Kızlar 40+4 haftalığım dün peçeteye kanlı akıntı gelmişti bunun nişan olduğunu anladım biraz kasıklarımda belimde ağrı vardı gece sancı gelmesini bekledim gelen giden olmadı bu sabah bi baktım daha fazla akıntı kanlı iğrenç bişey geldi yapışkan sümüksü ve büyüktü halâ sancı yok ne zaman doğurcam ben :((
Ben nisan geldikten 3 gun sonra dogum yapmistim canim
Belim ağrımaya başladı şuan sanki gaz sıkıştırıyomuş gibi hissediyorum sancımıdır bu
Evet sanci canim yavastan basliyor. Egzersiz yap bol
Nişan geldikten sonra bir haftayı da bulabilir doğum diye biliyorum ama sancı olmadan açılma başlamış da olabilir bir doktora görün istersen geciktirme canım
Rıca ederim canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🤲
Amin inşallah şimdi suyum geldi hemen gitmemmi lazım yoksa bekliyimmi
Hemen git ben hemen gittiğim halde bebeğimin suyu azalmıştı
Yani banyo yapma imkanın varsa ve yanında da birisi varsa yıkan ve hastaneye git bekleme bence daha
Eşimi aradım geliyor hemen duşa girip gidiyorum❤️
Parça parça gelebilir evet. Ben 36 saat sonra doğum yapmıştım.
Belim ağrımaya başladı :(
Doğum sancısı olabilir. Sıklığını kontrol et kağıda yaz, 10-15 dakikada bir olunca gidin hastaneye.
Suyum geldi galibaa
Ay haydi bakalım, sağlıkla kolaylıkla gelsin canım benim. Güzel haberlerini bekliyoruz
Yatışım yapıldı bi nefeste kurtulurum İnşallah ❤️
37+5 te nişanım gelmişti 41 de artık doktor baktı olmadı doğumu başlattı
Sadece nişan gelmesiyle doğum başlamayabilir diyordu ihmal etme doktora görün Rabbim yardımcın olsun
Tamam canım hafif bel ağrım var ama bugün bi gideyim olmazsa
Ben Nisan geldiği gibi hastaneye gittim ara sıra sancı geliyordu 1 cm açılma vardı iki gün hastaneden kaldım suni sancı verdiler sonra doğurdum belim çok ağrıyor du
Suyum geldi şimdi canım panik yaptım
Banyo yap hastaneye git Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin
Amin allah razı olsun❤️ hemen giriyorum banyoya eşimi aradım şimdi geliyor
TM cnm ağrısız doğum olsun
1,450,486 soru
23,818,034 cevap
318,156 kullanıcı