil. iki meme de açık olacak öyle emecek, asla kapalı kalsın istemiyor onun için de ağlıyor. 

uyurken vereceğim zaman temizledim açtım, gördü inceledi ama 2 emdi bıraktı. 

(14,966 puan) tarafından

Sürece yay ilgisini dağıt böyle hop direkt olmaz balım

+1 oy
(4,832 puan) tarafından

Birakmis iste gidiyo cocuk niye zorluyosun 

(4,832 puan) tarafından

Brnce zorlama daha istemezse cunku bi kere kokrtubirakri sen onu ikna eder emzirirsen bu sefer birakacagin zaman birakmaz 

(4,185 puan) tarafından

evet boşuna korkutmuş olurum zorla verirsem de 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️ 

(4,832 puan) tarafından

Evet bi de cocukda soklanacak olan olmus cok küçük degil nasip 

(4,185 puan) tarafından

şimdi isteyerek emiyor, artık gündüz hiç vermem gece zaten vermiyorum. bir uyurken veririm

(4,832 puan) tarafından

Hayirlisi cicegim 

+1 oy
(2,262 puan) tarafından

12 gün oldu biraktirdim ve hiç zorlanmadım öyle birşeyler sürmeyi doğru bulmuyorum tiksinsinde istemedim çünkü doğdu gözünü açtı emdi korktu ağladı mutlu oldu acikti emdi yani bu çocuk onun için kötü şekilde ayırmayı yapmadım önce azalttım bir iki ye düşürdüm sadece uyumadan önceydi sonrasında gece emzirmeden yatırdık iki üç kere gündüz aynı sekilde ve sonrasında direk kestim süt bitti sen büyüdün bardaktan icebilirsin diye ilk bir hafta günde bir iki kere sordu bir haftayı geçti ve artık sormuyor alıştı 

(4,185 puan) tarafından

çok haklısın ama biz hiç azaltamadık ben hayır dedikçe üstüme düştü, yenidoğan gibi memeden ayrılmıyor. ne yapacağımı şaşırdım 

0 oy
(2,631 puan) tarafından

Bir kere korkutmuşsun artık. Geri döndürürsen çocuğun kafasını karıştırirsin. Hiç kurcalama canım aksam isterse sevdiği bir şeyler ver yesin. Benimki biberon bırakırken ufak cikolata almıştım petito teklilerden. İçerigi diğerlerine göre daha iyi. Birakana kadar gece 1 er tane verdim. Aglamadi bile 

(4,185 puan) tarafından

Gündüz istemedi ama şimdi uyurken istedi. böyle yaparım artık önce gündüzü keserim. gece zaten uyanmıyor bi uyurken emer sonra yavaş yavaş onu da bırakırız 

İlgili sorular

+1 oy
18 cevap 632 göst.
9 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Asilomm (721 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 177 göst.
+2 oy
17 cevap 516 göst.
+2 oy
4 cevap 126 göst.

Kategoriler

1,467,852 soru