Merhaba bir kaç gün sonra bebeğimle bir yolculuk yapacağız 6 saat sürecek ama bebeğim daha 4 aylık otobüs te koltuk aldım ama yanım doldu başka boş koltukta kalmadı ben en sondaki koltuğu aldım zaten oraya bebek arabasını alırlar mı rica etsem acaba
bagaja koyarlar büyük ihtimalle. eğer bebek arabasını açık bir şekilde koymayı ve bebeği içine koymayı düşünüyorsan yapma, ani fren olur bir şey olur, sakın
Ya en arkada birde yanımda sürekli tutucam zaten de ama almıyorlar galiba keşke alsalar kucakta hiç rahat etmez ki :((
valla canım böyle durumlarda en iyisi çift bilet almak ama onu da kaçırmışsın. bebek arabasıyla asla olmaz. dediğim gibi kaza falan olsa Allah korusun
Canım bebek arabası nı almazlar açık şekilde hiç almazlar yasak normal şehir içinde bile açık şekilde yasak
Otobüsün içine almazlar ancak bagaja koyabilirler. Bende çok yolculuk yaptım bebeğimle. Hep çift koltuk aldım. Ha bazen tek oldu kucağımda gitti. Benimde 6 saatlik yoldu. Çokta yormaz diye düşünüyorum.
Valla helal olsun cnm maşallah.
4 aylık bebeğimle markete gidemiyorum 😄
Mecbur bayram üstü ailemin yanına gideceğim :)) benim de ilk yolculugum olucak inşallah pişman olmam otobüs le
Biz oğlumla Trabzon Sakarya yaptık oğlum 8 aylık ti yanım boş değildi kucağımda uyudu Muavinden Allah razı olsun her molada magajdan bebek arasını verdi binerken aldı bagaja koydu 13 saat filan sürdü yol
1,473,902 soru
24,131,240 cevap
334,058 kullanıcı