0 oy
54 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (7 puan) tarafından

Kızlar en etkili zayıflama ilacı hangisi bilen varsa lüffen yardımcı olun fiyan ne olursa olsun alicam artık kendimden bıktım önerilerede açığım...

1 cevap

0 oy
(1,727 puan) tarafından

Bir kadin zayıflıycam diye aldığı kahveden sonra vefat etti o da bıkmışti fazla kilolarından ama canından daha önemliydi zayfilamasi.

Bunu kendide istemezdi evet ama çıkan haberlere itibar etmemeyi tercih etmişti belliki

Herkesin bir kusuru var bu hayatda kilo kusur mu hayır değil siz sağlığınız için istemli sağlıklı kilo verin ben zayıfım hiç plaket falan verilmedi bana ama öyle bir algı oluşuyor ki toplumda güzel kadın zayıf kadınmış gibi öyle birşey yok sizi tanımadan yaptigim yorum için özür dilerim dikkat ederek yazmaya çalıştım sizi seven insanlar kilolarınizlada sever yeterki istesin sağlığınız için zayıflama mücadelesine elbetde girin ama kimsenin gözünde hiç bir zaman en güzel en iyi olmayacaksınız siz de ben de o da bu da .

Sağlıklı günler dilerim 🥰🩷

(7 puan) tarafından

Çok teşekkürler çok kibarsiniz ama şöyleki ben evlendiğinde 67 idim çok memnundum hamile kaldım doğum yaptım 5 ay oldu 89 kilo oldum artık obeziteye şeker hastaligina doğru gidiyo ve vücudum çok kötü oldu kendimden hiç memnun kalamiyorum giydiğim hicbirsey yakışmaz oldu aynalara bakıp bakıp kendimden nefret ediyorum son çare bide bunu deniycem artık ve çay değil ilaç olarak bı yonten denemek istiyorum iştah kesen tok tutan 

Bu arada evet kimse size zayifsiniz diye plaket vermemiş olabilir ama en azından güzel olduğunuzu sağlıklı olduğunuzu biliyorsunuz aynaya rahat rahat bakıp istediğiniz kıyafetleri giyebiliyosunuz ve ben o rahatlığı çok özledim 

(1,727 puan) tarafından

Elbette zayıflamak için çabaya girin eminimki kazanırsınızda ama anne olduktan sonra kendinize dikkat etmek zorundasınız..

Çay ilaç falan bunlarla değil diyet yaparak diyetisyen eşliğinde yiyerek zayıflayın benim fikrim bu amacım ise sadece uyarmakti kahve çay konusunda inanıp kullanmayın diye .

Sabah aç karnına ilk uyandiğinizda bol bol su için bu çok etkili bir yöntem zayıflamak için umarım aynaya baktığınızda çok mutlu bir kadın görürsünüz Her konuda.🌺

-Reklam-

İlgili sorular

+2 oy
9 cevap 226 göst.
+1 oy
5 cevap 166 göst.
0 oy
2 cevap 55 göst.

Kategoriler

1,458,926 soru

23,926,659 cevap

323,787 kullanıcı