0 oy
58 göst.
Diğer kategorisinde (4,140 puan) tarafından

Kızlar 4 haftalık hamileyim batma hissi oluyor normal mi kasıklarımda. Sabaha kadar bakma hissinden yatamadım inledim sürekli. Bu ikinci hamileliğin ilkinde böyle olmamıştı

4 Cevaplar

+1 oy
(1,776 puan) tarafından

inletecek kadar büyük ağrı batma normal değil bence. eğer nazlanıp abartmıyorsan bir doktora git bence. gebeliğin başında karın kasık ağrıları normal ama uyutmayacak denlisi de normal değildir

(4,140 puan) tarafından

Nazlı değilimdir ağrı eşiğim yüksektir. Ama huzursuzdum yani uykuya darlamıyodum zonklamasından

(1,776 puan) tarafından

öyleyse bi doktora git bence

-Reklam-
0 oy
(258 puan) tarafından

İlki sezeryanla mı normal mi

(4,140 puan) tarafından

Sezaryen oldu ilk doğumum

(258 puan) tarafından

Benimde ilki sezeryan o haftalarda batma ağrı olmuştu dikiş acısı olabilir dedi doktor çok küçük ama dedim ne alaka diye sormuştum bir anda gerildi o bölge hormanlar zaten malum ondan olabilir bence doktora yine danışın sezeryanla alakalı mı sorun ama bana öyle demişti 

0 oy
tarafından

Benimde olmuştu ilk 7  hafta sonra kendiliğinden geçti batma zamanlarında yüzüstü yatıyodum rahatlıyordum biraz olsun

0 oy
(4,764 puan) tarafından

Benim ikinci gebelikte de bu haftalarda günlerce adet ağrısı gibi ağrı çektim. Ama uyutmayacak kadar değildi tabi. İlkinde hiç öyle bişey olmamıştı mesela.

Ağrı eşiğinin düşüklüğünden değilse bi dr a git.

İlgili sorular

+1 oy
4 cevap 62 göst.
0 oy
2 cevap 124 göst.
0 oy
0 cevap 45 göst.
0 oy
1 cevap 100 göst.
23 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde anneadayi_96 (980 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,454,827 soru