+2 oy
172 göst.
Diğer kategorisinde (3,013 puan) tarafından

BBen kahve☕ içmeyi seviyorum ya hamilelikte az soğudum ama doğumdan sonra tekrar içmek istiyorum özellikle 3ü 1 arada ya takmışım bu aralar ama Google de gaz yapar yazıyor ne zaman dan sonra içebilir iz acaba bebeğim 20 gün lük

4 Cevaplar

+6 oy
(4,359 puan) tarafından

3ü 1 arada tarzı kahveler hiç sağlıklı değil. kahvenin çöpü onlar öyle düşün. illa kahve içeceksen Türk kahvesi veya filtre kahve iç.

bebeğinin gazlanma zamanı gelmiş

yapacağın şey bol bol kimyon tüketip gaz masajı yapacaksın bebeğine günde 4-5 kere

gerekirse doktora danışıp gaz damlası kullanabilirsin 

(997 puan) tarafından

aynen ne güzel söylemişsin çok tehlikeli içmemek daha iyi 

(4,359 puan) tarafından

çok sağlıksız granül kahveler. maalesef bir iki iç bağımlı da yapıyor

(3,013 puan) tarafından

Ay bağımlılık yaptığı gerçek sanırım sütlü köpüklü günde lla bir kupa içerdim 🥴 Türk kahvesi ne devam o zaman en sağlıklısı 

-Reklam-
+2 oy
(4,854 puan) tarafından

Allah Allah oylemiymis benim dogumda sipinal anestezi aldigim icin bi sabah bi aksam kahve ic dediler kafein vucudtan narkozu atiyomus dogumdan beri icerim gunluk 

(3,013 puan) tarafından

Aynen bende spinal oldum nescafe falan içtim ama sanırım hazır kahveler daha tehlikeli

(4,854 puan) tarafından

Ya tabi zararli gebelikte emzirirken tabiki kucuk cocuklarda veriyo muyuz yoo cunku zararli da gaz yaptigini bilmiyodum ben benim oglanda hic gaz sancisi cekmedi 

0 oy
(5,713 puan) tarafından

Gaz yapmaz ama alacagin kafein sutunden bebegine gececegi icin uykusuzluk yapar cocukta. Gunde 1 kere emzirdikten sonra ic. Cok fazlasi su donemde cokta yararli olmaz.

0 oy
(3,100 puan) tarafından

Suan koca bir Türk kahvesi ictim sabahta koca bir fincan nescafe ben inanmıyorum oyle şeylere ne vara yitip içiyorum 

(3,013 puan) tarafından

Senin bebeğin kaç günlük canım bende bilmiyorum ki dün bebeğm çok huysuzlanınca acaba mı dedim

(3,100 puan) tarafından

2.5 aylik daha hep içiyorum bilgine 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 152 göst.
12 Şubat 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde Simsek21 (1,747 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 322 göst.
8 Kasım 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Asra (102 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 619 göst.
0 oy
2 cevap 133 göst.
9 Ocak 2022 Aile & Aşk kategorisinde DuyguHira (154 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,875 soru

24,065,304 cevap

330,334 kullanıcı