Ay çok güzel çok asil bnde bu tarz şeyler seviyorum ingiliz ailelerin çocukları giyer ya hep hosuma gider güle güle gıysın
Çook teşekkür ederiz canım:) evet ya bende çok seviyorum bu tarz kıyafetleri kızımıda hep bu tarz giydiriyorum her gören sevmekten kendini alamıyor😅
Bende almak istedım ama denk gelemedim hedıye yengesi aldı saolsun
Ayyy çok tatlı 😍
Teşekkür ederiizz🥰
Yaaa 4 erkek anası olarak nasıl içim gidiyor rabbim bi kız nasipetsin bana da ya çok güzel maşallah sağlıkla giysin hanfendi öp benim yerime ❤️🧿
Abla ben 2 oğlandan sonra cesaretimi kaybettim
Senin cesaretinden istiyorum bende
İnşallah cnm benim sağol ❤️ sağlıkla kucağına alırsın inşallah seninde kızın var imiş rabbim birde erkek evlat nasıp etsin inşallah.
Cesaret iyidir cnm benjm oğlanlar görsen bal küpü mini mini aşkım aşkım dolaşıyor lar peşimde annem meleğim prensesim nasıl tatlılar
Allah sana bağışlasın abla.bende kızları çok seviyorum ama bu bünye bi oğlanı kaldırmaz.
Annemin teyzesi kız olacak diye 6 oğlan doğurmuş nasip işi
4 ü gördük ya 6yi da görürüz belki 😁 şaka şaka rabbim anne baba olmayı hakkıyla yapacak her kuluna nasip etsin inşallah cnm ❤️
Güzelmiş canım güle güle sağlıkla giysin prenses 🥰
Çok teşekkür ederiz🥰
Ayyy cik ciciiii ya keske bi de kizim olsaydi 😍😍
Çok teşekkür ederiz canım Allahım sanada ay parçası gibi bi kız nasip etsin inşallah🥰
Ay yok oyle deme yinede simdilik hic kendime güvenmiyorum dogururum bakamam Allah korusun
Çok tatlı kimiler yetişkin kıyafetleri giydiriyo bn öyle sevmiyorum bunu çok beğendim
Teşekkür ederim canım:)evet bende çocukların çocuk gibi giyinmesinden yanayım🥰
Ya çok tatlı hergünü bayram tadında geçsin mutlu günlerinde giysin inşallah
Çook teşekkür ederim güzel dileğiniz için🥰
Şuan bi kızım olsun istiyor gibiyim ❤️ .
Kim bilir ne tatlış dururyaaaa 😀😃 güle güle giysin , teyzosu da ham ham ham yesin onu balkupu yanaklarından ❤️
Allahım sanada nasip etsin inşallah canım benim❤️bizde seni çok çok öptük hiç tanımadığımız teyzoşuu🥰🥰
Aman allahım ne güzel ya güle güle giysin nice bayramları olsun keşke bi kızım oösaydı🫢
Çok teşekkür ederim güzel dileğin için canım benim rabbim sanada ay parçası gibi bi kız nasip etsin inşallah🥰
Ah canım ya dilegin çok gğzel torun desek daha iyi benim yaş doldu oglan askere gidecek 🤗
1,476,294 soru
24,167,195 cevap
335,663 kullanıcı