+3 oy
509 göst.
Diğer kategorisinde (1,083 puan) tarafından

Hayırlı Kandiller olsun inşallah kızlar benim eşim şuan evde degil yurt dışına cıkmış 3 gündür kendisi tır şöförü kaynanamla alt ust oturuyoruz pazartesi günü o yemeğe cağırdı dün ben ve kızım gittik kızım 3 bucuk yaşında yemek yemedim ztn fazla   akşam oldu 2 aylık bir bebgim var surekli emmek istiyor haliyle bende lavaboya gidecektim dedim oğlum sen doymak nedir bilmiyor musun kaynanam da cevap verdi annesine çekmiş dedi siz olsanız gider misiniz yemege evimde herşey var cok sukur bir eksik yok  alındım acıkcası bebegim kücük süt olması için yiyorum yolsa bende farkındayım kilo aldığımı 

16 Cevaplar

+3 oy
(4,781 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap

O oyle deyince sen ne tepki verdin 

(1,083 puan) tarafından

Birşey demedim daha dogrusu yutkundum sustum 

(4,781 puan) tarafından
+2

Neden sustun peki lokmalarimi mi saydin anne nolmus yediysem gozune mi geldi diye sakaya vurup soyleyemedin mi ben bu kadinlari anlamiyorum evlendik diye kole mi olduk geliniz giye gavur mutuz her eziyeti her lafi cekmemiz mi gerekiyo neden cevabini verip verip susturmiyosunuz ki ben olsam soylerdim siz boyle yaptikca onlar yuz buluyolar nasilsa susuyo deyip daha fazlasini yapiyolar benim bi patronum vardi 10 sene once calistigim yerdeki hala kulagima kupe olmus sozum meclisten disari afedersin sen essek olursan sirtina binen de cok olur kirbaci vuranda derdi o ksdar dogru bi soz ki seni anliyorum kirilmissin uzulmussun ama boyle durumlarda lutfen kendini savun bak sana bisey anlatiyim 

Benim esimin ailesi asiri efendidir benim ailemde sakacidir yeri feldi mi argo da kullanilir ama kufur degil tabiki cocuga kufur ogretmekle ilgili bi konu oldu kaynanam ben ogretmem de annen ogtetirse dedi ne dedin anlamadim dedim tekrarlayamadi bi daha dedim anlamadim anne ne dedin dedim yine bisey diyemedi sonra kaynanamin annesi geldi kadin oglumu kucagina almis kadin ortaminda sizin bilmem neyinize diye bi kufur ettirdi oglumu konusturuyo gibi aninda gittim aldim cocugumu kaynanama dedim benim annem kufur ogretecek diyodun da senin annen ogretecek bu gidişle dedim simdi yiyosa ailemle ilgili bisey soylesin bakiyim cesareti var mi sence 

(1,083 puan) tarafından

Haklısın abla ben dedim ayıptır benden büyük saygım bozulmasın ama bazen kırmak incitmek gerekiyormuş sende guzel cevap vermişsin keşke benimde cesaret boyle olsa sırf ayıptur diye sustum  saygım bozulmasın dedim ne kadr susarsan ust cekarlar bu bir gerçek 

(4,781 puan) tarafından

Canim bende baslarda susuyodum bi kac kez sustum baktim saygisizlasiyolar tepkimi koydum direk isterse bi cesater etsin bakalim o nasil soyluyosa sende soyle buyuk tamam da herseyi de yapamazlar onaneymis senin kilondan cocuk emziriyosun sen zayif olsan bu sefer de sutun yok senin diyecek ya tinlama canını sikma ya lafini ver sussun ya da gitme herkes sinirini bilmeli karsisindaki cocugu yasinda da olsa anasi babasi yasinda da olsa herkes birbirine saygili olmali ki aranizdaki muhabbet artsin sen Allah rizasi icin kaynanana bisey yapabil yoksa icinden gelmez ki gelmezse de yapma zorunlulugun yok 

-Reklam-
+4 oy
(53,798 puan) tarafından

ağır olmuş yanlarinda yemek yemem 

bebeğe laf ettin diye oda seni vurmak istemis ama demek ki icten ice gözü kaliyormus 

(1,083 puan) tarafından

Birde Ban diyodu ye bebek var insanlar iki yüzlü 

+3 oy
(4,194 puan) tarafından

Terbiyesizlik etmis gitmem tabi ki

(1,083 puan) tarafından

Arasa gitmiçem ztn 

+3 oy
(3,237 puan) tarafından

Gitmezdim, kendi annem bile olsa o cümleyi kuramaz. Tekrar gel yemek yiyelim dese bile, ben  aç gözlüyüm doymak bilmem siz kendiniz yiyin derdim. Ayrıca arayıp eşime de anlatırdım durumu

(1,083 puan) tarafından

Arsa gel dese oyle diçem ztn ben evimde yerim diçem

(7,519 puan) tarafından

Arayıp eşe anlatmak niye Allah aşkına çocuk gibi her şeyi şikayet etmekten vaz geçin şu eşlere 

(1,983 puan) tarafından

Eşe anlatmak çok mantıklı sonra kadın doluyor doluyor patlıyor sonra anam ne yaptı sana oluyor.

Ayrıca hafife alınacak bir söylemde de bulunmamış bence söylemeli herkes duracağı yeri bilmeli bilmiyorsa öğretilmeli.

(7,519 puan) tarafından

Kendin gerekeni yaparsın, cevabını verir hakkını savunursun ona rağmen hala devam ederler sonra eşe söylenir bence. Ama kendi orda susup hiç bir şey demeyip gidip eşe şikayet ediyorsa yanlış bu 

(1,983 puan) tarafından

Yani siz de haklsiniz 

+3 oy
(22,991 puan) tarafından

Yediğim gözünüze çok geldiyse bundan sonra yemem derdim 

(1,083 puan) tarafından

Ztn gitmiçem bidaha 

+2 oy
(14,886 puan) tarafından

Höst. Kız direkt diycen benim yediğimden sanane kilomu sen mi taşıyorsn diye. Daha da yemem orada

+2 oy
(1,219 puan) tarafından

Terbiyesize bak lokmalarını sayıyor demek. .

Evınde yap yemeğini asla minnet etme çağırsa bile gitme

+2 oy
(2,141 puan) tarafından

Anlaşılan yediğin lokmalar gözüne geliyor. Bana öyle laf edilse bı daha evinden su bile içmem

+2 oy
(3,101 puan) tarafından

Gitmemmmmm asla

+2 oy
(2,980 puan) tarafından

Ne demekmistedin deyip sorsaydın 

+2 oy
(766 puan) tarafından

Ya hiç sevmem böyle lafları. Böyle bir lafı kimseye etmem bana edilmesini de istemem. Ben olsam bir süre yemekte karşılaşmazdım. Fırsatı gelince de kırıldığımı söylerdim. Kendi dert etsin

+2 oy
tarafından

Sen ne cevap verdin

+1 oy
(5,556 puan) tarafından

Neden lokmalarımımı saydın parası neyse ödeyim demedinki . Ben asla birdaha orada su bile içmem

+1 oy
(2,626 puan) tarafından

Ayyyy benim babaannem öyle. Babamın ikinci esi doğum yapmıştı. Kadın çok yiyor süt olsun diye. Babannem kadının arkasından

Camış gibi yiyo boğulacak diyor 

+1 oy
(1,983 puan) tarafından

Gitmezdim. Ağzına gelen her lafı istediği zaman konuşmamayi öğrenirdi çağırırsa siz de çok yediğimi düşündüğünüz için sizin evinizde rahat yemek yiyemem diyin ne dediğinin farkında olsun başka bahaneler sunmayın sonra biz dedik o gelmedi diye siz suçlu olursunuz

0 oy
(1,490 puan) tarafından

Ben olsam gitmezdim. 

İlgili sorular

0 oy
22 cevap 613 göst.
6 Mart 2021 Diğer kategorisinde Elvinimm21 (1,263 puan) tarafından soruldu
0 oy
42 cevap 1,138 göst.
6 Kasım 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 1,040 göst.