+7 oy
487 göst.
Diğer kategorisinde (4,325 puan) tarafından

Evetttt şükür geldi çattı. Yarın inşallah akşam burada olacaklar. 1.5 sene sonra hem bana hem torunlarına kavusacaklar çok heyecanlıyim. Rabbim isteyen ve bekleyen herkese nasip etsin inşallah. 11.5 saatlik yolculuktan sonra yan yana olacağız inşallah 🤲🤲🤲🤲 Sizler ne yapıyorsunuz? ❤️

12 Cevaplar

+6 oy
tarafından

Gözün aydın canım kazasız belasız kavuşursunuz inşallah 💜

(4,325 puan) tarafından

Ay inşallah bacım benim 🥰🤲❤️❤️❤️

-Reklam-
+5 oy
(4,062 puan) tarafından

Bir buçuk senedir aileni görmüyormusun

tarafından

Elizan Nur canım süreç onlarda şuan nasıl bilmiyorum, gidebilir ama şartları olabilir, ne kadar zamandır orada, oturumları var mı vs detay bilmediğim için bu konuda net cevabı post sahibi verir 

(7,201 puan) tarafından

Cnm yurt dışı ya bazen sıkıntı oluyo maddi manevi 

tarafından

O arada 6 yıldır memlekete giymeyen ben 😁

(4,015 puan) tarafından

Ayy o zaman ağlamak istiyorum 

🥹🥹🥹🥹

6 sene oldu daha evime gitmedim 

Küslük yok çok şükür 

Ama zaman çok çabuk geçmiş

2 çocuğu doğur büyüt derken 

Hasret boğaza kadar geldi taştı ☹️☹️☹️☹️

(4,325 puan) tarafından

Canlarım benim yeni girebildim kusura bakmayin. Benim oturumum yok ailem vizeyle geliyor. Rabbim isteyen herkesi tez zamanda kavuştursun inşallah 🤲🤲 evet vize için vs bayağı tarih kovaladilar zırt pırt para istendi annem de babam da ayrı ayrı zamanda Ankaraya gittiler görüşme için derken şükür oldu ❤️❤️

+4 oy
(961 puan) tarafından

Gözün aydın canım yarın artık bu post yerine ailemle keyifli bir akşam yemeği diye paylaşırsın 🥰:))

(4,325 puan) tarafından

Ay inşallah canım benim bitanesin ❤️

+4 oy
(5,238 puan) tarafından

Oh oh hayirla geldinler insaAllah cicegim bende napiyim oglani uyuttum hata takir takir oksuruyo biktim valla biktim esim de arkadaslariyla bulusmaya gitti gelir birazdan kalkiyim da cay koyuyum daha pisi hamuru yogurcam 

(5,238 puan) tarafından

Ah gulum 2 3 gun olsa keske 3 4 aydir boyle yabu ay icinde 2 tane antibiyotik 2 tane balgam soktorucu bi tane soguk alginligi surubu icti onceki aylarda ictiklerini hic saymadim bile kombili ev cayir cayir yaniyo terli birakmam ince giydirip usutmem soguk bisey yedirmem disari ciksa 2 dk yurume mesafesinde babanesi oturuyo dedesi gelir goturur bizi spgugu ds gormuyo anlamıyorum kafam almiyo cidden gozune baktikca simardi sanki vucudu 

(4,325 puan) tarafından

Kıyamam ona ben ya canım benim maf oldu 🤲😔

(5,238 puan) tarafından

Allerji olabilir diyolar o kafami karistirdi cunku ilaclar etki etmiyo bayramdan sonra kbbye randevum var acaba genzi akintisi kesilmedigi icin mi oluyo neden bu kadar balgami var diye gotureyim demistim ordan bisey cikmazsa bi de cocuk allerjiye goturcem 

(4,325 puan) tarafından

İnşallah tertemiz çıkar sonuçları 😔

(5,238 puan) tarafından

Yami derdi neyse ogrenelim de tadavi uygulayalim en azindan insaAllah zor bisey cikmaz kotu bisey cikmaz 

+4 oy
(7,201 puan) tarafından

Coook gözün aydın cnm o sevinci bilirim insan uyuyamaz karnı karincalanir fln 

(4,325 puan) tarafından

Vallahi öyle canım benim ❤️❤️😘

+4 oy
(11,557 puan) tarafından

Gözün aydın canım şuan  mutluluktan yerinde duramıyorsundur. En sevdikleri yemekleri yapma telaşı temizljk telaşı çok güzel heyecanlar seni sarmıştır 

Kız ben bile mutlu oldum bian😁

(4,325 puan) tarafından

Ay vallahi doğru. Sunu yapayım şurası temiz olsun dur tatlı bugünden olsun vs sanki zaman geçmiyor 

+4 oy
(2,077 puan) tarafından

Nasıl duygulandım postu okuyunca inan ki Rabbim sağ salim kavuşmanızı nasip etsin çok sevindim çok inan ❤️ Darısı bana inşallah ❤️ Börek yaptım kız hemen postuma git ve beni öv 😂

(163,446 puan) tarafından

ne darisi sanami😳😳😳 yuuh ido biz sende zor goruyoz sen daha yenu gordun dur hele🤣

(2,077 puan) tarafından

Ne zaman gördüm kız teyzem geldi sadece gir börek yaptığım postu öv boş yapma 😂

(4,325 puan) tarafından

Hahaha övcem övcem Amin darısı herkese kız ❤️❤️

+3 oy

kimler geliyo amerikali

(4,325 puan) tarafından

Annemle babam bacım ❤️

oooooooo hadi gene iyisin cifte bayram sana

(4,325 puan) tarafından

He vallahi çok şükür 🤲❤️😘

+3 oy
tarafından

Gozun aydin amerikali allah kavustursun

(4,325 puan) tarafından

Amin canım benim inşallah 🤲😘

+2 oy
(6,457 puan) tarafından

Gözün aydın allah kavuştursn canm

(4,325 puan) tarafından

İnşallah canım benim ❤️😘

+2 oy
(449 puan) tarafından

Gözün Aydın canım darısı benim başıma Postu okuyunca gözüm doldu bende aileme kavusurum en yakın zamanda inşallah o kadar çok özledim ki onları gerçekten çok zor Allah sabır versin bende 9 aydır görmüyorum 

(4,325 puan) tarafından

İnşallah canım benim Rabbim sizi de tez zamanda kavuştursun hiç üzülme ❤️❤️

(449 puan) tarafından

Teşekkür ederim canım 

0 oy
(26,044 puan) tarafından

Seni cok iyi anlarim ben ayy senin kadar mutlu oldum ❣️sag salim cataınlar inşallah 

(4,325 puan) tarafından

Canım benim bitanem, inşallah. Rabbim hepimizi Sağ salim kavustursun inşallah 

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 477 göst.
23 Mayıs 2022 Aile & Aşk kategorisinde Selcanttt (2,362 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 452 göst.
30 Mayıs 2021 Tatil-Seyehat kategorisinde Gentle Avenger (3,757 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 353 göst.
16 Mart 2020 Aile & Aşk kategorisinde Habibe37 (368 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 553 göst.
15 Nisan 2019 Diğer kategorisinde Aşkımızın meyvesi♥️ (3,797 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,473,210 soru

24,121,770 cevap

333,510 kullanıcı

...