Kızlar 25 dakikada 30 ml süt çıkması normal mi iyi mi sizce tek göğüsten
Ne zaman dogum yaptin canim bebek emmesiyla sagmak cok farkli oluyor yeni dogum yaptiysan ilk baslarda boyle cikiyor daha sonra artiyor benim ilk sagdigim da 10 ml di
Kuru börülce ne canım
Valla kuru dut çayı yaptım içtim o iyi geldi
Bestalk kulandim işe yaramadı
Lacix ilaç kulandim işe yaramadi
Rezene anason kimyon ısırgan orltu bunalrı karıştırıp içiyorum idare ediyor
Şimdi de anne çayı içiyorum
Bak bu kuru börülce
He bu kuru fasulye gibi olandan
Bı bakayim cnm çok sagaol
Balik kuru sogan kabak cekirdegi cok guzel sut yapiyor
Ilk öyleydi simdi birinde 50 cc birinden 30 cc çıkıyor bazende fazlası 120 yakın çıkıyor 3 saatte bir
Benim sağ iyi ama sol gögüsum yok bebek emmiyor çok az emmiyor
Benimde öyle malesef solda az var
Benim sana tek tavsiyem bol bol su iç günde 3 ve 4 litre iç inanki sütün gelecek benn denemiş biri olarak söylüyorum
Valla en fazla heralde 1.bucuk yada 2 lisltre içiyorum dur
Balla benimde doğumdan 3 gün sonra sütüm geldi oda çok çok az ben bol bol su içtim gerçeten sütün çoğaldı ha tabikide başka şeylerde yedim mesela tereyağıyla yapılan kuymak onu ye,tahin kaşıkla ye marul ye dereotu ye kuru kayısı ye ama sarı olandan ye dut kurusu ye inşallh çoğalor bestlak almayı unutma
Bestlak kulandim bı işe yaramdi ya
25 dakıka tek göğüs için uzun süre değil mi benım bıldığım 10-15 dakika arası sağım yapıp biraz dınlendırmek gerek 3.5 aylık bi anne için az kalabilir yeni doğum yaptım deseniz olabilir derdim sağımı özellikle gece yapın süt artışı oluyor bolca uyuyun dinlenın yapabılıyorsanz süt arttırıcı ne çaylar içtim neler neler aldım hicbiri işe yaramadı kullandıklarımı da atarım buraya en iyisi promalt içecekler bulgur pilavı ve dut kurusu içmek
Ben de valla anason kimyon ısirgan otu rezene çayı kulandim
Bestlak damla kulandim
Dut kurusu çayı kulandim
Anne çayı şimdi kulaniyorum valla tam bisaltmasini bekledim memeyi makinenin o kadar oldu
1,467,311 soru
24,042,899 cevap
329,217 kullanıcı