Kızımın 27 aylik.boyu 88 kilosu 12 sizce iyi mi hemşireye dedim nasıl iyi mi dedi ki senin gibi olacak 165 boyumdayim .
Senin gibi olacaksa boyun gayet iyi standart boydasin.
İnşallah kısa kalmaz baba tarafı hepsi 150
Yok olmaz cnm
Saçma bence abim de ben de küçükken normalin altındaydık ama boyum kısa değil abimin de standart yani.Ayrıca benim oğlumun boyu da en son 88 cm kilosu 12.5 du hemşire normal dedi.
Oğlunuz kac aylikti kontrole goturdunuzde
Bir ay önce falandı şuan da 89 cm falandır boyu anca,kilosu da 12,7 az önce tarttım.Bir hafta sonra falan tam 27 aylık olacak.
Aynılar canim.spora kucuk yastan goturecem
İyi yaparsın canım sporun faydası çok olur.
Benim oğlumda 27 aylık . Kilosu boyu senin kızından fazla ama genetik etkiliyor benşm ailem eşimin ailesi çok uzunlar . Birde erkek çocuğu tabi. Kızım olsaydı ve bana çekseydi bende halalarıma çekmişim maalesef minyonum annem manken gibi kadın ben minnoş 😂
Benim kız sut yogurt bisey yemez
Benim oğlumda yemiyor inan …
Hem boyu hem kilosu ortalama. Ama suanki gelişimi gelecek durumunu belirlemez. Uzun boylu veya zayıf olmasıni gelecekte duzenli beslenmesi spor yapması gibi faktörler belirleyecek
Bisey yemiyor sut yogurt et hiç yemez .ortalama olsunda kısa olmasın istiyorum.sporu da yazın yüzmeye goturecem.
Şuan değil zaten gelecekte yapmasi etkiler. Yine de beslenmesine dikkat edin çok önemli gidalarin bir çoğunu hiç almiyor
Ewt canim
Benim kızımda 2 yaş aşısında 87 cm 14.700 dü. Şuan tam 26 aylık 15 kilo boyunu bilmiyorum ama ben kısayım 1.57 bence benim kadar bişey olur. Boyu uzun gelmiyo yani bana
,kızımı spora göndereceğim yazın yuzme ile başlasın
Ve yüzme de boy uzatıyor yiyenimde gördüm şok oldum
Benim kızımda 20 aylık boyu 85 kilosu 11
Hastalandı cnm
1,453,910 soru
23,863,545 cevap
320,508 kullanıcı