Evetttt şükür geldi çattı. Yarın inşallah akşam burada olacaklar. 1.5 sene sonra hem bana hem torunlarına kavusacaklar çok heyecanlıyim. Rabbim isteyen ve bekleyen herkese nasip etsin inşallah. 11.5 saatlik yolculuktan sonra yan yana olacağız inşallah 🤲🤲🤲🤲 Sizler ne yapıyorsunuz? ❤️
Gözün aydın canım kazasız belasız kavuşursunuz inşallah 💜
Ay inşallah bacım benim 🥰🤲❤️❤️❤️
Bir buçuk senedir aileni görmüyormusun
Elizan Nur canım süreç onlarda şuan nasıl bilmiyorum, gidebilir ama şartları olabilir, ne kadar zamandır orada, oturumları var mı vs detay bilmediğim için bu konuda net cevabı post sahibi verir
Cnm yurt dışı ya bazen sıkıntı oluyo maddi manevi
O arada 6 yıldır memlekete giymeyen ben 😁
Ayy o zaman ağlamak istiyorum
🥹🥹🥹🥹
6 sene oldu daha evime gitmedim
Küslük yok çok şükür
Ama zaman çok çabuk geçmiş
2 çocuğu doğur büyüt derken
Hasret boğaza kadar geldi taştı ☹️☹️☹️☹️
Canlarım benim yeni girebildim kusura bakmayin. Benim oturumum yok ailem vizeyle geliyor. Rabbim isteyen herkesi tez zamanda kavuştursun inşallah 🤲🤲 evet vize için vs bayağı tarih kovaladilar zırt pırt para istendi annem de babam da ayrı ayrı zamanda Ankaraya gittiler görüşme için derken şükür oldu ❤️❤️
Gözün aydın canım yarın artık bu post yerine ailemle keyifli bir akşam yemeği diye paylaşırsın 🥰:))
Ay inşallah canım benim bitanesin ❤️
Oh oh hayirla geldinler insaAllah cicegim bende napiyim oglani uyuttum hata takir takir oksuruyo biktim valla biktim esim de arkadaslariyla bulusmaya gitti gelir birazdan kalkiyim da cay koyuyum daha pisi hamuru yogurcam
Ah gulum 2 3 gun olsa keske 3 4 aydir boyle yabu ay icinde 2 tane antibiyotik 2 tane balgam soktorucu bi tane soguk alginligi surubu icti onceki aylarda ictiklerini hic saymadim bile kombili ev cayir cayir yaniyo terli birakmam ince giydirip usutmem soguk bisey yedirmem disari ciksa 2 dk yurume mesafesinde babanesi oturuyo dedesi gelir goturur bizi spgugu ds gormuyo anlamıyorum kafam almiyo cidden gozune baktikca simardi sanki vucudu
Kıyamam ona ben ya canım benim maf oldu 🤲😔
Allerji olabilir diyolar o kafami karistirdi cunku ilaclar etki etmiyo bayramdan sonra kbbye randevum var acaba genzi akintisi kesilmedigi icin mi oluyo neden bu kadar balgami var diye gotureyim demistim ordan bisey cikmazsa bi de cocuk allerjiye goturcem
İnşallah tertemiz çıkar sonuçları 😔
Yami derdi neyse ogrenelim de tadavi uygulayalim en azindan insaAllah zor bisey cikmaz kotu bisey cikmaz
Coook gözün aydın cnm o sevinci bilirim insan uyuyamaz karnı karincalanir fln
Vallahi öyle canım benim ❤️❤️😘
Gözün aydın canım şuan mutluluktan yerinde duramıyorsundur. En sevdikleri yemekleri yapma telaşı temizljk telaşı çok güzel heyecanlar seni sarmıştır
Kız ben bile mutlu oldum bian😁
Ay vallahi doğru. Sunu yapayım şurası temiz olsun dur tatlı bugünden olsun vs sanki zaman geçmiyor
Nasıl duygulandım postu okuyunca inan ki Rabbim sağ salim kavuşmanızı nasip etsin çok sevindim çok inan ❤️ Darısı bana inşallah ❤️ Börek yaptım kız hemen postuma git ve beni öv 😂
ne darisi sanami😳😳😳 yuuh ido biz sende zor goruyoz sen daha yenu gordun dur hele🤣
Ne zaman gördüm kız teyzem geldi sadece gir börek yaptığım postu öv boş yapma 😂
Hahaha övcem övcem Amin darısı herkese kız ❤️❤️
kimler geliyo amerikali
Annemle babam bacım ❤️
oooooooo hadi gene iyisin cifte bayram sana
He vallahi çok şükür 🤲❤️😘
Gozun aydin amerikali allah kavustursun
Amin canım benim inşallah 🤲😘
Gözün aydın allah kavuştursn canm
İnşallah canım benim ❤️😘
Gözün Aydın canım darısı benim başıma Postu okuyunca gözüm doldu bende aileme kavusurum en yakın zamanda inşallah o kadar çok özledim ki onları gerçekten çok zor Allah sabır versin bende 9 aydır görmüyorum
İnşallah canım benim Rabbim sizi de tez zamanda kavuştursun hiç üzülme ❤️❤️
Teşekkür ederim canım
Seni cok iyi anlarim ben ayy senin kadar mutlu oldum ❣️sag salim cataınlar inşallah
Canım benim bitanem, inşallah. Rabbim hepimizi Sağ salim kavustursun inşallah
1,473,210 soru
24,121,770 cevap
333,510 kullanıcı