+3 oy
296 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (15 puan) tarafından

Ya kızlar nasıl gidicek bu kilolar aşırı kilo aldım 4 aya önümde kardeşimin düğünü var benim her yer bıngıl bıngıl yok mu elinde mucizeye yakın tarif liste uygulama ne olursa valla duacınız olurum

14 Cevaplar

+3 oy
(2,334 puan) tarafından

(O kilolar hiç bir zaman verimedi) 😁 canım yemek yemeyerek veriliyor başka çaresi yok 🤣

(15 puan) tarafından

Kız valla çok yemiyorum bile eşim bile bazen kızıyor çocuk emziriyorsun bir şeyler ye diye ama bu ramazan'da off felaket aldım 

(2,334 puan) tarafından

Çok yemiyorsundur ama sağlıksız besleniyorsundur 😁

(15 puan) tarafından

Ah bu Türk yemekleri yokmu onların güzelliği bizi mahvediyor 😂

-Reklam-
+2 oy
(4,751 puan) tarafından

Yemeyerek canım gece yatağa ciddi anlamda aç gireceksin ki zayiflayasin bide bol bol hareket yürüyüş 

(15 puan) tarafından

Ay emzirmesem yapacam onu da emzirince çok acıkıyorum ama hareket tok bende bak o konuda haklısın

+2 oy
(156 puan) tarafından

1.si ve en önemlisi Bundan başka mucizevi tarif yok😁gırtlagı iyi tutacaksın ordan karbonhidrat birakmiycsksin bak nasıl da gidiyor kilolar 

(15 puan) tarafından

Kız bu gırtlak başa bela valla tutulmuyor yok mu şöyle iştah kesen kapatan birşeyler😂😂

+2 oy
(1,681 puan) tarafından

Babaannemin bi lafı var boğazına hoşt diyeceksin dıye yanı yemeyince öyle güzel kılo gıdıyor ki tavsıye ederim  

(15 puan) tarafından

Büyükler ne derse doğru der valla hoşt beşt birşeyler yapıcaz artık😂

(1,681 puan) tarafından

Hadi bakalım hedef kaç

(15 puan) tarafından

Valla 89 kiloyum 70e düşsem alıp öpüp başıma koyucam sadece nasıl yapıcam onu bilmiyorum bayramdan sonrayı bekliycem heralde

(1,681 puan) tarafından

Hımm azcık fazlalık var azim herşeyin üstesinden gelir 

+2 oy
(270 puan) tarafından

Bence bogazı tutmak ac kalmak derken. Doğru şeyleri yemek lazım. Dıyet listeme bakardım 3 ogun ogle ve akşam sebze yemeği corba pilav gunde 5 6 dilim kepekli ekmek yiyemiyordum bile yani. Ama şimdi kendimi kısıtlıyorum içim geçince önüme geleni yiyorum bol kalorili  sonra kılom gitmiyor oluyor.. Herseyden ölçülü yenirse gayet güzel gider kilolar. Hıc birsey yememek değil ölçü önemli. Yeri gelir tatlı da yenir pilav da makarnada. Yedimde 2 ayda 10 kılo verdm, sporsuz cok çaba sarfrtmeden ama listenin dışına çıkmadım. Dengeyi kurmak önemli. Ramazandan sonra tkrr başlayacağım bende dikkat etmedim aldim☺️

(19 puan) tarafından

ya bir sey sorucam Bende diyetteyim aksam 3 4 kasik pilav 2 parca tavuk  sonrada bi cikolata yedim m tek ögünüm ama en son dün aksam iftarda yemistim   fazla kacirmamisim degil mi günde sadece tek ögün yiyrum

(270 puan) tarafından

Tek öğün olarak çok değil ama 1 cıkolata da az kalori değil. Ciddi kılo vermek istiyorsanız yememeniz lazm. Öğünlerde bol salata ve yoğurtta tüketin mutlaka bol protein almaniz fayda sağlar 

+2 oy
(590 puan) tarafından

Alkali su kilo verdiriyor suya limon karbonat ekleyip yapılıyor tam ülçülerini hatırlamıyorum nette yazar belki

+2 oy
(5,385 puan) tarafından

En iyisi diyetisyen ben 3 ayda 7,5 kilo verdim ki bn oyle tastamanda yapmadim ama cok kilolu degildim zaten. 64,5tan 57ye dustum. Kafana gore yapacagin herseyde kilo vermen zorlasir.

(5,385 puan) tarafından

Bende ilk cok gidiyo ama son ay durdu mesela benim. 57 56 falan istiyodum biraktim. Direnc kilom 57ydi zaten. Suan 58im ama kasmiyorum zaten 1 2 kilo inip cikmasi beni cok kastirmiyo 😃

(13,432 puan) tarafından

Duraklama oluyo tabi. Bende biraz 59dq kaldım mesela hiç inmiyordu. Dün gün içinde tam 58i gördüm. Bu sabah 58.60 uyandım. Spor yapmam lazım. Ben spor yapmadan gitmiyor. Çünkü yeme biçimim zaten hep aynı az yiyorum ekmek hiç yemem mesela. Bünye zaten ona alışık olduğu gitmiyor 🫠 boyun var mı barı 

(5,385 puan) tarafından

Benimde oyle sporsuz gitmiyo ordan sonra da spora vakit yok 🤣 160 boyum. Boyumda yok 😃

(13,432 puan) tarafından

Bende öyle 1.57 yim. Sabah ve akşam spor yapmaya çalışıyorum en azından 15 dakka. İnşallah bi 55i görecem ümitliyim 🤣

(5,385 puan) tarafından

Ay insallah 😃

+2 oy
(321 puan) tarafından

Evde  müzik açıp spor yapabilirisn  hareket edebilirsin yürüyüş ve yemek fazla yemiceksin ama sütün kesilmicek şekilde yiyebilirsin ben de şuan 75 kiloyum çocuk emzirdigim için kafama takmıyorum ben kilo zor alıyorum ama hemen veriyorum sütten kesince hemen veririm diye ama daha çok var  kiloları vermeme ondna doalyı homidi gırtlak ama biseyde yiyemiyorum tek oldugumda

+2 oy
(5,668 puan) tarafından

Sağlıklı beslenme şekliyle verebilirsin başka türlü zor kan değerlerine baktır troid hormonlarına herşey yolundayda kilo verirsin

+1 oy
(6,745 puan) tarafından

Hiç yerinde durma evin içinde git gel sürekli bak tık gibi olacan

0 oy
(1,436 puan) tarafından

3 beyazdan uzak durarak tabiki, bol su bol hareket netten detoxs suyu alabilirisin ama emziriyomussun

0 oy
(720 puan) tarafından

Eğer emzirmiyorsan akşam yemeği yerine ton Balıklı salata ye çok etkili oluyor diğer öğünlerde de ekmeği bırak 

0 oy
(1,419 puan) tarafından

Emzirirken verdim benn kilo. Gece deļi gibi acikiyordum ama yok o mutfaga asla gitmiyordum. Sonuc 50 kiloma  geri dondum 😁

0 oy
(1,992 puan) tarafından

Valla canım yeme düzenini değiştireceksin kimsenin elinde sihirli değnek yok. Ben gece atıştırmalıklarını keserek bile 2-3 kilo vermiştim hamile kalmadan önce. Ramazan bitti bitecek az kaldı zaten. Akşam 6-7 den sonra bir şey yeme ekmeği makarna pilavı azalt hatta hiç yeme günlük yarım saat yürüyüş yap. Yürüyüş yapamıyorsan evde düzenli hergün spor yap verilir illa ki. 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 98 göst.
25 Eylül 2024 Aile & Aşk kategorisinde Ben geldm (2,177 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 147 göst.
17 Ocak 2025 Aile & Aşk kategorisinde Mehtap33 (32 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 371 göst.
+1 oy
5 cevap 132 göst.

Kategoriler

1,456,522 soru

23,898,243 cevap

322,214 kullanıcı

...