0 oy
189 göst.
Diğer kategorisinde (1,586 puan) tarafından

Kızlar merhaba perdeleri normalde 1 ayda yıkarım ama bu kış 3 aydır yıkanmadı çocuklardan pek vaktim olmadı yani oturma odasında peteğin tarafındaki perde simsiyah olmuş neden oldu anlayamadım hiç böyle olmazdı bugün perdeyi bir araya toplayınca farkettim şok oldum bembeyaz yapacak bi tarifiniz formülünüz var mı deterjan falan yardımcı olursanız çok mutlu olurum 

7 Cevaplar

0 oy
(5,227 puan) tarafından

Ben koska kullanıyorm birazda çamaşır suyumkoyuyorm ( benm perdelerim beyaz ) yumuşatıcı koydummu birde bembeyaz çıkıyor

(1,586 puan) tarafından

Çamaşır suyu kullanmakta kararsız kaldım annemde söyledi ama yıpratırsa diye korkuyorum 

(5,227 puan) tarafından

Vallahi canm perdelerim 6 senelik hiçbir yerini yıpratmadı çok şükür 

-Reklam-
0 oy
(890 puan) tarafından

Çamaşır suyu agartiyor ben denedim ama çamaşır sodası dene bembeyaz tertemiz yapıyor geçen annem getirdi beyazlarda kullan diye mutfak perdemi yıkarken aklıma geldi sonuçta mutfak küçük çabukta kirleniyor valla kar gibi olmuştu 

(1,586 puan) tarafından

Bimde a101 de oluyor mu canım çamaşır sodası en yakın gidebileceğim bi onlar var 

(890 puan) tarafından

Evet a101 de gördüm var 

(6,258 puan) tarafından

Çamaşır sodasi nasıl kullanyorsunuz eldemi yoksa makinaya mi atuorsun

(890 puan) tarafından

Makinaya beyazlar için eğer çoksa çamaşır iki yemek kaşığı felan koyuyorum 

(6,258 puan) tarafından

Deterjanın ustunemi yoksa sade soda mi 

0 oy
(14,546 puan) tarafından

Deterjan üzerine camasir sodasi ekle canım extra bi şeye ihtiyaç yok bembeyaz yapar istersen 1 sene yikama

0 oy
(1,451 puan) tarafından

Öncelikle her zamanki deterjan kabına deterjanı boşaltırken 5 kiloluk kaba 2 paket çamaşır sodası veya bir paket çamaşır sodası 1 paket karbonat karıştırıp normal toz deterjanı bu şekilde kullanıyorum perdeler için ayrıca çamaşır suyunun aşındırdığını düşünüyorum makinanın Kazan bölümüne yani perdelerin üzerine bir tane kesme şeker bir tane bulaşık tableti normal anlattığım şekilde toz deterjan ve yumuşatıcı ile gayet beyaz çıkıyor canım

(1,037 puan) tarafından

Canım benim beyaz bebek kiyafetleri de beyazlar mi bu şekilde leke çıkarmada da etkilimi ya bide benim deterjanlar hep sıvı olurmu yinede

0 oy
(6,576 puan) tarafından

Tül beyazlatici satiliyor o guzel yapiyor canım

0 oy
(660 puan) tarafından

Bir perdeciden dinlemiştim. Makinanın içine bulaşık tableti,  yumuşatıcı kısmına da beyaz sirke koyun kar beyazı olur demişti. Henüz denemedim ama deniycem bende. 

(6,258 puan) tarafından

Ben bir ara bulaşık tableti koydum renk veryor perdeye mavi olmuştu pütür pütür hiç erimemişti

(660 puan) tarafından

İzlediğim videodaki adam sıvı kapsül koymuştu

(6,258 puan) tarafından

Fairy olan var bende bir denim yarın 

(660 puan) tarafından

Bende deniycem :) 

0 oy
(571 puan) tarafından

Akşamdan detarjanlı suya bas gündüz yıka

(1,586 puan) tarafından

Çok kırışmaz mı o zaman benim perdem çok büyük ütü yapamıyorum kırışık azaltma programı ütülü gibi çıkarıyor akşam basarsam kırışmaz mı canım 

(571 puan) tarafından

Sıkınca bekletsen kırışır da suda bekleyince kırışmıyor

(1,586 puan) tarafından

Tamam canım teşekkür ederim 

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 1,233 göst.
22 Kasım 2018 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 132 göst.
+1 oy
7 cevap 134 göst.
24 Mayıs 2025 Kültür-Sanat kategorisinde Gokbenoya (1,419 puan) tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 75 göst.

Kategoriler

1,455,655 soru

23,886,970 cevap

321,607 kullanıcı

...