Kızlar çok mutluyum inşallah bu sevincim kursağımda kalmaz beni çoğunuz biliyorsunuz zaten depremden bu yana kaynanamla oturuyordum daha evlerin verilmesi uzun süreceği için evleri ayırma kararı aldık eşim ilk defa bu kadar kararlı ve ailesine söyledi onlarda siz bilirsiniz dediler ve biz şuan kiralık ev arıyoruz tek sıkıntımız hiçbir eşyamız yok resmen sıfırdan başlıyoruz nasıl olacak ne yapacağız bilmiyorum ama rabbime güveniyorum ona sığınıyorum sizde bana bu güzel günlerde dua eder misiniz lütfen çok ihtiyacımız var duaya hem eşim kararında net olsun hem ev bulalım hemde borçların üstesinden kolaylıkla gelebilelim diye ☺️🥰❤️🤲
1 senede kuramazsın dediler 1 ayda kurdum. Kimseyi dinlemedim. Rabbim kolaylık versin, insanın kendi evi gibi yok.
Rabbım bize de nasip etsin inşallah gerçekten çok zorluk yasadik hala da yaşıyoruz ama rabbime güveniyorum üstesinden geleceğiz inşallah dua eder misin bana canım gerçekten o kadar ihtiyacım var ki Rabbım sizinde evinizde ağız tadıyla oturmayı nasip etsin
Sizin adınıza çok sevindim. İnşallah her şey gönlüze göre olur. Sıfırdan başlamak çok güzel bence. İçinize sinen her şeyi yavaş yavaş alırsınız.
Evet inşallah güzel olur canim şu ev işini halledersek diğerleri kolaylıkla hallolur inşallah lütfen dua et bana şu güzel günlerde ☺️🤲
Bir koltuk bir yatağın olsun huzurun yerinde olsun bosver eşyayı zamanla olur. RABBIM attığınız adımda her daim yanınızda olsun burdan daha da güzel haberlerini vermeyi nasip etsin
Evet canim asla eşyada falan değilim eşime de diyorum ben senden çok aşırı eşya istemiyorum iki koltuk buzdolabı çamaşır makinesi bide ocak istiyorum diyorum ben gerçekten sadecee huzurlu olmak istiyorum artık çünkü o kadar kötü günler yaşadım ki . Amin inşallah canım çok teşekkür ederim duaların için
Herşey hallolur şu konteynerden çıktığım gün bende 0dan başlicam bir iki eşyam çıktı ama ne haldeler Allah bilir Rabbim o felaketten nefesimiz üstümüzde kurtardıysa yaşayacak güzel günler var demektir herşey gönlünce olsun ❤️
İnan canım o kadar kötü günler yaşadım ki konteyner da yaşamadığım için pişman oldum Rabbım inşallah bu günlerimizi unuttursun ne diyim olan oldu artık bundan sonra güzel günlerimiz olsun inşaallah sizde gönlünüzce dizin inşallah evinizi ☺️
Valla konteynerdeyim elhamdülillah kimseye minnetim yok ama neler duydum neler yaşadım ben biliyorum ahh ahh Rabbim bir daha yaşatmasın inşallah evimde kahve atmak nasip olacak 🤲
Amin inşallah canım bana da nasip olur inşallah evimden ilk postumu buraya atarım 😅
Rabbim yardımcınız olsun inşallah herşey gönlünce olsun inşallah bidaha post açtıgında yeni evinden aöarsın kafan rahat huzur içinde eksiklerin olur zaöanla alırsın hiç takma kafan rahat olsun
Allah razi olsun canim .Evet canım eşyayı falan hiç takmıyorum onlar zamanla olur diyorum inşallah evi hemen bulabiliriz
Allah gönlünüzde olanları hayırlısıyla kolaylıkla nasip etsin inşallah canım yollarınızı açık etsin yâr ve yardımcınız olsun 😊
Allah razı olsun canım çok sağol
Allah yardımcın olsun canım benim 😻🤲 inşallah kolaylıkla hallolur her şey bu mübarek gecede bol bol dua et ben de ediyorum 🤲💕
Allah razı olsun kuzum Rabbım dualarımızı kabul etsin inşallah 🤲
hersey hallolsun inşallah bir cirpida ☺️
Amin inşallah kuzum çok sağol
Eşyalı eve taşinin cnm
Bende onu dedim de eşime şimdi canım bizim işler bayağı karışık depremde enkazda kaldık canım o korkumuzu atamıyoruz apartmana gidemiyoruz yoksa evimiz var bizim ama kiraya verdik onun kirasiyla kaynanamin köyünden tokinin yaptığı koy evlerinden kiralamayi düşünüyoruz
Ben senin yerinde olsam Kendi evine geçene kadar ikinci elden eşya alırım hem çok tutmaz hemde dairen verince taşınmaya kalksan tekrardan eşyan hasar görmez yeni evine yeni eşya alırsın
Bende eşime dedim aslında ama oda kabul etmedi
Rabbim mutlugunuzu daim etsin insaAllah canim o guc kuvvet verir size oncelikle 2 kanepeyle bi yatak odasi alsan bile yeter idarelik sonra yavas yavas girer duzene
Yatak odam var canım ailem almıştı bu eve taşınırken bizim depremde hersey gittiği için kaynanmalrin da gitti o zaman herseyi yeniden almıştık simdj benim yatak odam var bide odamda eşimin aldığı televizyon ve klima var beyaz eşya ve dediğin gibi iki kanepe alırım mutfak eşyalarımı da ailem aldı o yüzden zorlanmayiz inşallah
Rabbim guc kuvvet versin caniniz sag olsunda onlar hallolur annem yazi 2 kanepe bi buzdolabiyla ayrildi babanemlerde bi de yatak odasi camasir makinesi bile yokmus babanemler gonlu olurda cagirirsa oraya goturur yikarmis kazan kurardi hatırlıyorum ben simdi evi esya doldu tasti eskitti bile tekrar yeniliyo
Rabbim yardımcınız olsun. Kiralar çok yüksek, Allâh ödeme gücü kuvveti versin. Bu süreci sorunsuz atlatın inşallah. Eşyalarınızı da taksitle satış yapan mağazalardan gücünüz yettiğince parça parça alır tamamlarsınız.
Evet canım inşallah öyle yapcaz çok bisey istemiyorum zaten gerçekten eşya falan umurumda değil huzurum olsun yeter
Rabbim yuvana huzur mutluluk versin şu mübarek günlerde 🤲
1,458,601 soru
23,922,763 cevap
323,567 kullanıcı