0 oy
248 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (270 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

image

İki gün önce bir pantolon aldım eve geldim genişti dün gittim değiştim geldim eve bir baktım defosu vardı bu gün gittim değiştirdim akşam makinaya attım yıkadım makina durdu cikardim ne göreyim pantolon 9 yerinden makasla kesilmiş gibi delinmiş koskocaman ya kafayı yedim ağladım sinirden kabus yaşadım pantolonnun üstüne aldığım buluzada boya bulaşmış yani kısacası param çöp oldu şuan makina başında oturmuş bluzu kurtarmaya çalışıyorum belki bir tesseli olur bana 

3 Cevaplar

0 oy
(562 puan) tarafından

Birinin gözü mu kaldı neee olmuş böyle 

(270 puan) tarafından

Kadın derken kimi kasttetin canm valah bilmiyorum artık ama kimse görmedi pantolonu 

(562 puan) tarafından

Kaynanı kastettim 

(270 puan) tarafından

Ya aslında çok para değil ama maddi durumumuz yok bir heves bir heves aldım inanamasin kendim hastayım çalışamıyorum  böbreğimde kist var bir aydır belimde kayma olmuş kuyruk sokumu kemiğim yamulmus yerimden kalkıp su icemedim gunlerce hasta bebek kira falan filan sürekli belim korseli yağlı ilac falan derken bana çocuğa bakan yok esim gece gündüz çalışıyor bunaldım pantolon da böyle olunca delirdim iyice ağlamaya vurdum kendimi çok şükür bluzu kurtardım ama pantolon çöpe gitti görsel ekleyebilirsem eklicem şimdi 

(562 puan) tarafından

Hersey üst üste gelmiş ve en son patlamissin.  Rabbım şifanı verir inşallah tez zamanda . Hersey yoluna girer sabırrr 

(270 puan) tarafından

İnşaallah canım teşekkür ederim 

-Reklam-
0 oy
(841 puan) tarafından

Yorumda gördüm bence verilen parada olabilir çünkü bende kaynanam ne zaman bir alışveriş yapayım bişey alayım asla ama asla o şeyden hayır görmüyorm bende onnla birlikte bişey aldım eve geldim neyse yıkadım dolaba astım tatile gittik hiç sırtıma takamdan bir baktım sırtımda pas lekesi diegr aldıklarımda kesilmiş şaka gibiydi hala daha korkuyorum gözünden 

(270 puan) tarafından

Canim daha önce onların verdiği parayla iki bluz aldım kendi paramlada üç eşofman hiç birinden hayır görmedim kendi paramla aldığımda çöp oldu 

(562 puan) tarafından

Kendi paranla da aldığın sorunlu çıktıysa bu işte başka birsey var o zaman 

(270 puan) tarafından

Kendi param eşimden gizli aldım eşofman giymemi istemiyor rizam yok giyme dedi giydim uzun diye terziye verdim terzi çok kisaltti neyse ek yaparak kurtardım onları ama işte anlam veremiyorum 

0 oy
(911 puan) tarafından

Makina normaldede zarar veriyormu ilk defamı yaptı ilginç ya

(270 puan) tarafından

İlk defa ve başka kıyafetlerde vardı makinada sadece aldığım bluz boya olmuş heryeri ve aldığım pantolon yırtılmış diğer herşey sağlam 

(911 puan) tarafından

Allah Allah çok ilginç neyse canını sıkma canın sag olsun

(270 puan) tarafından

Sağol canım Allah razı olsun 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 154 göst.
0 oy
20 cevap 510 göst.
0 oy
1 cevap 186 göst.
18 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu