+3 oy
175 göst.
Diğer kategorisinde (1,612 puan) tarafından

Robot süpürgelerden memnun musunuz beğendiğiniz marka var mı 36 haftalık hamileyim ev süpürmek çok zor geliyor supuremiyorum hamileliğimin sonları ama ikinci kolay geçsin istiyorum halılara eşyalara takiliyo diyenler var kullanışlı mi 

8 Cevaplar

+2 oy
(4,210 puan) tarafından

4 yıldır viomi v2 kullanıyorum çok memnunum bütün eşyalarımı ona göre aldım koltukların falan yuksek altını temizliyor dolapların altına giriyor halılara falan takılmıyor da kilim paspas varsa onlara takılır. Yemek masasının altında belki sorun olabilir sandalyelerin arasından geçemezse ama benimkinde olmuyor. İyi ki almışım dediğim aletlerden biri

(260 puan) tarafından

Trendyolda tükenmiş hepsi buradada kaldırılmis yazıyor .  Bı ara bende düşündüm ama sürekli arıza veren ürün değilse bı inceleyim şans işi biraz da tabi 

(4,210 puan) tarafından

4 yıl oldu ben alalım başka modeller çıkmıştır. Ben herkese tavsiye ediyorum çevremdeki herkesdw de var memnun olmayan görmedim 

(1,612 puan) tarafından

Cnm süpürsünde bir zahmet sandalyeleri kaldırırız 🤣

(260 puan) tarafından

Viomi V3 indirimw düşmüş 8 binden 6 bin civarı bakmak isterseniz 

-Reklam-
+1 oy
(23,510 puan) tarafından

Roborock var bende iyi çok çok ince örtüler varsa ona takılıyor bir de yan fırçası orjinal olmadığında takılıyor onun dışında memnunum 

+1 oy
(3,454 puan) tarafından

Koltukların yatakların yüksekse çok rahat ve kullanışlı. İlk hamilelikte düşük riskim vardı sürekli onu açıyodum. Şimdi çocuklar rahat bırakmıyor süpürürken ama günlük süpürme için kesinlikle kurtarıcı. Xiaomi benimki 5 sene önce pandemide almıştık.

+1 oy
tarafından

Philips benimki cok memnunum. Engel varsa etrafından dolanıyo silme sinden süpürme sinden gayet memnunum

+1 oy
(1,514 puan) tarafından

Roborock var bende 2 ay falan oluyor alalı çok memnunum 5 aylık hamileyim, iyiki almışım diyorum.

(1,612 puan) tarafından

Hangi serisi 

(1,514 puan) tarafından

Roborock Q7 max, xiomi alicaktim bunun çekim gücü daha iyi olduğu için roborock. Daha iyileride var bu markanın bütçen hangisine yeterse 

+1 oy
(9,082 puan) tarafından

hamilelikte supurursun zaten de bebekle zor supurmek :) vakit kalmio ek gidada dokulio falan onemli olan benek digunca lazim oluo hamilelikte birsey yokki niye supuremeyesin .  xiaomi mop 2 pro kullaniyorum gayet guzel

(1,612 puan) tarafından

Eğil kalk zor oluyor göbekten dolayı eğilince bebişim önüme oturuyor bir de bel ağrıları sırt ağrıları çok çabuk yoruluyorum olmuyor ya yüküm olmasa bebek uyurken dinlenip yapabilmek daha kolay olur bence ya

(9,082 puan) tarafından

ilk hamileligin mi😂 bebek olunca  gorursun bin tane hamilelik yasarim ama bir adet cocuga bakamam . milyon kez dogururum bir cocuga bakmak istemem. boyle bir fark var 

(1,612 puan) tarafından

Kayınvalideyle yaşayınca yapmk zorunda oluyosunccnmm kendi evim kaldı 

0 oy
(7,777 puan) tarafından

Çok memnunum iyiki almışım iyiki. Bak bugün evi topladım hasteneye giderken çalıştırdım geldim iftar yaptık yine çalıştırdım yemek yediğimiz yeri süpürüyor. 

3 çocukluyum evim hiç tozlanmaz. İstediğim zaman açıyorum bazen günde 2 defa sabah akşam.

Benimki arçelik

(1,612 puan) tarafından

Halıya eşyalara takılma oluyor mu benim halılarım sacakli

(7,777 puan) tarafından

Saçaklıysa takılabilir. Ama eşyalara takılmaz. 

0 oy
(4,362 puan) tarafından

Xiaomi s20 plus kullanıyorum eşim sevgililer günü'nde almıştı o günden bugüne çok memnunum. Elim ayağım oldu resmen 

(1,612 puan) tarafından

Xiaomi patlıyor diyorlardı onyargim olusmustu o yüzden iyiyse düşünebilirim

(4,362 puan) tarafından

Elektronik şans işi ben şuanlık memnunum yorumları da iyi. 

Bu hem vakumlama ile mop yapıyor hem tekerlekleri var engellerden anlayabiliyor ve çekim gücü çok yüksek diğer modellerine göre. Kız kardeşim bayağı araştırıp en son bunu almıştı ikimiz de memnunuz

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 454 göst.
1 Mayıs 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde demirlerinburcu (61 puan) tarafından soruldu
+1 oy
11 cevap 466 göst.
1 Aralık 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde Hasret Baykal (105 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 204 göst.
0 oy
2 cevap 138 göst.

Kategoriler

1,470,092 soru

24,081,815 cevap

331,241 kullanıcı

...