+1 oy
151 göst.
Diğer kategorisinde (226 puan) tarafından

Merhaba kizlar boynunda duzlesme olanlar nasil tedavi oldunuz agrı surekli vardida bu 10 gundur dahada artti ve kolda uyusmalar basladi bu sekilde olanlar nasil tedavi oldunuz

6 Cevaplar

+1 oy
(13,993 puan) tarafından

Kesinlikle doktoruna başvur o seni yonlendirir ve artı ben boyun yastığı aldım çok iyi geldi 

(226 puan) tarafından

Gidicem cnm yarinda cok fazla agri olmaya basladi yatamiyorum oturamiyorum kolumu bile kullanjrken agriyor fizik tedavi onerirmi acaba doktor

(13,993 puan) tarafından

Evet önerir canım ve kesinlikte boyun yastığı al 

(226 puan) tarafından

Tamm cnm tesekkur ederim 

(13,993 puan) tarafından
+1

Ne demek geçmiş olsun canım 

-Reklam-
0 oy
(2,587 puan) tarafından

Aynı şikayetler ile gittim 15 gün fizik tedavi gördüm egzersizleri yaptım ilaç kullandım boyun yastığı kullanıyorum geçmedi ama benim ki dümdüz olmuş vaziyette ileri derece en yakın zamanda doktora mutlaka görün belki yeni başlıyor dur seninki

(226 puan) tarafından

Yeni degil galiba daha once agrilar oluyodu da kremle filan gecistiriyodum son zamanlarda fazlaca agri ve uyusmalar oldu mr cekildim raporda duzlesme oldugu yaziyor yarin doktora gidicem bakalim ne diycek 

0 oy
(7,071 puan) tarafından

Egzersiz iyi geliyor duzleşmeye başka çaresi yok. Çok fazla telefona bakma oda ağrı yapıyor 

(226 puan) tarafından

Tamm cnm tesekkur ederim 

0 oy
(14,720 puan) tarafından

Annemin vardı her gün başı bile ağrırdi.  Sülük yapıştıra, harcamadan gide gele daha iyi simdi

(226 puan) tarafından

Hım evet bendede bas agrisi yapiyor i sallah ilac tedavisiyle halledebilirim saol cnm 

0 oy
(2,481 puan) tarafından

Fizik tedaviye gittim eh iste tamda bitirmedim  8 seans hakkim daha vardi gitmek istemedim 21 seans gittim  bi dene derim uyusma varsa fizigi

(226 puan) tarafından

Hım tam anlamiyla gecmiyor heralde doktor onerirse d3niycem 😕

0 oy
(8,575 puan) tarafından

boyun duzlesmesi degilde boyu  altimda ensemde yani horguc var ense horguci masa basi calismaktan vikiyormus. yazin kayropraktik tedavi gorcem bi seans en azindan gidicem cok icimde gecenseneden beri. :) fizyoterapistler galan yapiyor ya kuturdetmeli ahlamali uhlamali rahatlatici hemde tedavi amacli 

(226 puan) tarafından

:))))) insallah cozum olur 

(8,575 puan) tarafından
+1

insallah :) nerde antin kuntin bisey var illa deneyecem cozulmese bile rahatlamis olurum belimi melimi

kütürdetince

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 154 göst.
13 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde ZeynApp (731 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 138 göst.
0 oy
5 cevap 210 göst.
5 Ekim 2023 Aile & Aşk kategorisinde M1e2l3e4k5 (254 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 259 göst.