+4 oy
433 göst.
Diziler & Filmler kategorisinde (5,005 puan) tarafından

image

Baktım buralar çok sessiz anlık alan yok ben alayım dedim. 🥰 Maraşlı olarak dondurma sezonunu çoktan açtım. Kışın bile yiyoruz orası ayrı meselale zaten 😄 ama bu aralar sürekli tatli ve dondurma istiyor. Hazır eşim yok kızımda uyudu bende keyif yapayım dedim. Siz neler yapıyorsunuz hanımlar çayını kahvesini tatlısını alan gelsin ♥️

15 Cevaplar

+4 oy
(2,667 puan) tarafından

Afiyet olsun canım  tam bnde anlik alayım diyordum baktım anlik alınmış 😂😂😂 bulaşıkları yıkadım oğlanı uyuttum   bugün markete soğuk kahve aldim onu içiyorum  bugün ku giden paralarin üstüne soğuk kahve iyi gider 🤦‍♀️😂😂

image

(5,005 puan) tarafından

Para konusunu hiç açma sinirim bozuluyor markete gitmek istemiyorum artık 

(2,667 puan) tarafından

Bugün  market ayrı kıyafet alışverişi ayrı abowww  🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ 

-Reklam-
+3 oy
(4,849 puan) tarafından

Afiyet olsn canm çok yorgunum uyucam valla birazdan 

(5,005 puan) tarafından

Bayram hazırlığı yorgunluğu mu

(4,849 puan) tarafından

Yok canm temizlik yapmadım her gün süpür sil yapıyorm zaten . 2 gündür yoğun çalışıyorum iş yerinde çalış eve gel evde yemek çamaşır pilim bitti artk 

(5,005 puan) tarafından

Tatlı yorgunluk aslında. Çalışırken eve gelip uyumayı çok severdim o uykulardan sonra bir daha da uyuyamadım sanırım 😄

+3 oy
(8,936 puan) tarafından

Yorgunluktan pert oldum nihayet oturabildim 

image

(5,005 puan) tarafından

Bugün herkes yorgun sanırım 🥴

+2 oy
(6,142 puan) tarafından

Afiyet olsun canım keyfin bol olsun 

Bebeler uyutuldu aşk saati yapıyoruz birazdan uyurum oğlanı 11 gibi uyandiricam bu gece uyumamasi lazım 1.2 ye kadar ben uyurum sonra eşim uyur yarın 9 da hastanede uyutucaz testleri var 

image

(730 puan) tarafından

Anladım canım. İnşallah tez zamanda dili açılır. Çocujlar kendini ifade edemeyince de kötü oluyor😞

(6,142 puan) tarafından

Aşırı derecede hırçın oluyor canım benimki 4 çocuğa bedel şuan normal kreş önerdiler verdik çokta iyi geldi ama ben 7 haftalık hamileydim safra kesesi ameliyatı olmak zorunda kaldım meğer bağırsagimi demişler 10 haftalık hamileydim bağırsak midede ayrıldı meğer o iki hafta diski içime akmış beni zehirlemis birden ameliyat oldum yoğun bakıma alındım o ara oğlum mecbur memlekete anneme gitti 3 ay filan orda kaldi ve oğlumda tranva oluştu içine kapandı hırçınlasti şimdi çözmeye çalışıyoruz afedersin tuvalete bile beraber gidiyoruz az önce eşime gece nobetciyim belli oldu bana sigara al sabah olmaz yoksa dedim babasıyla yolladım ortalığı yıktı hem babasıyla gitmek istiyor hem bende onlarla gideyim istiyor uyurken bile saat basi bizi kontrole geliyor buradayız oğlum diyerek geri yatırıyoruz 

(5,005 puan) tarafından

Kiyamam ya inşallah tez vakitte düzelir. Çok üzüldüm 

(6,142 puan) tarafından

Düzelecek Allah'ın izniyle inanıyorum ben canım 

(730 puan) tarafından

Kolay değil. O da bir birey. Ne yaşadıysanız beraber yaşadınız

+2 oy
(3,419 puan) tarafından

image

yan cikti yaaaa 

Cay kahve yok oglan yatar atak acikmis corba var kabulse o da kaynamis sogumasini bekliyoruz kukuli esliginde 

Esim arkadaslariyla bulusmaya gitti bi gunduz bi iftardan sonra esimle kahve ictim daha da icmem midem yanıyor sonra zaten moralim bozuldu cocugu uyutup cay demlerim esim gelir onunla iceriz anca 

(5,005 puan) tarafından

Afiyet olsun küçük beye 🥰 benimkide dışarda iftara davetliydi daha gelmedi canım sıkılıyor tek olunca 6 yıldır alışamadim

(3,419 puan) tarafından

Anaaa seni birakip mi gitti 🥲 benimki de ful gece calisiyo genelde yalnizim haftada 2 3 aksam evde oluyo ondada cocugu uyutmak 2 saat zaten 

(5,005 puan) tarafından

İş arkadaşları davet etmis o yüzden ben evde kaldım. Benimkide akşamları hep geç geliyor senede bir ay ramazanda yemeğe geliyor en azından diye seviniyorum 

(3,419 puan) tarafından

Hmm anladim grcrn benimki de is arkadaslari iftar yapcaklarmis gidiyim mi dedi git dedim ikinciyi yaptilar gondermedim dedim cik gel eve baslatma arkadaslarina 🤭

+2 oy
(1,015 puan) tarafından

image

image

bende bunları hazırladım iftardan sonra şimdi eşimin annesine gidicez oturmaya üst sokağa 😂❤️

Dondurmayı ben çok seviyorum ama bronşit ve şeker yüzünden ağzıma bile suremiyorum afiyet olsun canım sana

(5,005 puan) tarafından

Ayyy içli köfte 😄 afiyet olsun çok severim. Tatlida çok güzel görünüyor eline sağlık 

tarafından

Hayallerine sağlık çok güzel görünüyor bu arada içli köfteyi nasıl yaptın çok güzel olmuş

(1,015 puan) tarafından

Sağolun canlarım keske yakın olsa da size de verebilsem vallahi 

Tarif hep aynı yapıyorum ben 22 tane cikiyo kalıp ile el ile yapınca fark olacaktır mutlaka adette 

İçli köfte hamuru için:

2 su bardağı köftelik bulgur

1 çay bardağı irmik

3 su bardağı sıcak su

1 çay bardağı un

1 adet yumurta

1 tatlı kaşığı biber salçası

Pul biber

Karabiber

Tuz

İçli köfte iç harcı için:

Yarım çay bardağı sıvı yağ

5 adet kuru soğan

500 gram kıyma

1.5 tatlı kaşığı biber salçası

Yarım su bardağı çekilmiş ceviz içi

1 tutam maydanoz

Kimyon

Karabiber

Pul biber

Tuz

Kızartmak için:

Sıvı yağ

+2 oy
(314 puan) tarafından

Valla temizlik beni bekliyor iki çocuk var kaynım bizde  spor yapayım diyirum göbekten kurtulayım diye ama kalkamıyorum yerimde oturmusum öyle 

image

(5,005 puan) tarafından

Göbeklerden kurtuluş yok bende bugün cok yedim almış başını gidiyor fazla kilom yok ama göbek hep var

(314 puan) tarafından

Ya aslında düzenli  yaparsak gider ya bence baklim bugün başladım  inslalh gider ya balon gibi şisik keşke doğumdan sonra gobeklerde gitse kalmasa 

+2 oy
(1,221 puan) tarafından

image

odayı smdi bitirdimmmm çay icicem çiçeklerim için gecen sene tablo almıştım smdi onları tabloya koycam çayımı içip

Afiyet olsun banada versene tatli canım tatlı istiyorrr

(5,005 puan) tarafından

Ahh keşke yakın olsaydık cok isterdim burdan biriyle görüşüp tanışmayı 

+1 oy
(1,582 puan) tarafından

Mutfak dolaplarimi sildim bebeğimi sallıyorum şuan uyuyunca gidip yerlestiricem afiyet olsun cnm🌸

(5,005 puan) tarafından

Sanada kolay gelsin 🥰

(1,582 puan) tarafından

Sağol canım 

+1 oy
(162,745 puan) tarafından

iftara son 4 dk kaldi acikdim

(5,005 puan) tarafından

Aaa hakkını helal et oruç oruç gördün postu 

(162,745 puan) tarafından

helal olsun hic onemli degil son 1 dk🥳

+1 oy
(654 puan) tarafından

Ohh afiyet olsun ben daha yeni çay demliyorum içecegiz inşallah bugunde dışaarı çık gel yaptık iftar öncesi sonrası yeni oturdum 

(5,005 puan) tarafından

Sende çayını iç dinlen o zaman afiyet olsun 🥰 

(654 puan) tarafından

Sagol canım aynen 

+1 oy
(5,328 puan) tarafından

Afiyet olsun canım sefan olsun. Bir krizin ardından markete gittik oğlan uyudu burun bandımı yapıştırdım hekimoğlu izliyoruz

(5,005 puan) tarafından

Çocuklu evde kriz bitmez iyi bilirim 

(5,328 puan) tarafından

Sendromun bitmesine alıştıktan sonra ağır geliyor. Büyüdükçe zorlaşıyormuş cidden

+1 oy
(21,585 puan) tarafından

Eşim geceye gitti orucu erken bozdum maalesef çay içiyorum şimdi 

(5,005 puan) tarafından

Neden bozdun ki

(21,585 puan) tarafından

Hasta oldum maalesef 

+1 oy
(11,544 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Afiyet olsunnn 😌

Bizde annemlerin ordan geldik, komşular ocakta patates kızartması yaptı hep birlikte iftar yaptık. 

Eve geldim oğlanı uyutuyorum kırmızı loş ışıkta 😂 kızım yattı. 

(5,005 puan) tarafından

Bende fotoğrafı çözmeye çalışıyordum bu ne diye yazıyı sonra gördüm 😄

(11,544 puan) tarafından

Hahahha😂😂

+1 oy
(2,363 puan) tarafından

Afiyet olsun canım 

Benim kaç gündür moralim bozuk daha bugün düşünürken bir olay duydum cinlerim tepeme kalktı.

Eltimin yeğeni bebeğini daha 1 yaşında ya var ya yok bebeğini döve döve hastanelik etmiş bebeğin kaç gündür durumu kritik imiş bugün ayağı alçıya almışlar bebeğin gel de sinir olma 😤😤

Vallahi deliye döndüm kendi sıkıntılarımı unuttum 😢

(5,005 puan) tarafından

Elleri kırılsın ya 1 yaşındaki bebekten ne istemiş pislik. İnşallah şikayet etmişlerdir 

(2,363 puan) tarafından

Amin amin amin

Polis nezarathane atmış bebek vücudu yara dayak izleri dolumuş. Doktor şikayette bulunmuş. Ayağını kırdığını da söyleniyor 

Hapis atmışlar babayı.

Ama bunlar çıkarmanın yoluna bakıyorlar.

Aklım almıyor öldüresiye nasıl dövülür o bebek. 🤬

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 346 göst.
21 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Canimkendim (106 puan) tarafından soruldu
+2 oy
11 cevap 464 göst.
3 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 676 göst.
4 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy