Eşim arkadaşıyla buluşmaya gideceğini söyledi anneni arasın gelsin seni alsıın dedi bende dedimki sen bırak beni arabayla herşeye her işi anneni çağır diyo herşeyede anneni çağır denmez dedim herkesin kendine göre işi var dedim verirsin taksi parası yada kendin götür dedim kavga büyüdü boşucam seni dedim sonra bu üstüme yürüdü saçımı çekti bende ona vurdum istemiyorum seni dedi sevmiyorum dedi boşucam dedim diye çıldırdı git bu evden dedi ben napcam ya iki tane çocuğum var küçük ailem destek ama kaynanam da sakın gitme evden çıkma diyo
Kucucuk biseyi neden buyuttunuz ki sen niye gemen bosucam diyosun biri sacini cekiyo biri kaldirip vuruyo kac yasindasiniz siz bu ara da
Çünkü haksız yere çok şey konuştu ben de sinirlenip söyledim
Bende onu anlamadım küçücük olayı büyüttü ablam senin yüzünden gelmiyor bu eve dedi halbuki yalan söylüyor ben geldi de kapıyı mı kapattım yüzüne
Benim anlamadigim bu tur seylerde evi terk eden niye kasin oluyo o gitsin sen niye duzenini bpzuyosun ki ayrica ikinizde suclusunuz biriniz atesken digetiniz su olmasi lazim ya sabir cekip baska odaya gitmeniz lazim ates olan sonunca su olan yanar boylelikle olay buyumez ve hemen bosanmayi akliniza getirmeniz cok kotu boyle evlilik olmaz bu sekilde kac esin nikahi dusuyo haberi bile olmuyo helalim sanip zinaya devam ediyo
Evet keşke demeseydim ama o kadar haksız ve nankörce konuştuki Bi an öfkeyle konuştum
Sizi boşama maksadıyla boşayacağım dediyse zaten nikah zedelendi. O mu dedi boşanacağım senden diye?
Ben dedim oda git bu evden dedi istemiyorum sevmiyorum yeter dedi
Çok çok çok tehlikeli ya… Eğer boşama maksadıyla söylediyse çok kötü oldu.
Ortada Bi konuda yok kaynanam gitme Bi yere diyo annemler gel istersen diyo çocuklar küçük büyük oğlum ağlıyor
Başın kapalıysa eve geldiğinde karşısına sanki yabancı erkeğe çıkar gibi çık, sorarsa bir yere mi gidiyorsun diye hayır de boşanmak maksadıyla bu evden git dediysen nikahımız düşmüş oluyor ondan korktuğum için giydim dersin korkar belki
Bu ne ya bundan dolayı evden git mi dedir sanki köpek kovalıyor hanımısın sen onun neyse Allahtan saçını çekmiş daha ileri gitmemiş gitme tabıkı evden kadın çıkmaz erkek çikar derler
Beni sevmeyen biriyle nasıl yaşıyım peki
Yedi yıldır seni seviyorum demedi sevmiyorum diye çok kolay söyledi
Oraları bılemem tabıkı sadece siz evden çıkmayın çocuklarla kendisi gitsin evden onu demek istedim sevgisizlik çok zor gerçekten içinizden ne gelıyorsa öyle yapın bu hayat sizin
Yıllar sonra öğrenmek daha acıydı çok kırıldım ve yeni doğum yaptım daha çok zor Bi doğum geçirdim kış olunca evden de çıkamadım toparlanmaya çalışıyodum zaten
Sevmeyen istemeyen o o gitsin sen nereye gitcen düzen bozucan Allah'ım yardımcın olsun inşallah sen hiç bir yere gitme o gitsin hemde çocuklar var asla gitme
Ben onu evde görmeye katlanamayıp annemin evine gitsem
Erkek olan kendi götürür ne demek annenı ara gelip alsın seni? Senin erkekliğin ne güne duruyor?
Bende buna sinirlendim işte tam da buna
Maddi manevi beni yedi altınlarıma kadar sıra aileme geldi
Annen seni niye alacak ben onu anlamdım. Eşin arkadaşıyla gidecekse gitsin annen seni niye alıp götürüyor.
Sıkıldım diye evde tek kalma diye oturmaya git diyo
1,476,294 soru
24,167,195 cevap
335,663 kullanıcı