Ayy şükür enerjik uyandım Allah İn izniyle bugün bişeler olacak sanki çocuğu okula gönderip bayram temizliğine girişeyim 🤲🤲
Günaydın canım bende cocukları yolladım evim toplu bi süpürge istiyor oğluma kahvaltı verip bayram alışverişine gidicem
Kolay gelsin sana ben bayram alışverişine sanırım perşembe günü çıkarım şu temizliğini bir bitireyim de hayırlısıyla
Kolay gelsinnnnn
Sağol canım
Ay telaş aynı çocuğu okula gönderdim mutfak dolaplarını sildim beyaz eşyaları sildim miniğimle bayram temizliği bitti günlük temizlik kaldı hepimize kolay gelsin
Ramazana öncesi dolap içlerini yapmıştım ramazandan sonra yapacam yine şimdi eşya altları camlar perdeler kanepe halılar olarak gidiyorum
Günaydın cnm iki gündür baş ağrım var neden bilmem temizliğimi bitirdim kuranimi bitirdim şükür hafif bir yemek yapacam akşama bir makina çekeyim bebeleri biraz parka götüreyim
Çok geçmiş olsun canım yemeğim var benim bugüne yeter birazdan mukabeleye gidecem gelince gene kaldığım yerden devam
Allah kabul etsin cnm ❤️
Ay masaAllah ne guzel erkenden uyaniyosunuz ben bu ara iyice saldim uyuyorum daha yeni kendime geldim
Kızım 7.15 de kalktı bugün baya erkenci o erken uyanınca mecbur kalkıyorum ben de 😊
1,467,337 soru
24,043,178 cevap
329,245 kullanıcı