+2 oy
163 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (1,302 puan) tarafından

Kızlar 2. Oğluma hamileyim ve 1.oğlumun İsmini ben koydum Eymen Âli

2. Sen koy demişim. Eşim Asaf ismini veya Umut Asaf koymak istiyor.

Asaf anlamlı mı? Netten bakınca vezir anlamı 1. Sırada.

Karakter yapısı ve anlamı hakkında ne düşünüyorsunuz?

33 haftalık hamileyim karnımdakine de fitre verdim ama öyle olmuyormuş, onun adına sadaka olarak geçer mi?

10 Cevaplar

+1 oy
(658 puan) tarafından

Benim oglumun adıda asaf kimlikte sade ezan kulagına okunurken ali asaf koyduk biraz yaramaz oluyorlar hep öyle duydum buda öyle🫣

(1,302 puan) tarafından

Evet herkes öyle diyor yaa aşırı yaramazlar 

(658 puan) tarafından

Ama bi tatlı kız bugun hastaneye gittik karıştırmadık yer kalmadı

-Reklam-
+1 oy
(4,754 puan) tarafından

Bı tanidigimin çocuğunun adı aşırı yaramaz ya aşırı 

(1,302 puan) tarafından

Ayy aşırı korktum hiç istemiyorum zaten Eymenle 10 yıl yaşlandım:)

+1 oy
(11,081 puan) tarafından

Lütfen Asaf koyma o kdr çok konuldu konuluyor ki ilerde her sınıfta 5.6 tane Asaf olacak. Tabi senin kararın ama bence başka isim bak Asaf ismini bende çok seviyorum ama çok fazla konuluyor 

(1,302 puan) tarafından

Yaaa uff keşke isim konusun eşimi hiç vermesydim o kdr garip isimler buluyordu ki,,

Can koyalım dedi istemedim şimdi umut Asaf diye tutturdu

En iyisi oğlumu ikna edeyim, yiğit Ali koyalım diyor oğlum onun ismi daha mantıklı

Çok duyuyorum Asafı

(11,081 puan) tarafından

Çok var canım çok fazla konuluyor eymende aynı şekil çok fazla var 

Bare Asaf olmasın. 

+1 oy
(4,437 puan) tarafından

Benim minik adamım da Ömer Asaf vezir anlamını taşıyor gibi çünkü lider bir ruha sahip daha şimdiden akıllı ve zeki bi çocuk maşallah ama diğer arkadaşların da dediği gibi çok hareketli yerinde hiç durmaz bu yönden duyduğum asafların genelde yaramaz olduğu 🙈😄

(1,302 puan) tarafından

Ufff benim oğlum Eymen ben artık illallah ettim yaramaz harektil maşallah zeki de

Ama daha sakin ruhlu birşey istiyorum:)

En iyisi isim konusunda eşime birkez daha konuyu açayım 

+1 oy
(3,780 puan) tarafından

Tanıdığım 2 tane Asaf var biri Ömer Asaf garip bir cocuk hiç yaramaz falan değil ama başarılı da değil  biri emir Asaf o çok çok zeki bir cocuk maşallah bi kolejde tam burslu okuyor. 

Dogmadigi için fitre sayilmaz ama sadakası sayılır biz de vermiştir Allah kabul etsin 

(1,302 puan) tarafından

Evet okudum netten, verilmiyormuş..

Sadakası olsun inşallah 

Yaa eşim isim konusunda çok beceriksiz ya hiç düzgün isim bulmaz,,, neyse içime sinmiyor ben daha sakin bir isim istiyrum;)

(3,780 puan) tarafından

Benim oğlumun adı Selim cok arastirarak sectik. hiç yaramaz selim görmedim daha 9 aylik ama maşallah gerçekten çok akıllı bir cocuk kendi evladım diye söylemiyorum 😁 karakter olarak da genelde sağlam güçlü karakterli oluyorlarmis daha orasını göremedik tabi 

(1,302 puan) tarafından

Aaa çok mantıklı, benim selim diye okul arkadaşım vardı yani hiç mi sesi çıkmazdı,,,, ve okudu atandı müdür oldu, çok başarılı bir gençti,,, dur iyi aklıma geldi eşime bin çıtlatalım, inşallah sizin evladınız da öyle olur rabbim korusun onları 

(3,780 puan) tarafından

Amiin Allah razı olsun inşallah siz de gönlünüze göre bir isim bulabilirsiniz hayırlı evlat olsun inşallah 

+1 oy
(2,089 puan) tarafından

Oğlumun adı Eymen Asaf. Akıllı maşallah ama çookk hareketli. Oğlumu hamileyken nst de sıra bekliyordum bi çocuk ordan oraya koşuyor annanesi peşinden zor yetişiyor o derece ve adıda asafmış. Gel gör ki bende eymen Asaf koydum çok hareketli maşşallah:)  sağlıkları yerinde olsun inşallah canım🌸

(1,302 puan) tarafından

Eymenler zaten başlı başına hareketli zeki

Daha sakin bir ismi ihtiyacım var:) 

Keşke eşime bu isim konusunda hak vermeseydil:)

(2,089 puan) tarafından

😅😅sağlıcakla dünyaya gelsin inşallah 💐

+1 oy
(1,621 puan) tarafından

Be im oğlumun ismini ömer Asaf ama çok zeki konuşkan baya hareketli şimarik

(1,302 puan) tarafından

Ayyy benim oğlum Eymen oda çok aşırı hareketli ve zeki,, daha sakin bir isim istiyorum ama işte eşim tututrmuş, başka isim bulsa keşke 

+1 oy
(709 puan) tarafından

Anlam olarak güzel olabilir hiç bakmamıştım. Ama çok koydular bir kaç senedir. Tanıdıklarımi sayıyorum. 

Ali Asaf ,Ömer Asaf ,Veysel Asaf ,emir Asaf, Muhammed Asaf, Sadece Asaf . Birde Asel böyle bilmem neler Aseller. 

(1,302 puan) tarafından

Yaa sen koymazdım ama işte uyk doğumda eşime söz vermişim o tutturdu. Ne bileyim ilk anlamı da vezirmiş... 

Nasıl vazğeçirsem acaba?

0 oy
(775 puan) tarafından

Yorumları okudumda demek ki Asaf lar böyle yaramaz,bizimkide Enes Asaf ,Allahimmmm Allah'ım bunasil bı çocuk diyoruz ,hiç ama hiç oturma yok çocukta ,Amma rabbim basimdan eksik etmesin ,hiç durmuyolar yerilerinde yaramazlıgin dibini yaşıyoruz sağolsun :))) 😂

(1,302 puan) tarafından

İşte Eymenler de öyle. Zaten 5 yaşında 20 yol yaşlandım daha sakin bir ismi ihtiyacım var;)

(3,780 puan) tarafından

Enesler de aşırı yaramaz oluyor sizinki multi olmuş 😅

(775 puan) tarafından

Zaten akıllısı beni bulmaz ki ,zirvede yaşıyoruz biz 😂😂😂 oturma yok tam gaz devam 

0 oy
(8,504 puan) tarafından

Asaf oy asaf o ne yaramaz bir komşu çocuğu öyle...

Anladın sen 😂😂

Eymenler de sakin akıllı söz dinleyen olur derler senin oğlun nasıl 

(8,504 puan) tarafından

Yorumları şimdi okudum eymenler de mi yaramazmis ya 😂😂

(1,302 puan) tarafından

Benim oğlum aşırı yaramazdı yoksa 5 buçuk yol araya koymazdım çozuk yapardım:)) hareketli bir çocuk sürekli oyun isteyen konuşmak isteyen biri çocuk, ama maşallahı var zeki birazda inatçılar

İlgili sorular

+3 oy
6 cevap 149 göst.
18 Nisan 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Sblrmzn02 (22 puan) tarafından soruldu
+2 oy
14 cevap 272 göst.
30 Nisan 2025 Diğer kategorisinde Nevacan (439 puan) tarafından soruldu
+2 oy
11 cevap 162 göst.
0 oy
3 cevap 88 göst.

Kategoriler

1,455,449 soru

23,883,360 cevap

321,435 kullanıcı

...