0 oy
104 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (219 puan) tarafından

Kızlar iyi geceler benim oğlum prematüre bebek oğlum hiç durmadan ağlıyor patlıyor resmen napıcağımı bilmiyorum rahatlasın diye banyoda yaptırdım gaz damlasıda veriyorum( nurse herves) ikinci gaz damlası değiştirdim varsa öneriniz alabilirim onun haricinde hep masajlar yapıyorum ayakları ovuyorum ama nafile sanki hiçbir işe yaramıyor lütfen bana yardım edin ?

2 Cevaplar

0 oy
(255 puan) tarafından

Mama da alıyor mu yoksa sadece anne sütü mü mutlaka kimyon için suda eritip sütten gaz geçmesin her beslemede ağız gazını alın bağırsağa inmesin . Gaz damlaları maalesef çok işe yaramıyor sık beslemeyin olması gerektiği kadar besleyin yoksa muhtemelen kusacak gazda sıkıştıracak bir de.  Karın masajı yaparken doğru yaptığınıza emin olun tehlikeli olur bağırsakları için.  

(219 puan) tarafından

Valla benim oğlum hiç mama almadı hep anne sütü içiyor bide bir rutini var 2 saatte bir yada 3 yada bazen 1.5 saatte bir acıkıp yiyor karnını doğru masaj yapıyorum her türlü yolu denedüm olmuyor artık oturup ağlıyorum 

(255 puan) tarafından

Yani zaten çok fazla beslenmiyomuş normal yani o kadar çok iyi anlıyorum kızım 1790 gram doğdu . Biraz daha sıkıntılı oluyorlar gaz damlasını değiştir dicem ama inan ki çok denemiştim o kadar kustu ki doktora götürdüm ultrasonda resmen gaz dolu bu bebek dedi . Bisiklet hareketi yapmak çok iyi geliyor 

(219 puan) tarafından

Ya benim oğlumda çok ağladı bir ara inanki belki iki saat hiç susmadan ağladı acilede götürdğm orda bşle ağlamaya devam etti röntgen çektim hemşire bana bebeğin gazı yok denecek kadar az dedi bende sinirledim ozmn bu niye bu kadar ağlıyor doktor bana sancıdan ağlar ondandır dedi ama benim hiç susmuyor ağlamaktan inanki sesi gidiyor artık çok yoruldum yaa

(255 puan) tarafından

Kabızlık yok değil mi acaba gaz değil de başka bir şey mi kulak ağrısı vs olabilir mi çok olur bebeklerde bence bir doktora gösterin Rabbim yardım etsin

-Reklam-
0 oy
(5,557 puan) tarafından

mutlaka daha sabahtan gaz masajı yap

kimyon tüket bol bol

ben doktor tavsiyesi ile

biogaia sabah 5 damla

nurse harveyi 

sabah, öğle, akşam 10 ar damla

sap simlex 

sabah akşam 15er damla olarak kullandım 

benim bebeğim 1985 gram doğmuştu, doktor böyle önermişti 

(219 puan) tarafından

Sap simplex hiçbir işe yaramadı bizde nurse şimdi kullandım oda pek etki etmiyor kimyonda tükettim bir iki kere ama fayda etmedi yinede tüketşcem 

(5,557 puan) tarafından

ben hepsini birlikte kullandım, belki bu şekilde işe yaramıştır 

İlgili sorular

+1 oy
4 cevap 89 göst.
+1 oy
2 cevap 192 göst.
0 oy
11 cevap 169 göst.
+3 oy
3 cevap 71 göst.

Kategoriler