+3 oy
448 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (1,122 puan) tarafından

Şimdiye kadar bulamaç yapıyordum ( çok bilmişler konuşmasın bizde biliyoruz sizin bildiğinizi) artık normale dönmek istiyorum pankek denedim yemedi. Bana tavsiye verebilir misiniz 

26 Cevaplar

0 oy
(3,248 puan) tarafından

Kızım beyaz peynirli, domatesli tosta bayılır. Ama normal ekmek yemediği için ona tost ekmeğine yapıyorum bayılıyor. Krep yapabilirsin, lan ne falan sürüp sevebilir

-Reklam-
0 oy
(1,412 puan) tarafından

Patatesi küp küp kesip buharda pişiriyorum soğan da doğruyorum tereyaglı yapıyorum genelde üstünede yumurta.

Ispanaklı börek

Sucuk

Tahin pekmez

Susamlı yumurta

Tarhanalı yumurta

Bunları da yemezse o gün kaju badem fıstık veririm süt içiririm

Pide çok seviyor pide alıyorum falan.

İştahı olmadığı dönemlerde de ev keki yapıyoruz birlikte onu çok seviyor üzümlü kakolu hindistan cevizi yağlı .

0 oy
(375 puan) tarafından

Biz kahvaltı yapıyorken kendimize ne yapıyorsam o da ondan yiyordu. Kızartma, kuymak, menemen vs. Ama ramazanda tek ona hazırladığım için mısır unlu yumurta, kapya biberli yumurta yapıyordum yumurtayı bu şekilde çok sevdiği için genelde bu tarz yaptım. Yanına 2 3 dilim peynir 2 tane zeytin bir parça börek koyuyorum. Yumuşak şeylerden devam ederek yavaş yavaş geçiş yapabilirsiniz

0 oy
(5,698 puan) tarafından

image

Benim kızım 4 yaşında 1 yaşından beri domates salata zeytin peynir kaşar yumurta tost patates kızartması pankek hamur kızartması menemen krep yumurtalı ekmek mesela bunlardan herhangi birini yapıyorm yan ürün olarak . Mutlaka her kahvaltıda domates salata zeytin peynir ceviz yer . ( resimi örnek olsın diye attım )her kahvaltısında mutlaka ıhlamurda içer 

(1,122 puan) tarafından

Sağol.. 

0 oy
(2,631 puan) tarafından

Kalem börek peynirli

Tereyağli peynirli yumurta

Kıymali yumurta

Menemen

Çeri veya şeker domates

İçim süzme beyaz peynir

Yeşil zeytin siyah zeytin ( sevdiğini bulana kadar denedik)

Tahin helva

Tahin pekmez karışımı

Kuru kayısı

Ceviz

Salatalık

Yağda domates biber kavurması

Tam buğday ekmek kaşarlı tost

Fikir olsun diye yazdım canım yavaş yavaş deneyebilirsin. Benim kardeşim ve yeğenim de bisküvi süt karışımı yerdi öyle büyüdüler. Şimdi çok yemek seçiyorlar. Sen yemek yemeye alıştırmaya calis..gerekirse biraz aç kalsin o şekilde yiyecek illa ki

(1,122 puan) tarafından

Sağol... 

0 oy
(1,870 puan) tarafından

Bir beslenme terapistine götürün. Muhtemelen yeme bozukluğu olacak büyüdüğünde

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 106 göst.
6 Temmuz 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Eylulyy2 (204 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 366 göst.
19 Aralık 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde Zoze49maho67 (1,234 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 48 göst.
22 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde Sevda01 (1,687 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 138 göst.
4 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Happymommy (2,143 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,017 soru

24,052,283 cevap

329,721 kullanıcı

...