+2 oy
107 göst.
Ev & Yaşam kategorisinde (358 puan) tarafından

Kızlar maydanoz ve dereotu hemen bozuluyor bunu bozulmaması için ne yapmam gerekiyor uzun süreli kullanmak için Çünkü dolaba koyuyorum poşetin içine koyuyorum hemen bozulmaya dönüyor

5 Cevaplar

+3 oy
(7,051 puan) tarafından

Temizle doğra dolap pesetine koy at buzluğa🤣

-Reklam-
+3 oy
(14,754 puan) tarafından

Kağıt havluya sar ve saklama kabına koy poşet nemlendiriyor

+2 oy
(4,105 puan) tarafından

güzelce yıka ikisini de

maydonozu bir kavanoz içine vazoda çiçek gibi koy. içine de su koy. ağzına da bir buzdolabı poşeti geçir, poşeti de azıcık del. öyle koy dolaba 

dere otunu da beze sarıp koy 

(4,105 puan) tarafından

şu an yapmadım böyle olsa fotosunu çekip atardım. 2 haftaya kadar maydonoz taze kalıyor 

(9,079 puan) tarafından

ben dereotunu bi havuctadator kabak taratorda falan kullaniyorum . o yizden ince kiyip atiyorum buzluga. maydonoz da yika kurut tuperda saklarim ama kiyilmis maydonoz bulunur buzlukta. acil yoksa pisen yemege kiymali atiyorum karniyarik harcina falan koyarim. salatalara falan olmazda pisen yemege konuyor

(766 puan) tarafından

Bende bu şekilde yapıyorum

(4,105 puan) tarafından

ben refikanın mutfağında görmüştüm bu yöntemi, denedim baya iyi dayanıyor. zaten sonra bunlar için ürünler satılmaya başlandı

+2 oy
(4,805 puan) tarafından

Ben onden kullaniyoeum baktim bozuluyo mu ayiklayip dograyip buzluga atiyorum o sekilde yogurtlu yemeklerde olsun sicak corbalara falan hatta cogunluk bogaca borege fslsn o sekilde kullaniyorum buzluktan cikan salatalara falan iyi olmuyo da pisecekse idare ediyo kavanoza falan koyan var dibine su koyup ay hic oyle ugrasmadim yer haplar hem 

+1 oy
(528 puan) tarafından

Yıkayıp sebze kurutucu ile kurutuyorum. Sonra kavanoz içine koyuyorum içinede peçete koyuyorum nemini alıyor. Dolapta 15 gün rahat dayanıyor. 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 48 göst.
27 Haziran 2025 Diğer kategorisinde Onlygirl (544 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 80 göst.
18 saat önce Diğer kategorisinde Kahvelihuzur (9,300 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 129 göst.
27 Ocak 2025 Ev & Yaşam kategorisinde Nur29 (358 puan) tarafından soruldu
+1 oy
1 cevap 118 göst.