+2 oy
277 göst.
Diğer kategorisinde (3,341 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Kizlar istihare namazini nasil kiliyosunuz gercekten ruya  goruyor musunuz bana detay verir misiniz

Kac kere yattiysam sabah ya gordugumu hatirlamiyorum yada uyuyamiyorum baskasina soyleyip o yatsa olur mu

9 Cevaplar

+1 oy
(3,341 puan) tarafından

Kizlar yok mu deneyen

-Reklam-
+1 oy
(9,080 puan) tarafından

hic gerek duymadin olacak olan olur olmayaca olan olmaz secimlerimizin sonucunu yasariz yani bidaha ekstra bi caba harcamam onemli bi olaysada nasip kismet isi der gecerim. bi ben evlenirken annem tueyzemi yatitmis esimden icin hayirlimi diye😂😂😂

(3,341 puan) tarafından

Sjsksk gorduler mi esini

(9,080 puan) tarafından

hayirli ruya gormus teyzem ole demis anneme. 😂 esimde hayirli adamdir sagilsun gak dedimmi yapar guk dedimmi eder. parmagimin ucunda fir fir dondurur oynatirim😂😂😂🧿

+1 oy
(438 puan) tarafından

İstihare yatarken kıble yönü önemli ayrıca sihniniz tamamen boş olmalıdır. Birde çıkan sonuç kötüyse o şeyden uzaklaşmanız lazım diye biliyorum. Benim arkadaşım yatmıştı bunları yaparak

(3,341 puan) tarafından

Kac kere yattim bilmiyorum ama ya uyuyamadim normalde uyurum hemen yada sabah uyandigimda hatirlamiyorum

tarafından

Genelde kişi adına başkasının yatması daha iyi derler 

(3,341 puan) tarafından

Birde anneme soyliyeyim o yatsin tesekkurler cankm sagol

tarafından

Sabah namazını kıl sonra kerahat vaktinde uyuma. Kerahat vakti çıkınca işrak vaktinde İstihare namazını kıl sonra yat hemen görürsün bi iznillah.

+1 oy
(3,480 puan) tarafından

Yattım ama zor uyandım ve olumsuz olmuştu gerçektende olmadı eşimin işiyle ilgiliydi ama benim aynı gün tuttu sonra birdaha yattım 6 gün hiç bisey görmedim 

(3,341 puan) tarafından

Nasil yaptin bana anlatir misin ben 2 rekat namaz kildim sonra istihare duasini okudum dua vs etmeden sag tarafa yuzum kibleye dogru yattim bamazdan sonra tesbih vs cekiliyor mu normal namaz gibi

(3,480 puan) tarafından

Tesbih felan yok namazı kılıp istihare duasını okuyup içinden geçeni söyleyip hiç konuşmadan kıbleye dönük uyuyorsun ben sabah namazından sonra yapmıştım 

(3,341 puan) tarafından

Tesekkur ederim bugun tekrar deneyecegim

tarafından

Yatarken salavat çekersen hatırlama oranı yükseliyor.

+1 oy
(961 puan) tarafından

Canım zaten bildiğim kadarıyla istihareye yatınca illa Rüya görmene gerek yok sabah kalkınca kendini enerjik iyi  hissediyorsan iyiye işaret diye biliyorum

(3,341 puan) tarafından

Tesekkur ederim canim sagol

0 oy
(272 puan) tarafından

Eşim için yatmistim annemde benim için yatmışti

(3,341 puan) tarafından

Nasil yaptin peki gorfun mu ruya

(272 puan) tarafından

Namaz kılıp uyumustum netten bak yazar canım neye niyet ettinse ona göre rüya görürsun

0 oy
(2,490 puan) tarafından

Yıllar önce yatmıştım renk gördüm 2 tane mor ve yesil ben mor yoldsn gittim istedigim seyde olmadi zaten

(3,341 puan) tarafından

Hayirlisi olsun canim nasil yaptin bana anlatir misin birseyi yanlis yapiyorum ama bilmiyorum

(2,490 puan) tarafından

Ya uzun yillar oldu bi kitapta yazıyordu namaz kil direk yatağa gir yüzün kıbleye dogru olsun

0 oy
(2,495 puan) tarafından

İş yerinde bir arkadaş vardı sözlüsü yatmıs idi hayırsız görüp ayrıldılardı şimdi 2 tane çocukları var birde benım görümcem bır ara para karşılığı yatıyordu şimdi napıo bılmıyorum yeşil ve kırmızı görüyordu mesela yeşillik ot çimen ağaç öyle olunca hayırlı vs dıodu

(3,341 puan) tarafından

Tesekkur ederim canim

0 oy
tarafından

İstihareye başkasını yatırmayın kendiniz görene kadar yatın. Görmüyor ve hatırlamıyor isen 1000 istiğfar çekeceksin. Rüya full hd görmek için hacamat yaptır ramazandan sonra.

Bana biri istihareye yat diyince acayip geriliyorum diyemiyorum da kırılmasın diye yatamam tamam diyorum fakat acayip bir sıklet veriyor. 

(3,341 puan) tarafından

O kadar haklisin kii

İlgili sorular

+1 oy
6 cevap 349 göst.
14 Nisan 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 132 göst.
24 Mart 2024 Aile & Aşk kategorisinde Dilabb (21 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 164 göst.
22 Mart 2024 Diğer kategorisinde Derince (71 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 235 göst.
20 Mart 2024 Diğer kategorisinde Babygirl babyboy (1,337 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,473,070 soru

24,119,809 cevap

333,415 kullanıcı

...