+3 oy
295 göst.
Diğer kategorisinde (32 puan) tarafından

Merhaba hanımlar ne zaman misafir gelse kacsa evimin İşini bitiremiyorum. Gelen misafirler çoğunlukla cocuklu oluyor. Misafir kacar kacmaz evinin her yerine suourge takarım. Tuvaletleri yikar hemen havluları değiştiririm. Mutfak zaten darma duman. Esim sen cok abartıyorsun gelmeden yapıyorsun gittikten sonra yine yapıyorsun diyor sizce sorun ben de mi

16 Cevaplar

+5 oy
(6,523 puan) tarafından

Bir oyuncaklari tooplayip mutfagi toplarim misafirler giderken bir pestilim cikmis oluyor birde gece supurge calistirmam komsularima ayip olur sabah 10 dan sonra acar supururum bir yere.gitceksede ben mutfagi toplarken esim supurur

(32 puan) tarafından

Benim evim müstakil bu sebeple sorun olmuyor haklısınız apartmanda otursam kesinlikle kimsenin hakkına girmek istemezdim

(6,523 puan) tarafından

Mustakilin busu guzel istedigin kadar temizlik yap istersen gece 3 de calistir sorun olmaz annemlerin evide mustakil annem uykusu kacti mi gece 3 4 gibi supurge  yapar 

(32 puan) tarafından

Gerçekten büyük veli nimet bebeğim uyurken geceleri cik mutfak dolabi sildim ve temizlik yapmak zorunda kaldim

-Reklam-
+4 oy
(3,376 puan) tarafından

E bizahmet yapilir yani tamam misafir oncesi yapilir pis mi gorsunler misafire ayiptir o gittikleri zaman da temiz mi kaliyo da yapmayalim mecbur yapilir cocuklu diyosun bi de 

(32 puan) tarafından

Bende ayni fikirdeyim sadece misafir gelmeden biraz daha titiz davranıyorumr bilemiyorum 

(7,566 puan) tarafından

aynen havlulari bende izellikle degisirim . aksam gec vakitse bi robotu acarim mutfagi temizlerken. ertesi sabahta hemen duzgunse supurur silerim etrafi. koltuklarida supururum illaki kirinti dokuluyor cunku

(3,376 puan) tarafından

Yani bencede bak benim evime pek gelen giden olmaz bi ailelerimiz gelir onlar bile gelip gidince hemen saat erkense odalari toplar supururum mutfagi toplarim banto wc yikar havlulari degistiririm sonucta birlikte yasamiyoruz herkesin kendi mikrobu vardir birlikte yasayanlarin bagisikligi olur da ayriyasana olmaz ayrica tiksinirim yani kim olirsa olsun ben cocugun havlusunu bile ayri tutuyorum normalde de 

+3 oy
(1,497 puan) tarafından

Olması gereken bence. Gelmeden çok yapmam üstten yaparim ama gittikten sonra heryeri aklar paklarikm içim anca rahat ediyorm heryerde el değiyor. Valla elimle siliyorum :D 

(32 puan) tarafından

Gelmeden de dip bucak yapıyorum gittikten sonra da kimseyi kötü agirlamak istemem 

+3 oy
(4,900 puan) tarafından

Misafir gelmeden önce doğal olarak yaparım tuvalet banyo yıkanır çöpler havlular değişir toz alınır ev süpürülür bunlar normal. Ama misafirden sonra hem halim kalmaz hemde o yorgunlukla geri bir ton iş yapamam. Üstten evi toplarim genelde çocuklu olunca cok dağılıyor cocuk odasini toplarım. Mutfağı toplarim sabaha birakmam zor oluyor çünkü. Kalanları sabaha bırakırım ama.

(32 puan) tarafından

Ben herşeyi bitirip o şekilde yatarim bazen cok gec oluyor maalesef ertesi gune sadece bulasik makinesini boşaltmak kalır 

+3 oy
(582 puan) tarafından

Bende yaparım bazen saat 2 de yattıgım bile olur çocuklar illaki bişey döküyor yada havalandırmadan duramam kızım doğdu dogalı çok şey yapamıyorum ama yaparım 

(32 puan) tarafından

Bu ben evett havalandıririm tüm evi zaten cocuk odasi savas alani gibi oluyor oğlumun yatak nevresimine kadar değiştiririm

(53,456 puan) tarafından

kizimin odasında nevresimleri bende degistiriyorum cocuklar çıkıp oturuyo oynuyo

(582 puan) tarafından

Aynen öyle çıkıp üstleriyle oturuyor ben oglumu dışarıdan geldigi kıyafetle yataga sokmam yani

Evim müstakil gece gündüz istedigim zaman yapıyorum o yüzden iyi oluyor ama dubleks 🥹😂

(53,456 puan) tarafından

bende gunluk ustuyle oturtmam bizde oturmayız

+3 oy
(653 puan) tarafından

Mecbur işde erkeklere kalsa evde bişey yok biz abartıyoruz temiz ne olacak kim bakacak zaten batacak 😂

(32 puan) tarafından

Evwt gerçekten öyle erkeklere kalsa her yer ter temiz 😂

(653 puan) tarafından

Aynen mübarek nasıl bi göz varsa😂

(32 puan) tarafından

Keske bende gorebilsem öyle 😂

+3 oy
(5,306 puan) tarafından

Yani sadece dediğin gibi havlu tuvalet süpürge ve mutfaksa normal zaten hepsi kirleniyor çocuklu olunca. Ama derin temizlik gibi hem öncesi hem sonrası saatlerce yapıyorsan bana da fazla geliyor. Değmez yani canımıza yazık

(32 puan) tarafından

Maalesef biraz derin temizlik gibi oluyor 

(5,306 puan) tarafından

Maalesef alışkanlığı bırakmak zor ama kendini yıpratan kadınları görünce üzülüyorum ya. Sağlığı kaybedince kıymeti anlaşılıyor. Temizlik düzenle anılan annem daha 50 olmadı ama şu an süpürgeyi ya oturarak ya da sürekli dinlenerek yapıyor. Hatta hiç yapmaması lazım ama her şeye yetişemediğim için haftada yapıyor mecbur

(32 puan) tarafından

Ah çok geçmiş olsun gerçekten rabbim şifa versin insanın ici durmuyor maalesef

+3 oy
(6,114 puan) tarafından

Olması gereken bence 

(32 puan) tarafından

Bence de teşekkür ederim 

+2 oy
(11,023 puan) tarafından

Bende gelmeden temizlerim gitiklerinde yine temizlerim 

Ama kardeşim ise daha misafir ordaykrn oflar puflar dağıldı kirlendi der temizliğe girişir yüzü düşer fln ondan ona gitmem sık sık gitsemde yatıya asla kalmam hoşuma gitmiyor bu hareketler böyle hareketler etmiyoruz en azından olmasını gereni yapıyoruz 

(32 puan) tarafından

Yok bende asla bişey demem kimsenin gönlünu kırmam elimden geldiğince güzl agirlarim özellikle çocuklarin kalbi bence asla kırılmaz bende bu şekilde birine gitmek istemezdim kardesim de olsa....

(11,023 puan) tarafından

Aşırı sinir bozucu bir durum ondan gitmemek en iyisi oğlum halınin altına ayağını koydu çocuk iste.delirdi lütfen oğluna söyle yapmasın ya off demelere başladı 2 aydır evine gitmedim yürüyerek 20 dakikalık yol gitmeyide düşünmüyorum 

+2 oy
(4,714 puan) tarafından

Çocuklu misafirse özellikle ortalık tam temizlemelik oluyor zaten.

Cem özkök var biliyorsundur belki. Bi paylaşımında arkadaşlarının arkasından yaptığı temizliği gösterdi. Kırklamaktan beter. Abi gelenler virüs müydü bakteri miydi yorumları vardı altta çok gülmüştüm acayip sıkı bi temizlikti o aklıma geldi şimdi 😄

+1 oy
(53,456 puan) tarafından

süpürge yapmam arkalarından sadece havluları degistirip mutfagi toplarim

0 oy
(1,217 puan) tarafından

Yok bende ayniyim olmasi gereken bu zaten canim

0 oy
(2,576 puan) tarafından

Evin durumuna, misafirinn gittiği saate ve yorgunluk dereceme bağlıdır evimi temizleyip toparlamaya başlamam. Geç saatse süpürge açmam komşularıma ayıp olur. Tuvalet temizliği yaparım. Mutfağı düzenlerim. Süpürüp silerim ama gündüz vaktiyse.

0 oy
(14,546 puan) tarafından

Gece süpürge yapamam valla ama çok döküntü varsa gırgır yaparım yayintiyi toplarim 

0 oy
(495 puan) tarafından

Özellikle çocuklu misafirden sonra süpürme işi kesinlikle gerekiyo açıkçası, özellikle de çocukların sağa sola koşarak yeme huyu varsa

0 oy
(1,580 puan) tarafından

Misafir için özel temizlik yapmam genel olarak evim temiz extra bişey yapmam ama misafir gittikten hemen sonra koltuk örtülerini yıkarım kırlent kılıfları ve havluları klozeti kapı kollarını dezenfekte ederim 

İlgili sorular

+1 oy
14 cevap 316 göst.
23 Kasım 2024 Diğer kategorisinde aycayurtsever78 (18 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 427 göst.
24 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Nevbahar21 (634 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 776 göst.
0 oy
23 cevap 429 göst.
26 Kasım 2021 Diğer kategorisinde Bir bebek bir anne (6 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,452,815 soru

23,849,832 cevap

319,840 kullanıcı

...