Kizlar selam bebeğim 8.5 aylik ilk disi çıkıyor uyumuyor uyuması en fazla 15 20 dk gerçekten uykusuzluktan gözlerim sızlıyor nasıl daha hafif atlatabiliriz bu sureci siz neler yaptiniz
Tetagil ile sancısını azaltabilirsin eline yeşil soğan ver doğal agrı kesici kemirirken dişlerinide kaşır
Şuan yesil sogan yok evde yaaa
Eşine söyle akşam gelirken getirsin
Köydeyiz canım her zaman ilceye gidemiyoruz teşekkür ederim yorumun icin
Ben tetagil ve calpolle atlattım o dönemleri .
Karanfil ve zeytinyağı kürü yapanda var .
Bunları doktor mu yazması lazım yoksa eczaneden alinabiliyirmu
Tetagil özel alınıyor eczaneden alınabilir veya internetten getirttirilebilir. Calpol işte bildiğimiz calpol mor olan sağlık ocağı yazarsa daha iyi olur tabi maddi açıdan .
Tesekkur ederim çok saol ❤️
Rica ederim ❤️
Aynısını 2 gece önce yaşadım. Doktor da ağrı kesici verebilirsin dedi. Gündüz de küp şekeri diş etlerine hafif masaj yaparak dişin çıkmasına yardımcı olabilirsin dedi. Deneyin isterseniz.
Ayy teşekkür ederim ❤️
Çok çaresiz kaldıysam ayına uygun miktarda parol verdim daha rahat uyudu. Doktor tavsiye etmişti rahat uyuması için verebilirsin, uyuması da çok önemli diye.
İftardan sonra banyo yaptırdım rahatlasin diye bugün goturecem doktora inşallah bir yanda grip olmuş bir yandan oksuruyor bir yandan da diş çıkarıyor yavrum olmadı parola veririm tek rahat uyusun
Çok saol❤️
Allah şifa versin inşallah canım. Rica ederim
1,474,173 soru
24,135,732 cevap
334,282 kullanıcı