Neden sustun peki lokmalarimi mi saydin anne nolmus yediysem gozune mi geldi diye sakaya vurup soyleyemedin mi ben bu kadinlari anlamiyorum evlendik diye kole mi olduk geliniz giye gavur mutuz her eziyeti her lafi cekmemiz mi gerekiyo neden cevabini verip verip susturmiyosunuz ki ben olsam soylerdim siz boyle yaptikca onlar yuz buluyolar nasilsa susuyo deyip daha fazlasini yapiyolar benim bi patronum vardi 10 sene once calistigim yerdeki hala kulagima kupe olmus sozum meclisten disari afedersin sen essek olursan sirtina binen de cok olur kirbaci vuranda derdi o ksdar dogru bi soz ki seni anliyorum kirilmissin uzulmussun ama boyle durumlarda lutfen kendini savun bak sana bisey anlatiyim
Benim esimin ailesi asiri efendidir benim ailemde sakacidir yeri feldi mi argo da kullanilir ama kufur degil tabiki cocuga kufur ogretmekle ilgili bi konu oldu kaynanam ben ogretmem de annen ogtetirse dedi ne dedin anlamadim dedim tekrarlayamadi bi daha dedim anlamadim anne ne dedin dedim yine bisey diyemedi sonra kaynanamin annesi geldi kadin oglumu kucagina almis kadin ortaminda sizin bilmem neyinize diye bi kufur ettirdi oglumu konusturuyo gibi aninda gittim aldim cocugumu kaynanama dedim benim annem kufur ogretecek diyodun da senin annen ogretecek bu gidişle dedim simdi yiyosa ailemle ilgili bisey soylesin bakiyim cesareti var mi sence