+4 oy
483 göst.
Diğer kategorisinde (502 puan) tarafından

image

image

kendimede aynı tonlarda bi elbise aldım benim çok hoşuma gitti siz nasıl buldunuz hanımlar🥰

9 Cevaplar

+2 oy
(2,495 puan) tarafından

Ay çok güzel çok asil bnde bu tarz şeyler seviyorum ingiliz ailelerin çocukları giyer ya hep hosuma gider güle güle gıysın 

(502 puan) tarafından

Çook teşekkür ederiz canım:)  evet ya bende çok seviyorum bu tarz kıyafetleri kızımıda hep bu tarz giydiriyorum her gören sevmekten kendini alamıyor😅

(2,495 puan) tarafından

Bende almak istedım ama denk gelemedim hedıye yengesi aldı saolsun

-Reklam-
+2 oy
(4,120 puan) tarafından

Ayyy çok tatlı 😍

(502 puan) tarafından

Teşekkür ederiizz🥰

+2 oy
(1,510 puan) tarafından

Yaaa 4 erkek anası olarak nasıl içim gidiyor rabbim bi kız nasipetsin bana da ya çok güzel maşallah sağlıkla giysin hanfendi öp benim yerime ❤️🧿

(3,302 puan) tarafından

Abla ben 2 oğlandan sonra cesaretimi kaybettim 

Senin cesaretinden istiyorum bende

(1,510 puan) tarafından

İnşallah cnm benim sağol ❤️ sağlıkla kucağına alırsın inşallah seninde kızın var imiş rabbim birde erkek evlat nasıp etsin inşallah.

(1,510 puan) tarafından

Cesaret iyidir cnm benjm oğlanlar görsen bal küpü mini mini aşkım aşkım dolaşıyor lar peşimde annem meleğim prensesim nasıl tatlılar 

(3,302 puan) tarafından
+1

Allah sana bağışlasın abla.bende kızları çok seviyorum ama bu bünye bi oğlanı kaldırmaz.

Annemin teyzesi kız olacak diye 6 oğlan doğurmuş nasip işi

(1,510 puan) tarafından

4 ü gördük ya 6yi da görürüz belki 😁 şaka şaka rabbim anne baba olmayı hakkıyla yapacak her kuluna nasip etsin inşallah cnm ❤️ 

+2 oy
tarafından

Güzelmiş canım güle güle sağlıkla giysin prenses 🥰

(502 puan) tarafından

Çok teşekkür ederiz🥰

+1 oy
(5,612 puan) tarafından

Ayyy cik ciciiii ya keske bi de kizim olsaydi 😍😍

(502 puan) tarafından

Çok teşekkür ederiz canım Allahım sanada ay parçası gibi bi kız nasip etsin inşallah🥰

(5,612 puan) tarafından

Ay yok oyle deme yinede simdilik hic kendime güvenmiyorum dogururum bakamam Allah korusun 

0 oy
(1,316 puan) tarafından

Çok tatlı kimiler yetişkin kıyafetleri giydiriyo bn öyle sevmiyorum bunu çok beğendim 

(502 puan) tarafından

Teşekkür ederim canım:)evet bende çocukların çocuk gibi giyinmesinden yanayım🥰

0 oy
(1,653 puan) tarafından

Ya çok tatlı hergünü bayram tadında geçsin mutlu günlerinde giysin inşallah 

(502 puan) tarafından

Çook teşekkür ederim güzel dileğiniz için🥰

0 oy
tarafından

Şuan bi kızım olsun istiyor  gibiyim ❤️ .

Kim bilir ne tatlış dururyaaaa  😀😃 güle güle giysin , teyzosu da ham ham ham yesin onu balkupu yanaklarından ❤️

(502 puan) tarafından

Allahım sanada nasip etsin inşallah canım benim❤️bizde seni çok çok öptük hiç tanımadığımız teyzoşuu🥰🥰

0 oy
(921 puan) tarafından

Aman allahım ne güzel ya güle güle giysin nice bayramları olsun keşke bi kızım oösaydı🫢

(502 puan) tarafından

Çok teşekkür ederim güzel dileğin için canım benim rabbim sanada ay parçası gibi bi kız nasip etsin inşallah🥰

(921 puan) tarafından

Ah canım ya dilegin çok gğzel torun desek daha iyi benim yaş doldu oglan askere gidecek 🤗

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 321 göst.
10 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Busraaaaaaaaa (6,834 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 695 göst.
15 Nisan 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde Miss dilek (762 puan) tarafından soruldu
0 oy
23 cevap 697 göst.
13 Nisan 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde Tusemin Annesi (11,499 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 510 göst.
23 Temmuz 2020 Alışveriş-Hediye kategorisinde ❤Prensesannesi❤ (4,650 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,294 soru

24,167,195 cevap

335,663 kullanıcı

...