+2 oy
395 göst.
Diğer kategorisinde (1,142 puan) tarafından

İlk gebeliğim 2 sene sonra evimin neşesi olacak canım oğlum doğacak olan oğluma aldığım ilk kıyafetler. Çok duygulandım çok değişik hissettim sizinle de paylaşmak istedim. 31+5 oldum bu arada hastane çantamı hazırlamalı mıyım 

image

10 Cevaplar

+4 oy
(26,045 puan) tarafından

Ayy bu en tatli en güzel heyecan canim. Hepsi de cok tatliymiss❤️

Ben her kıyafetine hergun bakip geri koyuyordum. Sabirsizdim cok. Buran once gellsin istiyordum 😁

(1,142 puan) tarafından

Bende kıyafeti sipariş verdim bugün gelince aşırı mutlu oldum bir an önce doğsun istiyor insan. Az kaldı İnşAllah 🥰

(26,045 puan) tarafından

Sağlıkla gelsin bebişin ❣️

(1,142 puan) tarafından

Amin Allah razı olsun peki çantasını hazırlarsam elbiseler kokmaz mı çantada 

(26,045 puan) tarafından

34 haftada hazirlamistim ben kokmaz canim bence 

(1,142 puan) tarafından

Tamam çok teşekkürler bende yavaştan yıkayıp ütülerim hazırlarım o zaman

-Reklam-
+1 oy
(30,394 puan) tarafından

Hazırla cano hazırlaaa 30 haftadan sonra ne olacağı belli olmaz Allah hayırla kucağına almayı nasip etsin ❤️ ben 35.haftada hazırlamıştım o gün erken doğum riskin var demişlerdi öyle hazırladım hemen 🤭

(1,142 puan) tarafından
+1

Yaa bende yıkayıp ütüleyip hazırlayayım o zaman teşekkür ederim 🥰 

+1 oy
(3,971 puan) tarafından

Hasten çıkışı nerde kiz goremedim.

(1,142 puan) tarafından

Onu isimli yaptıracam henüz almadım :) 

(3,971 puan) tarafından

Ama rahat olmuyor ben bir kere giydirdim oda sadece resim cekinirken ama başka yerden 10 set aldim çok kullandım kaliteliydiede..

(1,142 puan) tarafından

Yok gayette rahat seçtiğim kumaş sadece isim baskılı olacak neden rahat olmasın 

(3,971 puan) tarafından

Bende yaptırdım çok rahat gelmedi  ucuzdan değildi yapan yer ama bilemedim 

+1 oy
(5,512 puan) tarafından

Rabbim kucagina saglikla almayi da nasip etsin insaAllah grc bile kalmissin canim hazirla biran once 

(1,142 puan) tarafından

Yaa tamam teşekür Ederim 🥰 

0 oy
(142 puan) tarafından

Maşallah saglıkla gelsın guzel gunlerde giysin inşallah çok guzeller ❤️

(1,142 puan) tarafından

Çok teşekür Ederim çok mutlu oldum 🥰 ailemle görüşmüyoruz keşke annemle ablamla kardeşlerimle de paylaşabilseydim bu güzel duyguyu. Kimse olmayınca bende burdan paylaşayım dedim

(142 puan) tarafından

Düzelir inşallah hersey . Allah gönlüne göre versin 

(1,142 puan) tarafından

Allah razı olsun inşAllah 

0 oy
(255 puan) tarafından

Sağlıkla gelsin inşallah çok güzel heyecanlar bunlar bence hazırla dursun bir köşede benim ilki erken doğmuştu zor olmuştu 😃

(1,142 puan) tarafından

Yaa çok sevindim. Görümcem öyle deyince üzüldüm bı an boşuna mı aldım diye. Çok sağolun ♥️ ilk gebeliğim tecrübesizim bende bilmiyorum

(142 puan) tarafından

Kızlar bu zaten bu amaçla yapılmış birsey bunu bir giyiyosun ne kayma derdi var ne taşma. Dikişliylen zor oturuyoruz zaten bide ped kaydı mı derdi oluyor. Ilk 3 gun falan depend kurtarıcıdır. 3. Hamılelıgım ve alacağım ilk seylerden. 

Sadece doğumdan sonra ebelerin taktıgı bez duruyor bir süre cırtlı olan. Oda gelip devamlı kanama kontrolü yapıyolar o yuzden acma kolay olsun diye. Ondan sonra ben hep belden aşağa duşumu alıp pansumanımı yapıp depend giyip mis gibi pijamalarımı değişip kendıme geldim ikisinde de. 

(1,142 puan) tarafından

Yaa iyi yapmışım almakla o zaman. İlk gebeliğim bende bilmiyorum bunun yorumlarına baktım çoğu kişi doğum için aldım yazmıştı bende budur herhalde dedim internetten istedim. Teşekürler yorumunuz için 

(142 puan) tarafından

Rica ederim guzel kolay doğumlar dilerim herkese

(1,142 puan) tarafından

Amin amin

0 oy
(916 puan) tarafından

Rabbim saglıkla kucagına almayı nasip etsin inşallah güle güle giysin 

(1,142 puan) tarafından

Allah razı olsun inşAllah çok teşekür Ederim 

0 oy
(5,305 puan) tarafından

Canım şu ikili tulumdan bende sipariş vermek istiyorum da bedeni kumaşı güzelmi 

(1,142 puan) tarafından

Çok beğendim ben çok hoşuma gitti. Yeşil olan rengini daha canlı bekliyordum biraz soluk rengi ama beyaz olan çok canlı duruyor kumaşı da biraz kalın yani yazın giydirilir ama böyle çok ince değil yani hafif bir kalınlığı var ben çok beğendim 

(5,305 puan) tarafından

Canim zaten bnmkide yaz bebegi ama malum yeni doganlar usuyorlar ve boyu nasil sence kac aya kadar giyilir o aldigin yeni dogan setinin baska renginide   ben  aldim trendyol saolsun sende saglikla guzel gunlerde kullan canim

(1,142 puan) tarafından

Çok teşekürler. Kaç aya giydirilir bilmiyorum ki benimde ilk gebelik ben 0-3 ay aldım artık ne kadar süre giydirilir bilmiyorum 

(5,305 puan) tarafından

İste sadece 0-3 ay olarak beden var bnde siparis gecicem bnm 3 . Gebelik darisi basina :))) 

(1,142 puan) tarafından

Allah razı olsun bakalım artık zamanla :) ben memnun kaldım elbiseden yinede zaten yeni doğan bebekler çabuk büyüyor dediler o yüzden çok özenmedim kıyafetine hem içime sinsin hemde aham şaham olmasın istedim

0 oy
(179 puan) tarafından

Hepsi cok tatli saglikla gelsin ins. 

En gec 36.haftaya kadar hazir olsun cantan. Son haftalarda hizli kilo aliniyor. Kendine gecelik vs seyleri kilona gore sona birakabilirsin sadece.

Bol bol bebege citcitli body al. Altina kacirdiginda terlediginde vs cok ihtiyacin olacak. Gunde 7 kez ust degistirdigimi bilirim. Tulumlari kendiliginden eldivenli olanlardan al. Eldivenleri surekli dusuyor cunku. Ilk 3 ay cok hizli buyuyorlar citcitli bodyler kucuk gelmeye baslarsa yenisini almak icin de imkanin yoksa uzatma aparatlari alabilirsin. Bebek bezini stok yapmamaya calis. Bebegin hassas cildi olursa her bez iyi gelmez elinde kalabilir. Islak mendil ne kadar bebek icin olsa da pisik yapabiliyor tavsiyem temizleme pamugu kullanman. 

(1,142 puan) tarafından

Çok teşekür Ederim yorumunuz için birşey sorabilir miyim hastane çantasına 15 tane bebek bezi koysam yeter mi? Geri kalanı patpatlayıp sarıp kaldıracam şimdilik çünkü ev sahibi bizi çıkarıyor evden taşınacaz. O yüzden kaç tane bez çıkarayım hastane çantasına koymak için 

(179 puan) tarafından

15 yeter normal dogum ise 1 gun sezeryan ise 2 gun kaliniyor zaten. Ayrica ihtiyac halinde hastanelerde de bez oluyor. Hic olmadi mutlaka hastane yakininda eczane olur oradan hemen alirsiniz. Endise etmeyin.

(1,142 puan) tarafından

Tamam çok teşekkürler 15 tane eklerim o zaman

0 oy
(78 puan) tarafından

Ben 32 de hazırlamıştım ama önceden temizleyip ütülemistm ne olacağı belli olmaz diye sağlıcakla kucakla yavrunu 🙏

(1,142 puan) tarafından

Allah razı olsun inşAllah bende yıkayıp ütüleyip hazırlayayım o zaman. Birşey soracam hastane çantasına kaç tane bebek bezi koymalıyım

(78 puan) tarafından

Ben 10 tane koydum zaten alırsın yetmezse hemencik 

(1,142 puan) tarafından

Tamam çok teşekkürler ♥️ 

İlgili sorular

+1 oy
2 cevap 95 göst.
11 Nisan 2025 Diğer kategorisinde damlaaktas4682 (1,142 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 650 göst.
29 Nisan 2021 Diğer kategorisinde BatınAybars’ınannesi (2,481 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 531 göst.
1 Eylül 2021 Diğer kategorisinde Aynurrrrr52 (165 puan) tarafından soruldu
+1 oy
9 cevap 324 göst.

Kategoriler

1,475,538 soru

24,156,376 cevap

335,129 kullanıcı

...